Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef negatif. .ilk asilamamdi ve tutmadi

Canim cok gecmis olsun. Benim de ilk asilamam tutmadi. Uzulme diyemicem cunku bende yasadim. Kendini yipratma, bu kadar kisiden zaten 3 tanesi tuttu. Asilamanin tutma ihtimali zaten %5 -10 yani cok dusuk bir ihtimal. Dinlenmeyle alakasi yok kendini uzme..

Canim cok gecmis olsun. Benim de ilk asilamam tutmadi. Uzulme diyemicem cunku bende yasadim. Kendini yipratma, bu kadar kisiden zaten 3 tanesi tuttu. Asilamanin tutma ihtimali zaten %5 -10 yani cok dusuk bir ihtimal. Dinlenmeyle alakasi yok kendini uzme..
evet malesef uzulmemek elde degil hayirlisi diyorum tabikide allah dogru zamani bilir..ara vermeden birkez daha deneyelim diyorum dr um devam etcez bu sefer masrafli olacak ama tup bebekte kullanilan bi ilac var antagonist protokol de kullanilan dedi onu kullandircam dedi.bi sefer daha deneyip olmazsa ara verecem..insallah allah herkese nasip etsin saglikli sihatli çocuk sahibi olmayi

Negatif çıkan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza, umarım bir dahaki aşılamada yada belkide aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsınız,bende 24 nisanda aşılama yaptırmıştım, dün göğsümde elime gelen bir sertlik yüzünden hastaneye gittim, ultrasona girdim birşey çıkmadı ama elle doktorda hissetti, sonra kan tahlilleri istedi bende doktora anlattım durumu hormon ilaçları aldım ve aşılama yapıldı dedim oda hcg'yede bakılsın dedi ve sonuç :1.11 yani negatif görünüyor şimdilik, doktor henüz 8. günün bellide olmayabilir dedi ama sonuç ortada :((
canim benim <0, 10 di ve 13.gundu..azda olsa yukselmis sseninki belli olmaz bence umutla bekle

Kızlar üzüldum sizin adınıza ama rabbim büyük haftaya bende aşılama oluyorum kaç kişi aşılama olmuştu da 3u tuttu merak ettim

Kızlar üzüldum sizin adınıza ama rabbim büyük haftaya bende aşılama oluyorum kaç kişi aşılama olmuştu da 3u tuttu merak ettim

canım inşallah sizlerden güzel haberler alırız.sayfanın ortalarında tablo var saydım 21 kişiyiz.3 kişiden güzel haber alabildik. her şeyin hayırlısı diyorum demek ki daha vakti gelmemiş:( bizi haberdar et...

Kizlar merhaba. Esimin harekette problem var. Zaten bize doktor en basindan beri 1 asilama yapalim dedi. Sonra tup dedi. Hatta bugun Bulent Tirasla gorustuk, o da tup bebek yapalim dedi. Bu ay dinlenicem zaten, kafam dagilir biraz. Hala regl olmadim. Cok dusuk bir ihtimal ama ins yukselir.

cnm meraba bizde tüpbebek düşünuorus bülent tıraşı önerdiler acıbadem maslaktaymış ücretle ilgili bişi söledilermı sana haberdar edersen cok sewınırm cnm ...

kızlar moralinizi yüksek tutun. hiç çocuğu olmayan kimseyi duymadım bu sitede. ya aşılama ya tüp bebek tutar en azından. biraz sabır gerek ve bol bol dua. aşılama yaptırdığınıza göre umut var demektir. sizden daha umutsuz olanları düşünüp moral bulun.

kızlar benim sonuç olumsuz galiba, bu gün adet başlangıcı gibi oldu :( kan testine gerek var mı bilmiyorum ama içim rahat etsin diye yarın gidip bir test yaptırayım diyorum :(((

cnm meraba bizde tüpbebek düşünuorus bülent tıraşı önerdiler acıbadem maslaktaymış ücretle ilgili bişi söledilermı sana haberdar edersen cok sewınırm cnm ...

canım kusura bakma ne zamandır giremiyordum. Ben kesin Bülent Tıraşa gideceğim, çok iyi geridönüşler alınmış. Başarı düzeyi yüksek, labaratuvarı çok iyi. Fiyatlar ise hastane 4950 tl, ilaçlarda 1950 tl tutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım kusura bakma ne zamandır giremiyordum. Ben kesin Bülent Tıraşa gideceğim, çok iyi geridönüşler alınmış. Başarı düzeyi yüksek, labaratuvarı çok iyi. Fiyatlar ise hastane 4950 tl, ilaçlarda 1950 tl tutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm olsun problem deil benımde doktorum Bülent tiraşı önerdi ama biz birazdaha beklices eşim amelyat olucas daha sonra eğer güzel sonuç alırsak aşılama tutmassa tüp bebek umarım iyi geçer senın haberdar edersen bizlerı sewinirim cnm

cnm olsun problem deil benımde doktorum Bülent tiraşı önerdi ama biz birazdaha beklices eşim amelyat olucas daha sonra eğer güzel sonuç alırsak aşılama tutmassa tüp bebek umarım iyi geçer senın haberdar edersen bizlerı sewinirim cnm

eşin varikosel ameliyatı mı olacak? teşekkür ederimm bu ay dinleniyoruz inş haziranda yaptırıcaz.

eşin varikosel ameliyatı mı olacak? teşekkür ederimm bu ay dinleniyoruz inş haziranda yaptırıcaz.

evet cnm varikosel amelyatı düne kadar olucaktı ama vazgeçti maalesef işleri cok ağır cnku yanı 10 gun yatması gerek sonrasındada ağır kaldırmaması gerekıomuş ama işleri cok ağır olduğu için riskli bi durum oldu bende ne yapıcamı şaşırdım yaz sonu gibi zannedıosam Bülent tıraşa gitcem bende şimdi biraz birikim yapalım dıorum allah yardımcımız olsun cnm ...

benim adetim gecikti bu ay ama kan tahlili vermeye korkuyorum:/ iki gun gecti hic hasta olcak gibi diilim goguslerim acimiyor, belim agrimiyor, istahim kesilir normalde deli gibi istahm artti. Ama husrana ugramaktan korkuyorum yine :/ogfffff

ee canim sonuc ne alemde ne zamandir girmiyodum

kizlar asilamam tutmamisti bende ara vermeye karar verdim ve cidden kafamdan belkide ilk kez cikarmistim cocuk olayini ve kendi kendime hamile kaldim.ama malesef betahcg degerim 31den 8e dustu.cokuzuldum tabi ama gordimki kendiligindende olabiliyomus bundan sonra mumkunse sallayin kizlar olmazsada napak rahat rahat gezeriz:)

Back
X