Doğuma Hazırlık Nisa'mın Odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NisaninAnnesi

Annesinin 1 Tanesi
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
309
0
26
İstanbul
Merhabalar annelerrrr.. Kızımın odasını yerleştirdim. Dün annemler cicilerini getirdi yıkadım ütüledim. Oda hazır ama miniğimsiz herşey eksik geliyor gözüme.. Mobilyalar ikeadır..

Son düzenleme:
Güzel odası kahkahalarıyla çınlasın inşallah. Çok şahane bir odası var. Annesiyle babasıyla uzun bir ömrü olsun.

Son düzenleme:
Maşallahhh Allah nazarlardan korusun inşallah :) eşyaları görnce bende bı an herseyımı almak ıstedımmm bu arada yakupludamı oturuosunuzzz ew duzenı ck tanıdık geldıdee

Canım cok guzel ozenle yapmısın belli beebğin güzel bebeğin gelir konar odaya inşallah duvar rengini ve cibinliği nerden aldın yazrmısın

Maşallahhh Allah nazarlardan korusun inşallah :) eşyaları görnce bende bı an herseyımı almak ıstedımmm bu arada yakupludamı oturuosunuzzz ew duzenı ck tanıdık geldıdee

Çok teşekkür ederim. Hayır canım kayaşehirdeyim

Canım cok guzel ozenle yapmısın belli beebğin güzel bebeğin gelir konar odaya inşallah duvar rengini ve cibinliği nerden aldın yazrmısın

Çok sağol canım, daha güzelleri senin olsun inşaallah.
Boya dyo marka şirin pembe
Cibinlikte ikea..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…