nisan 2010 da hamile kalanlar

Benim zaten genelde Migrenim oldugu icin yeni bisey degil bende ..
Migde bulantisi ile birlikde Migrenim basliyor ..
16.Haftama girecegim hala Migde Bulantisi Problemi cekiyorum bende anlamadim
nasil birsey bu ..

bendedemi migren var acaba bu kadar ağrıyor senin göbeğinde kıllanma oldumu?benim bulantılarım yok çok şükür seninkide en yakın zamanda geçer umarım hareketlerini hissedebiliyormusun ben iki gündür biraz hissediyorum.

killanma gibi bi durum yok bende canim ..
ben bu hamiligimde henüz hareketleri hissedemedim..
daha önceki gebeligimde bebekler ikizdi onlari 15.haftada hissediyordum ama kizim biraz
nazli galiba kaydirigubbakcemile3 kendini belli etirmiyor ..

senin karnin cikdimi ?? bende henüz belli olmuyor sertlik var ama hamile
olduguma dair belli bir göbüs yok

neden kaybettin ikizlerini çok üzüldüm allah onların ömürlerini bu kıza versin inşallah.benim karnım baya çıktı hele yemeklerden sonra daha belirgin oluyor.

neden kaybettin ikizlerini çok üzüldüm allah onların ömürlerini bu kıza versin inşallah.benim karnım baya çıktı hele yemeklerden sonra daha belirgin oluyor.

Ikizlerimi 22 haftalikken kaybettim..
kalp atislari cok zayifdi oglan olani karnimdayken ölmüsdü kiz olanininda durumu
git gide kötülesiyordu bende gebelik zehirlenmesi karsi karsiyaydim
daha sonra kizida kurtaramadilar veda etti meleklerim bana .. eger 26.haftaya kadar bekleye bilselerdi yine
6,5 aylik dogma sanslari vardi ama olmadi iste ALLAHIM daha cok sevmis ..

Bebisinin ismini buldunmu canim yoksa daha arayisdamisin ?

çok üzüldüm dediğin gibi allah daha çok sevmiş.yok ben daha bulamadım erkek olsaydı baran istiyordum ama kıza daha bi isim bulamadım birinci kızımın adı birsu nur seninki bellimi?

çok üzüldüm dediğin gibi allah daha çok sevmiş.yok ben daha bulamadım erkek olsaydı baran istiyordum ama kıza daha bi isim bulamadım birinci kızımın adı birsu nur seninki bellimi?

Valla bende daha arayisdayim .. Duru Denizde takildim kaldim ..
hatta anket acdim siteye karar verebilmek icin ama icime sinmio isimler bi türlü ..
Oglan olsaydi adini Rüzgar Ali veya Burak Ali koyacakdimda
kizlara isim bulmak cok zormus ya :CüvCüv:
Birsu da güzelmis ..

Birsu- Göksu kaydirigubbakcemile3 bak buldum sana bi dene kaydirigubbakcemile3

derin isminide beğeniyorum ben ama çevremde sevmediğim biri kızınz bu ismi verdi o yüzden düşünmüyorum duru denizde güzel o zamana kadar bulacağız birşeyler sen doğumu nasıl düşünüyorsun benim ilk kızım sezaryen olduğu için ikinciside öyle olucak ama normalmi epiduralmi yapsam çevreden araştırıyorum şimdilik.

Ben Allahin izniyle Normal Dogumu düsünüyorum canim ..
Hem cabuk toparlanirim ve bebegimle ilgilene bilirim böylece ..

slm bende 5.5 aylık hamileyim ve kızım olacak inş. bizde yeni öğrendik uzun süre göstermedi kendini bebeğim ben rahat geçiriyorum çok şükür ilk zamanlar uyku çok oluyodu ama şimdi geçti sadece sıcaklar bunaltıyo

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.16+4 günlük hamileyim.13 haftalıkken cinsiyet belli değildi cumartesi gideceğim.en başta ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. benim oğlum var ve 10 yaşında bakalım bu ne olacak.kızlar benden hiç test istemedi heralde bu hafta ister değilmi,çok kafam karıştı.birde cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı merak ettim

merhaba hoşgeldin allah çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiçmi test yaptırmadı sana gebelik rutin testleri falan 2 li tarama testi istemeliydi onun zamanı geçtiyse 4 lü yaptır.

selamlar..bende 4,5 aylık hamişim..bebişim erkek.bu ilk hamileliğim.şimdiye kadar çok güzel geçti.ama artık çarpıntılarım başladı çok çabuk yoruluyorum.havalar da çok sıcak(

merhaba hoşgeldin allah çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiçmi test yaptırmadı sana gebelik rutin testleri falan 2 li tarama testi istemeliydi onun zamanı geçtiyse 4 lü yaptır.

evet canım hiç istemedi ama bugün bir sürü yaptılar,her şeye bakacakmış.bir de yüzde80 kız dedi ama göstermedi.sağol canım ilgilendiğin için inşallah testler temizdir hepimiz için tabi

selamlar..bende 4,5 aylık hamişim..bebişim erkek.bu ilk hamileliğim.şimdiye kadar çok güzel geçti.ama artık çarpıntılarım başladı çok çabuk yoruluyorum.havalar da çok sıcak(

merhaba sende hoşgeldin prensini sağlıkla al kucağına inşallah.yorgunluk bendede çok var ne yazıkki başından beri havalarda bunaltıyor.

slm arkadaşlar ben dört aylık hamileyim doktor üç ayımda kız demişti salı günü netleşicek sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…