Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yumiti

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
4.161
2.714
333
Mrb arkadaşlar 2016 nisan da aşılama olacağım bu 3. Aşılamam ama ilk defa gonal f 300 é ilk defa başladım ocak ayında bir dış gebeligim var ağustosta da kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum siz ne durumdasiniz

Merhaba Can'ım bende cumartesi aşılama olucam inş.gonalf 450 kullanıyorum yarında orgalutrana başlıcam kısmetse . İlk aşılamam

Buarada hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ben 3 senedir uğraşıyordum canım artık tup bebek yaptıracaktır fakültede sıraya girdik beklerken aşılama yapalım dediler şansım dusuk olsada ama nasip işde oldu bende 5 cm çikolata kisti ve pko vardi inisulin direncim yuksekdi

Siz de mi gonal f kullandiniz @Setanay_90 ben adetin 2. Günü başladım ya siz benim hormonları normal

Ben 3 senedir uğraşıyordum canım artık tup bebek yaptıracaktır fakültede sıraya girdik beklerken aşılama yapalım dediler şansım dusuk olsada ama nasip işde oldu bende 5 cm çikolata kisti ve pko vardi inisulin direncim yuksekdi
Siz de mi gonal f kullandiniz

Evet bende kullanıyorum hala .fsh birkere yükseldi bende 14.9 oldu
Benim fsh iyi diğerleri de iyi kaç yasindasiniz ben 32 yaşındayım onun dışında bir Problem. Var mı benim bu 3. Aşılamam diğerlerinde klomen kullanmistim

26 yaşındayım çok şükür bir problemimiz yok
Bizimde öyle diyorlar normal yolla olur diyorlar ben iki kez hamile kaldım canım. Biri kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum diğeri de dış gebelik oldu insallah bunu sağlıcakla kucagimiza alırız

Femera nedir canım onu bilmiyorum birde kaçıncı gün baslandi kac gun kullandiniz
Femara klomenden daha etkili yumurta büyütmek için hap canım adetin 2.günü ona başladım beş gün kullandım aynı zamanda 4.gunude gonalf başladım dort gün vuruldum iki gün ara verip 3 gün daha gonalf kullandım bir günü boş birakip çatlama iğnesi oldu 36 saat sonrada aşılama yapildi

Femara klomenden daha etkili yumurta büyütmek için hap canım adetin 2.günü ona başladım beş gün kullandım aynı zamanda 4.gunude gonalf başladım dort gün vuruldum iki gün ara verip 3 gün daha gonalf kullandım bir günü boş birakip çatlama iğnesi oldu 36 saat sonrada aşılama yapildi
Özelde mi yaptırdın canım sen ilk mi bu benim 3. Olacak

Özelde mi yaptırdın canım sen ilk mi bu benim 3. Olacak
Yok Canım ben üniversite hastahanesinde tüp bebek merkezinde yaptırdım devletin ben tüp bebek için girmiştim sıraya girdim ama sıra beklerken aşılama yapalım dediler şans dusuk olsada nasipmis oldu çok sukur inş sizinde tutar ama çok çok dua okuyun yasin okundu hep arkadaşlarım falan yer gök dua ile sonucda

Yok Canım ben üniversite hastahanesinde tüp bebek merkezinde yaptırdım devletin ben tüp bebek için girmiştim sıraya girdim ama sıra beklerken aşılama yapalım dediler şans dusuk olsada nasipmis oldu çok sukur inş sizinde tutar ama çok çok dua okuyun yasin okundu hep arkadaşlarım falan yer gök dua ile sonucda
Aynen canım rabbim inşallah dualarımızı duyar ve kabul eder

mrb kızlar ,bende bugün dr gittim test sonuçları için herşey normal çok şükür hsgde ocak ayında çekilmiştim oda temiz çıktı dr adetin olunca gel aşılamaya başlıyalım dedi hangi aşamalardan geçeceğiz acaba birde siz fiyat sordunuzmu o an aklıma gelmedi sormak :)
inşallah bu vesile olur kavuşuruz meleklerimize hakkımızda hayırlısı artık ..

Back
X