Öyle mi onu bilmiyordum ilk aşılamada böyle bi sertlik hissettigimi hatırlamıyorumO bende olmuştu yumurtalıklar fazla büyüdüğü için ilaçlardan dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi onu bilmiyordum ilk aşılamada böyle bi sertlik hissettigimi hatırlamıyorumO bende olmuştu yumurtalıklar fazla büyüdüğü için ilaçlardan dolayı
İnş pozitif aldığınız haberi verirsiniz bize :)Perimasali Canım rahim ağzı dar olduğu için aşağıya cekiolar ve kanama olabiliyor bendede aynısı oldu hiç korkmani gerektirecek bi durum yok yani :) benim 4. Asilamam iki gün kaldı hayırlısı bakalım drum kanamanın normal olduğunu zaten rahim içine bıraktıkları için dışardaki kanamanın sorun olmadığını söyledi umarım biraz rahatlatmisimdir seni :) bendede tamponla durdurdular kanamayı
Can'ım yanlış bilgi olabilir ama benim tüp bebekte öyle olmuştu hatta acaba yerleşme işareti mi diye düşünmüştüm bende ki enfeksiyon belirtisiymiş inş senin öyle değildirMoralin çok bozuk lütfen yardımcı olun bugün aşılama da 7 ci günüm ve sari kahve gibi çok açık yada koyu sari rengi gibi anliyamadigim akintim var yoksa adet mi olucam bilmiyorum belim ağrıyı ara ara kasiklarimda ara ara sancı var göğüslerinde ağrı ve şişme var biraz bu belirtiler adat belirtisi mi yoksa yardim ci olun lütfen cvp larinizi bekliyorum
Bilmiyorum ne olucak inş bebis olur bebisle ilgilidirCan'ım yanlış bilgi olabilir ama benim tüp bebekte öyle olmuştu hatta acaba yerleşme işareti mi diye düşünmüştüm bende ki enfeksiyon belirtisiymiş inş senin öyle değildir
Inşallah hep beraber veririz canımİnş pozitif aldığınız haberi verirsiniz bize :)
Yo ben 24 saat olmadan asilama yaptirdim spermler 3 gun canli kaliyorYani sen bu akşam 9 da iğne olursan cuma sabah 9 da asil ama yapması gerekli canım
Hayırlısı olsun inşallah bidahaki sefer olur yada inşallah gerek kalmaz kendiliginden olurKızlar ben kırmızı kartı yedim lekelenmelerim başladı sizlerden iyi haberler bekliorum
Allah yakın Zaman'da size hayırlı bir evlat nasip eder inşKızlar ben kırmızı kartı yedim lekelenmelerim başladı sizlerden iyi haberler bekliorum
canım yapma böyle sakin ol. Diyelim olmadı, dünyanın sonu mu bu sence? Dr hiç olmaz mı dedi, "hayır". Nasıl olsa bir gün olacak, böyle düşün. Rahat ol biraz, yemene, içmene, gezmene bak.Günaydın kızlar yine ben geldim ben dün aşılama olmuştum bahsettim çok kanama oldu diye neyse gece saat 12 gibi dışarıdan gelmiştik eşimle beni bir anda ağlama tuttu aslında gerçekten sinir bozukluğu gibi sebepsiz eşim nedenini sordu iştenbugün olanlar 6 yıldır çabam emeklerim hepsi boş deyip dahada ağladım durmak istiyorum olmuyorum bunun üzerine eşimde üstüme geldi yok efendim hep ben bozuyormuşum hep stresli ve kaygılıymışım onun yüzünden olmuyormuş bunları duyunca daha kötü oldum off şimdi bu defa düşünüyorum ya dün tuttuysa ve ben ağladım sinirlendim üzüldüm bu yüzden bozulduysa sizce olur mu güne hiç iyi başlamadım![]()
Aslında o anda üzülme Can'ım geçecek bu günler dese belki sakinleşicem ama anlayışsız Ada'm sinirlerimi daha bozducanım yapma böyle sakin ol. Diyelim olmadı, dünyanın sonu mu bu sence? Dr hiç olmaz mı dedi, "hayır". Nasıl olsa bir gün olacak, böyle düşün. Rahat ol biraz, yemene, içmene, gezmene bak.![]()
Onlar da çok gergin. Çünkü bir tık gerimizde onlar da benzer duyguları yaşıyor. Sen rahatla biraz o da düzelirAslında o anda üzülme Can'ım geçecek bu günler dese belki sakinleşicem ama anlayışsız Ada'm sinirlerimi daha bozdu
:) aslında iyiyiz şu anda o kavganın üzerine birde geceyide değerlendirdik :) Nasıl oldu bilmiyorum oldu işte sinirim geçti ama diyorum ya bu defada olmazsa aklıma hemen dün geceki gerginlik gelecek belki o da ben sana demiştim ağlama diye diyecek Allah yardımcımız olsun kısmet tabiiOnlar da çok gergin. Çünkü bir tık gerimizde onlar da benzer duyguları yaşıyor. Sen rahatla biraz o da düzelir![]()