Nisan 2009 da doğum yapacaklar

NAVRIS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
7.997
1
156
İstanbul
:nazar::nazar::nazar:
ARKADAŞLAR BEN BU SABAH HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. :emir_bebek:
ÇOK MUTLUYUM :sm_cool:
BU MUTLULUĞUMU SİZLERLE BİRLİKTE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

BENİM GİBİ BU AY HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN ARKADAŞLARI BURAYA BEKLİYORUM.
9 AY GİBİ UZUN BİR SÜREÇTE ,
TATLI TELAŞLARIMIZI , TECRUBELERİMİZİ, MERAK ETTİKLERİMİZİ
BİRLİKTE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN

canım benim bende dün öğrendim hamile olduğumu kah ağladım kah güldüm ama tam karar veremedim şaşkınım çok mutşuyum çok heycanlıyım nasıl geçecek 9 ay nezaman görcez yüzünü ne zaman koklucaz kokusunu allah sağsalim nasip etsin herkese internet hesabına göre 27 nisan 2009 doğumum inşallah herşey yolunda gider.gene görüşürüz kendine dikkat et

merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım...hihoyyyt umarım allah hepimize keyifli, rahat bir hamilelik dönemi ve sonucunda da kolay bir doğumla bebişlerimize kavuşmayı nasip eder....:emir_bebek: benim SAT 1 Temmuz 2008 Dr um 1 Nisan 2009 doğum tarihi dedi...bugün 7 artı 5 im. 29 temmuzda ilk defa kalp atışlarını gördüm bebişimin:):1shok: :nazar::nazar:şimdiye kadar pek bir sorun olmadı çok şükür...2-3 gün bulantım oldu geçti...kokulara karşı hassasiyetim var...birde en sıkıntı çektiğim durum şu kabızlık olayı...kafamçokkarıştı çok zorlanıyorum o konuda...kayısı vs..yesemde genede kolay olmuyor malesef....size bu konuda şunu sormak istiyorum bu activia probiyotik yoğurtları sindirimi düzenleyici yoğurtlar işe yarar mı sizce???:uhm: hamilelikte bir sakıncası var mı acaba? :bbo: birde merak etiğim konu sir ağda yaptırmakta bir sakınca var mı acaba? yani alt bölgeye sir ağda yaptırmanın?? şimdilik bukadar hepinize sevgiler ve sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim....:CüvCüv::nazar:

arkadaslar benımde dogumum 17 nısan,hayırlısyla kucagımıza saglıklı bı sekılde almamızı nasıp etsın Allah bebıslerımızı...Buarada benımde dogum gunum 1 nısan,melegım benımle aynı burctan olacak ınsallahhihoyyythihoyyyt

merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım...hihoyyyt umarım allah hepimize keyifli, rahat bir hamilelik dönemi ve sonucunda da kolay bir doğumla bebişlerimize kavuşmayı nasip eder....:emir_bebek: benim SAT 1 Temmuz 2008 Dr um 1 Nisan 2009 doğum tarihi dedi...bugün 7 artı 5 im. 29 temmuzda ilk defa kalp atışlarını gördüm bebişimin:):1shok: :nazar::nazar:şimdiye kadar pek bir sorun olmadı çok şükür...2-3 gün bulantım oldu geçti...kokulara karşı hassasiyetim var...birde en sıkıntı çektiğim durum şu kabızlık olayı...kafamçokkarıştı çok zorlanıyorum o konuda...kayısı vs..yesemde genede kolay olmuyor malesef....size bu konuda şunu sormak istiyorum bu activia probiyotik yoğurtları sindirimi düzenleyici yoğurtlar işe yarar mı sizce???:uhm: hamilelikte bir sakıncası var mı acaba? :bbo: birde merak etiğim konu sir ağda yaptırmakta bir sakınca var mı acaba? yani alt bölgeye sir ağda yaptırmanın?? şimdilik bukadar hepinize sevgiler ve sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim....:CüvCüv::nazar:

canım kabızlıgın varsa bol bol su ıc,gebe hanımlar ıcın su cok onemlı,bebegımızle gelen vucut degısıklıklerımızın en buyuk tedavısı su her yonden faydası var,ozellıklede bagırsaklara.

canım benim bende dün öğrendim hamile olduğumu kah ağladım kah güldüm ama tam karar veremedim şaşkınım çok mutşuyum çok heycanlıyım nasıl geçecek 9 ay nezaman görcez yüzünü ne zaman koklucaz kokusunu allah sağsalim nasip etsin herkese internet hesabına göre 27 nisan 2009 doğumum inşallah herşey yolunda gider.gene görüşürüz kendine dikkat et

canım hayırlı olsun;
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin; benimde int. hesabına göre 25 nisan doğum tarihi;
cumartesi doktora gittim. kesesini gördük. 15 gün sonra yeniden çağırdı. kalp atışalrını dinleriz. dedi.
inşaalah yarabbim. sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz.

