Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nısan ayında yaptıracam arkadaslar cok heyecanlıyım
sanırım bu ay kendiliginden olmassa nisan sonu mayıs bası gibi 2.asılamamı yaptırıcam inş. gerek kalmaz
ben gecen sene mayista klomen ve yumurta takibiyle hamile kalmistim ama kimyasal gebelikmis.bu ay tekrar klomen denedik olmadi.bende nisanda asilama yaptircam.insallah hakkimizda hayirlisi olur.
canim sizde sorun ne peki.benim esimde morfoloji sorunu bendede prolaktinden dolayi yumurtlama problemi var.doktor asilama sansimizi arttirir diyo ama yinede cok yuksek degil asilamada sans sanirim.insallah ilk sefeede olurda cok ugrasmayiz.
canim sizde sorun ne peki.benim esimde morfoloji sorunu bendede prolaktinden dolayi yumurtlama problemi var.doktor asilama sansimizi arttirir diyo ama yinede cok yuksek degil asilamada sans sanirim.insallah ilk sefeede olurda cok ugrasmayiz.
buket mrb benimde nisanda yapılcak bende çok heycanlıyım
insallah hepimizin dilekleri kabul olurda nisan ayi hepimize bebislerimizi getirir. yarin doktora gitcem hem korkuyorum hem heycanliyim hem tedirginim offf
canım bizde de aynı sornlar var, bu ay iğne + yumurta takibi yaptık, normal yolla denedik sonucu bekliyorum.
inş tutar ama olmazsa ben de nisanda aşılama deneyeceğim..
selam kızlar
bende adetimi bekliyorum.
İnşallah yumurtalığımdaki kist küçüldüyse nisanda aşılama yapıcaz.
Pcos um var yumurtalarım büyümüyor.geri kalan herşey normal gibi.
İLK AŞILAMAM OLACAK İNŞALLAH....![]()
Hadi hayirlisi canim :)insallah hepimizin dilekleri kabul olurda nisan ayi hepimize bebislerimizi getirir. yarin doktora gitcem hem korkuyorum hem heycanliyim hem tedirginim offf
Amin cnm bende 6 nisan gidecem