- Konu Sahibi nigarmalatya
ben 7 nisanda transfer yaptırdım.dondurulmuş 4 embriyokaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 7 nisanda transfer yaptırdım.dondurulmuş 4 embriyokaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
özge benim de dondurulmuş embriyo bugün 7. gün ama hiç ağrı yok sızı yok normal mi bu durum?
cnm herkeste belirti olcak die bişey yok.çoook belirti olmayıpta ikizlere hamile olan yada hamile kalan arkadaşımız var.sakın belirti yok diye kafana takma.sonuç güzel olsun yeterki.ağrıda olmasın. bak her karnım ağrıdığın hasta oldum olucam düşücek korkusu var.rabbimden hayırlısını dile.RABBİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER..diceksin test günümüzü beklicez.
bende 8 nisanda 3 blakastik trasveri oldum kan testim 19 nisan o zaman kadar dayanamayıp yatırmazsam ihşallah hepimizinkide pozatif olur![]()
![]()
cnm benimde 3 blast.ama anladığım kadarıyla seninki dondurulmamış.benim dondur.old.için testim 15 gün sonraya.ama ben 6.günümde idrarda baktım silik ikinci çizgiyi gördüm.rabbim hakkımızda hayırlısını versin amin.hepimiz kucağımıza alıurız inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza
merhaba kızlar bizim ilk mikroenjeksiyon denememiz.
9 Nisanda 3 tane embriyo transfer edildi, :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test günüm 19 Nisan.
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin cnm hayırlı olsun tedavin.inşallah 19 nisanda hepimiz değerlerimiz bu ve hamileyizzzzzzzzzzz diye bağırırız.rabbim nasip etsin bize o mutluluğu ve devamındaki mutlulukları....amin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()