Ah ah ben buraya ilk uye oldugumda 6 haftalik hamistim sanirim simdi resmen kizim 5 ayin icinde.Ne cabuk gecmis zaman ya.Umarim sizlerde saglikla evlatlarinizi kucaklariniza alirsiniz.

benimde sat 6 temmuz

bebişime kavuşacagım :01 nisan 2009

ben normalde kabız olmak ne bilmezdim hamile oldum kabızlık cekiyorum

:nazar::nazar::nazar:
ARKADAŞLAR BEN BU SABAH HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. :emir_bebek:
ÇOK MUTLUYUM :sm_cool:
BU MUTLULUĞUMU SİZLERLE BİRLİKTE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

BENİM GİBİ BU AY HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN ARKADAŞLARI BURAYA BEKLİYORUM.
9 AY GİBİ UZUN BİR SÜREÇTE ,
TATLI TELAŞLARIMIZI , TECRUBELERİMİZİ, MERAK ETTİKLERİMİZİ
BİRLİKTE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN

HAYIRLISI OLSUN CANIM.

AYNI GÜN HAMİLE OLDUĞUMUZU ÖĞRENMİŞİZ.:emir_bebek:

ALLAH KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞ.HAMİŞLERE.

Son düzenleme:
CUMA GÜNÜ DOKTORUMA GİDİCEM VE BEBİŞİMİN KESESİNİ GÖRÜCEM.:teytey::dance::sm_cool:
KIZLAR İLK 3 AY ÇOK ÖNEMLİYMİŞ KENDİMİZE VE BEBEĞE DİKKAT!!!

cuma günü doktoruma gidicem ve bebişimin kesesini görücem.:teytey::dance::sm_cool:
Kizlar ilk 3 ay çok önemliymiş kendimize ve bebeğe dikkat!!!

canim son adet tarihin ne zamandi.
Benim 18 temmuz ;
benim hesabima göre 29.08.08 da tam 6 haftalik;
şuan hiç mide bulantim yok, sadece yorgunluk var o kadar
bulantim olmayinca da korkuyorum.
Niye olmuyor diye

canim son adet tarihin ne zamandi.
Benim 18 temmuz ;
benim hesabima göre 29.08.08 da tam 6 haftalik;
şuan hiç mide bulantim yok, sadece yorgunluk var o kadar
bulantim olmayinca da korkuyorum.
Niye olmuyor diye

CANIM BENİM ADET TARİHİM 23 AĞUSTOSTU.
AMA BEN, BELİRTİLER YÜZÜNDEN 21 AĞUSTOSTA TEST YAPTIM VEEEE 2 ÇİZGİYDİ.hihoyyyt:
AYNI GÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM VE HAMİLEYİM.hihoyyyt
4 HAFTALIK DEDİLER AMA DOKTORUN HESABINA GÖRE.:emir_bebek:
((((YANİ SON ADET GÖRDÜĞÜN TARİHİN İLK GÜNÜNDEN HESAPLIYORLAR.))))))

ŞUAN 4 HAFTA 5 GÜN.:emir_bebek:

CANIM BENCE MİDE BULANTIN OLMADIĞI İÇİN ŞÜKRETMELİSİN.a.s
VE BOŞUNA KORKUP KENDİNE STRES YAPMA.
ARKADAŞIM HAMİLEYKEN MİDE BULANTISI YÜZÜNDEN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞTİ.:a015:
HATTA HİÇ BİRŞEY YİYEMİYORDU.kafamçokkarıştı

DOKTORUN HERŞEY NORMAL DİYORSA KORKULCAK BİRŞEY YOK.a.s

YORGUNLUK BENDE DE VAR,HATTA BAZEN UYKUM GELİYOR.:1closedeyes:
BAZEN BEL AĞRISI AMA HAFİF.
ELİMDEN GELDİĞİNCE YATIP DİNLENİYORUM.

şirvan canim benim hesabima göre 5 hafta 3 gün olmuyor mu senin?
YOKSA ÖNCEKİ AY ADET TARİHİN 18 İNDE DEĞİL MİYDİ?
BİRDEEEEE BEBEĞİN KESESİNİ GÖRDÜN MÜÜÜ?

Son düzenleme:
şirvan canim benim hesabima göre 5 hafta 3 gün olmuyor mu senin?
YOKSA ÖNCEKİ AY ADET TARİHİN 18 İNDE DEĞİL MİYDİ?
BİRDEEEEE BEBEĞİN KESESİNİ GÖRDÜN MÜÜÜ?[/QUOT

23.08.08 de kontrele gittiğimde kese göründü;
kalp atışı için 15 gün gel dedi (06.09.08)

18.
25. 1 . hafta
1. 2. hafta
9. 3. hafta
16. 4.hafta
23. 5.hafta
29. 6.hafta

olmuyormu , ben bu şekilde hesaplıyorum.
yanlımı oldu acaba???

Back
X