Nisan 2011 Bebekleri Yarı Yaşını Doldurdu

calimero1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
10
0
36
Ankara
slm
aranıza yeni katıldım
nisan annelerinin uzun zamandır paylaşımda bulunmadığını farkettim

bebeklerimiz yarı yaşlarını doldurdular(maşallah)
hergün değişerek büyüyorlar
bebeklerinizin yeni boy,kilo ve baş çevresi değerlerini paylaşmak ister misiniz??

son kontrolde 69 cm 7.900 gr baş çevremizde 44,5 imiş... ince bi hanımefendi olcak galiba benim minnoşum

merhabalar başlığı yeni fark ettim benim kızımda 18 nisan 2011 doğumlu .tek başına oturamıyor ama rahatlıkla dönebiliyor.yüzüstü dönüp emeklemeye çalışıyor. sizin bebeişler ne alemde acaba?

benim oğlumda 22 nisanda doğdu veşuanda dönebiliyo hem sırt üstü hem yüz üstü dönebiliyo kendi kendine oturamıyo yıkılıyo 3-4 sn sonra ama yatar pozisyondayken ayağını ağzına sokabiliyo:))

benim kızımda 21 nisan 2011 oğumlu boy 69 cm kilo 8900 baş çevresi 41,5 tamamen dönebiliyo ama desteksiz oturamıyo mama sandalyesine falan oturtmaya başladık

Benim minnoşum da 18 nisan doğumlu, 70 cm boyu 8250 kg şuanda.. Baya oturmaya başladı, fıldır fıldır dönüyo acayip hareketli bi bebek benim kızım :) sırtüstü yatarken ayaklarını ağzına getiriyo, emiyo ve bundan çok keyif alıyo :)

sağlıklı olsunlar da inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…