nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

merhaba arkadaslar.benimde 8 nisanda transferim oldu.3 embriyo yerlestirdiler.hiç zaman ne geçmiyo.uykuda tutmuyo.sanki adet olcakmisim gibi sanci oluyo.karamsarl1ga düsüyorum.alla hepimizin yüzünü güldürsün.

merhaba arkadaşlar.benimde 4 nisanda 3 ad.dondurulmuş blast embryoyla transferim gerçekleşti umut tüp bebek merkezinde.6.gün de yaptığım idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür.aynı gün kanda baktırdım.54 çıktı değerim.dün tekrar yaptım evde idrar testi daha belirginleşti ikinci çizgi.çok şükür arkadaşlar.umudumuzu hiç yitirmeyelim.çok güzel bir duygu rabbim hepimize yaşatsın en kısa zamanda.kasıklarımda karnımda sürekli bir ağrı hatta sabah dedim hasta oluyorum heralde.olmadım çok şükür.gerçek kan testim 19 nisanda.dua edelim arkadaşlar birbirimize.birgün hepimiz inşallah anne oluruz.

nil angel ve özge aynı duyguları paylaştığım arkadaşlar iyiki varsınız yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor.benimle aynı sıkıntıları yaşıyorsunuz,aynı dili konuşuyorsunuz beni anlıyorsunuz.inşallah hamile kalırız ve yine görüşmeye devam ederiz

bende 8 nisanda 3 blakastik trasveri oldum kan testim 19 nisan o zaman kadar dayanamayıp yatırmazsam ihşallah hepimizinkide pozatif olur :emir_bebek: :emir_bebek:

özge benim de dondurulmuş embriyo bugün 7. gün ama hiç ağrı yok sızı yok normal mi bu durum?

cnm herkeste belirti olcak die bişey yok.çoook belirti olmayıpta ikizlere hamile olan yada hamile kalan arkadaşımız var.sakın belirti yok diye kafana takma.sonuç güzel olsun yeterki.ağrıda olmasın. bak her karnım ağrıdığın hasta oldum olucam düşücek korkusu var.rabbimden hayırlısını dile.RABBİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER..diceksin test günümüzü beklicez.

bende 8 nisanda 3 blakastik trasveri oldum kan testim 19 nisan o zaman kadar dayanamayıp yatırmazsam ihşallah hepimizinkide pozatif olur :emir_bebek: :emir_bebek:

cnm benimde 3 blast.ama anladığım kadarıyla seninki dondurulmamış.benim dondur.old.için testim 15 gün sonraya.ama ben 6.günümde idrarda baktım silik ikinci çizgiyi gördüm.rabbim hakkımızda hayırlısını versin amin.hepimiz kucağımıza alıurız inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza

allllaaah tam bana göre olmuş bu topic....
nisan 19 canım...heyecanlıyım valla...
azcık azcık karnım ağrıyo ama bir yandan başım ağrıyo...
hep canım çukulata isterdi bu ay istemiyo niye acaba diorum olabilirmi acabaaaaa?
beklicem aylardır erkenden test yapıyordum moralim bozuluyordu valla...yok artık öyle...
19 unu beklicem sizde bekleyin olurmu?

ayş pardon kızlar ben transfer falan olmadım...sizi meşgul etmiim..ama aranıza alırsanızda hayır demem yani.....

cnm benimde 3 blast.ama anladığım kadarıyla seninki dondurulmamış.benim dondur.old.için testim 15 gün sonraya.ama ben 6.günümde idrarda baktım silik ikinci çizgiyi gördüm.rabbim hakkımızda hayırlısını versin amin.hepimiz kucağımıza alıurız inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza

yok canım bende dondurma yok emriyolarımda ben cumartesi yaptırmayı düşünüyom allahım peygamberimizin kutlu dogum haftasında bizleride sevindirir ihşallah :CüvCüv::emir_bebek:

merhaba kızlar bizim ilk mikroenjeksiyon denememiz.
9 Nisanda 3 tane embriyo transfer edildi, :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test günüm 19 Nisan.
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar bizim ilk mikroenjeksiyon denememiz.
9 Nisanda 3 tane embriyo transfer edildi, :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test günüm 19 Nisan.
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm hayırlı olsun tedavin.inşallah 19 nisanda hepimiz değerlerimiz bu ve hamileyizzzzzzzzzzz diye bağırırız.rabbim nasip etsin bize o mutluluğu ve devamındaki mutlulukları....amin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

amin cnm hayırlı olsun tedavin.inşallah 19 nisanda hepimiz değerlerimiz bu ve hamileyizzzzzzzzzzz diye bağırırız.rabbim nasip etsin bize o mutluluğu ve devamındaki mutlulukları....amin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X