hadi bakalım hayırlısı.umarım tedavin hemen sonuç verir :)gamserkan kan testi yaptır cnm.birşey varsa onda çıkacaktır mutlaka:)
evet ben de nisanda çift çizgiyi görmek istiyorum.pkoluyum 6 aydır korunmuyoruz.bu ay serophene ile tedavimiz başladı.bat günüm16 nisan:)
inşallah canım inşallah..çok zaman kalmamış inşallah gelmiştir.Mrb canım ben bit buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz 5aydir da tedavi görüyorum pko var bende 4 ay serohene kullandım ama ise yaramadı bu ay iğneye geçtik yumurta geliştiricilerle 3 yumurtam oluştu 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum bat a 10 gün var bekliyoruz ins nisan 3de bebişim geldiğini haber verir
Canım ne kafalık eliydin bilmiyorum ama dr lar hep bir yıl deneyin olmazsa öyle tedaviye başlariz diyorlar sende bi durun yoksa allahın izniyle bi kaç aya gelir bebiş in ben daha önceden biliyordum pko olduğumu o yüzden zaman kaybetmeyelim diye tedaviye başladık
ben yaklaşık 8,5 aylık evliyim. eylülden beri prezervatif kullanıyoruz,öncesinde birkaç ay doğum kontrol hapı kullandım. haplar geciktiriyomuş bazen gebeliği ama ben bırakalı 6 ay oldu. bakalım hayırlısıyla..Pko artık çok yaygın çevremden duyuyorum hep,ama ona göre tedavisi de güncelleniyodur muhakkak çok geçmiş olsun
amiinnnnnn cümlemizinTskler canım bende sadece bir ay kullandım doğum kontrol hapı evliyken ama öncesinde adet düzensizliği için dr vermişti kullandım allah en kuş zamanda sesimizi duyar inşallah kucagimizi doldurur
Merhaba herkese..
Bugün benim adetimin ilk günü,ve aynı zamanda korunmamın son günü :) Bebek denememize başlıyoruz. İnşallah çok beklemeden,sağlıklı evlat sahibi oluruz. Benimle birlikte daha önceden ya da bu ay çalışmalara başlayan,heyecanla sonucu bekleyen arkadaşlarım gelin birlikte bu heyecanı paylaşalım,birbirimize dua edelim yardımcı olalım..
doğru şartlanınca kafaya takınca etkileniyomuş bünye. akışına bırakmak lazım. ama bn de pirpirimdir çok bak bu ay ilk denicez ya kesin kendimi tutamam ilk ilişkiden sonra başlarım testlere,kendimi dinlerim kendi kendime midemi bulandırırım belirti yaratırım. birinin beni frenlemesi lazımBen de gecen ay senle ayni durumdaydim doktor muaynesi yaptirdim dogum kontrol hapini birakali aylar olmustu.o kadarda ozen gosterdik ama tutmadi galiba kendimi sartlandirdigim icin stres yaptim bakalim yarin ya da p.tesi adet olmassam haberleri veririm
Merhaba herkese..
Bugün benim adetimin ilk günü,ve aynı zamanda korunmamın son günü :) Bebek denememize başlıyoruz. İnşallah çok beklemeden,sağlıklı evlat sahibi oluruz. Benimle birlikte daha önceden ya da bu ay çalışmalara başlayan,heyecanla sonucu bekleyen arkadaşlarım gelin birlikte bu heyecanı paylaşalım,birbirimize dua edelim yardımcı olalım..
doğru şartlanınca kafaya takınca etkileniyomuş bünye. akışına bırakmak lazım. ama bn de pirpirimdir çok bak bu ay ilk denicez ya kesin kendimi tutamam ilk ilişkiden sonra başlarım testlere,kendimi dinlerim kendi kendime midemi bulandırırım belirti yaratırım. birinin beni frenlemesi lazım
27 izmir-narlıdere. eşim de 30. sen?
olur olur,nazlanıyodur :)34 e giricem agustosta esim de 36 istanbul avcilar ama ilk denemelerimizdi gecen ay hep korunmustuk dikkat etmistik belki yasimizdandir yas ilerledikce ihtimal dusuyor
valla benim bat 20 nisan gibi olur,daha bugün adet oldum çünkü :))slm kızlar!
Biz de bu ay bıraktık korunmayı. 5-6 nisan gibi adet olmam gerekiyor ama umarım olmam. Yumurtlama dönemine az çok denk getirmeye çalıştık ama bakalım hayırlısı. Bu ay korunmayı bırakmaya aniden karar verdik. bu aya hamile kalırsam bebeğin doğum tarihini hesapladım, aralık ortası oluyor. Aslında aralık ayı doğumlu olmanın dezavantajları olabilir die düşündüm, yani çocuk açısından, işte okula gitme, askerlik vs.
Sonra da amaaaaan ne kadar da ayrıntılı düşünüyorsunsağlıklı olsun yeter diyorum kendi kendime. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bakalım hayırlısı, aranızda batı en erken olan ben miyim yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?