şansı açısından demek istedim canım. tutma ihtimali hemen hemen aynı.sadece aşılamada rahim ağzı geçilip direk rahimin içine enjekte edildiği için spermler spermin yolu kısaltılmış oluyor. böylelikle spermlerde hareket problemi olan çiftlerin şansı artıyor. yani erkek infertilitesinde daha başalırı. normal ilişkide spermler 4 saatte rahime ulaşıyorsa aşılamada 2 saatte. öyle duymuştum:)
iki kez aşılama ben de duydum ama çoğul gebelik riski bulunduğu için bence yapılmamalı. mesela 2 yumurta varsa birisi 18 birisi 16 mm ise ikişer gün arayla aşılama yapılıp tutma ihtimali artıyor ama ya ikisi de tutarsa?
çoğu insan ikiz istiyor ama ben rahim anomalisi olan birisi olarak bunun kolay olmadığını biliyorum.rahimde problem olmasa bile ikiz gebelik her zaman riski gebelik kategorisindedir. ben 1 tanesini taşıyabilecekmiyim onu düşünüyorum şuanda.
adetim süpriz yaptı dün akşam işaret geldi daha 26. günümdeyim

((
yarın heyete giriyor dosyam raporum çıkıcak ama şu şartlarda yetişmiyor.adetim daha başlamadı sökülmesi 1-2 günü bulur. zeynep kamil de tedai gören arkadaşlar da git ilaçlarını yazdır 3. günü diyor yazarlar eczaneden alırsın rapor çıkınca da götürürsün diyorlar öyle denicem şansımı.bakalım hayırlısı olsun.eğer olmazsa da öbür ayı beklicem.nasip artık..