Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben gecen sene mayista klomen ve yumurta takibiyle hamile kalmistim ama kimyasal gebelikmis.bu ay tekrar klomen denedik olmadi.bende nisanda asilama yaptircam.insallah hakkimizda hayirlisi olur.

ben gecen sene mayista klomen ve yumurta takibiyle hamile kalmistim ama kimyasal gebelikmis.bu ay tekrar klomen denedik olmadi.bende nisanda asilama yaptircam.insallah hakkimizda hayirlisi olur.

amin ins olur bende kullandım klomen catlatma ıgnesı ama olmadı normal yontemlerle asılamaya kaldım yanı anlayacagınız

canim sizde sorun ne peki.benim esimde morfoloji sorunu bendede prolaktinden dolayi yumurtlama problemi var.doktor asilama sansimizi arttirir diyo ama yinede cok yuksek degil asilamada sans sanirim.insallah ilk sefeede olurda cok ugrasmayiz.

canim sizde sorun ne peki.benim esimde morfoloji sorunu bendede prolaktinden dolayi yumurtlama problemi var.doktor asilama sansimizi arttirir diyo ama yinede cok yuksek degil asilamada sans sanirim.insallah ilk sefeede olurda cok ugrasmayiz.

inş cnm benım tek sorunum sag tupum tıkalı oldugu ıcın tek sol tarafımdan yumurtlama oluyor onun ıcın asılama olacam bakalım nasıl olacak

bende ilk aşılamamı yaptırcam çok heycanlıyım nasıl oluyo merak ediyorum uzun zamandır girmedim nete.. geçen sene bana klomen pregnl iğne tedavisi yapıldı olmadı şimdi aşılama yapılcak...

canım benimde adetlrim düzensiz yumurta çatlamıyo rahim filmi çektirdim tüplerde hafif sümüksü yapışıklık varmış o açııldı inş ilk aşılama tutar hepimiz mutlu haberler veririz burda

selam kızlar
bende adetimi bekliyorum.
İnşallah yumurtalığımdaki kist küçüldüyse nisanda aşılama yapıcaz.
Pcos um var yumurtalarım büyümüyor.geri kalan herşey normal gibi.
İLK AŞILAMAM OLACAK İNŞALLAH....:emir_bebek:

insallah hepimizin dilekleri kabul olurda nisan ayi hepimize bebislerimizi getirir. yarin doktora gitcem hem korkuyorum hem heycanliyim hem tedirginim offf

canım bizde de aynı sornlar var, bu ay iğne + yumurta takibi yaptık, normal yolla denedik sonucu bekliyorum.
inş tutar ama olmazsa ben de nisanda aşılama deneyeceğim..

koket 13 bu ay banada klomenle yumurtlama takibi yapilmisti ama olmadi bugun regl oldum.insallah senin tutmusturda asilamaya gerek kalmaz:)

selam kızlar
bende adetimi bekliyorum.
İnşallah yumurtalığımdaki kist küçüldüyse nisanda aşılama yapıcaz.
Pcos um var yumurtalarım büyümüyor.geri kalan herşey normal gibi.
İLK AŞILAMAM OLACAK İNŞALLAH....:emir_bebek:

İnş cnm küçülmüştür iyi haberler alırız

Back
X