- 14 Ağustos 2011
- 28.848
- 4.564
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
malesef canım ben burda aileninde çok önemli oldugunu düşünüyorum. anne , babanın çocuklarına baglı olarak düzgün yetiştirmesinin bununla çok alakası var. nişanlımdan biliyorm ve seni çok iyi anlıyorm . nişanlımın annesi babasıda ayrı. benm yetiştirilme tarzımla onunki bir degil. malesefki bazen bakıyormda ben büyütüyorum onu. eger çok seviyosun iyi bi kişiligi varsa oturun konuşun inşallah tatlıya baglarsınız.
yüzyüze konuşma imkanımız olmadı canım. telefondada ben konuşunca biz bu konuyu hallettik zaten çok terssin diyor. tamam ama dedim kim ne derse desin senin gelipte bakk sen çalışmıyorsun diye soruyorlar demesi hoş değil.
bana sen eleştireye gelemiyorsan bir daha söylemem sana dedi.
tek istediğim huzur başka birşey istemiyorum diye mesaj atmış bana.
bende tamam huzur veririm ama sen de beni olduğum gibi kabul ediceksin dedim.
anne baba ayrı olan ailelerin çocukları sorunlu olabiliyor maalesef. ben bunu gözlemledim canım.
ve karşılarına bilerek yada bilmeyerek zarar verebiliyorlar.
genel olarak iyi huylu olduğu için bu sıkıntıları çekiyorum zaten. sevgi olmasa çok zor zaten bunları çekmem.
sözlenelim dedik babası sorun çıkardı. askere gitti 6 ay bekledim. dönüceği ilk gün havaalanına gittim onu görmeye babası geldi ben oğlumu çok özledim diye aldı gitti. ben de ailemle havaalanında kalakaldım. nişanlanalım dedik babası benden izin almadılar dedi. kii ailemle gidip biz nişan düşünüyoruz dedik. o da bakarız ilerde dedi.
sonuçta nişanı yapan kız tarafıdırr. neden ondan izin almamız gerekiyordu anlamadık. bu olaylardan sonra bir daha babasıyla görüşmedik. nişanımıza gelmedi.. nişanlımla da görüşmüyor şuan. ben nişan hazırlıklarımda hep sıkıldım bu adam yüzünden. babasıyla görüşmeyi kesince işsiz kaldı. babasıyla ortak iş yapıyorlardı.
şimdi 3 aydır iş arayışı içinde. bu eylülde düğünümüz olucak derken seneye kaldı. iş olayı ne olucak bilmiyorum. bizim boş bir evvimiz var çok ta ferah ve bakımlı. gel dedim burda oturalım. ailesi olmaz demiş. babaannesi benim bi ev var orda oturursunuz demiş. evde dar bir sokakta mutfağı karanlıkmış apartman boşluğuna bakıyormuş. hiç ferah değil. ama bir kez göriyim bari dedim. yani şunu diyorum Allahıma çok şükür maddi açıdan rahatım ev istemedim ondan. kira da olur dedim. ama bu kadarda olmamalı yaaa... şu aralar suratsız çekilmez oldum. ailemde yeter artık. sıkıyorsun bizi de diyorlar. şuan dışarı çıkmak bile istemiyor canım.
Son düzenleme: