- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
kücük bi yerde mi yasiyorsunCanım burada gonal f yok anca pazartesi gelir oda öğlene falan ovitrelle bile bir eczanede bulduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kücük bi yerde mi yasiyorsunCanım burada gonal f yok anca pazartesi gelir oda öğlene falan ovitrelle bile bir eczanede bulduk
Yarın gitmeyi düşünmüyorum işin açıkçası aşılamayı da özel hastanede yapıyor üniversite hastanesi dururken hersey maddiyat olmuş benimle aynı apartmanda onun öğrencisi bi dr oturuyor o aradı simdi gonal f bulamıyorsa şunları bulsun demişkücük bi yerde mi yasiyorsuninsallah yaptigin ignelerin etkisiyle yarin yumurtan biraz daha gelismis olur
canim sen bilirsin tabii ama bilmiyorum o kadar emek verdin en azindan asilama degilde catlatma ignesini yapip öyle denesen o kadar ilaci bosa almamis olursun vücudunaYarın gitmeyi düşünmüyorum işin açıkçası aşılamayı da özel hastanede yapıyor üniversite hastanesi dururken hersey maddiyat olmuş benimle aynı apartmanda onun öğrencisi bi dr oturuyor o aradı simdi gonal f bulamıyorsa şunları bulsun demiş
Çatlama iğnesi yaptıracağım canım zaten sadece aşılama yaptirmayacagim büyük ihtimallecanim sen bilirsin tabii ama bilmiyorum o kadar emek verdin en azindan asilama degilde catlatma ignesini yapip öyle denesen o kadar ilaci bosa almamis olursun vücuduna
hayirlisi olsun canim insallah nasip eder rabbim..Çatlama iğnesi yaptıracağım canım zaten sadece aşılama yaptirmayacagim büyük ihtimalle
Baktım canım yokmuş depolarda pazar olduğu için kapsliyduKozlar gonal f ovitral gibi iğneler eczanelerde bulunmaz depolardan isteyip. Getirirler. Yada kadın dogum hastanelerinin yanındaki eczanelere bakmalısınız
Bende 4 senedir hasretle bekliom herşey normal bizdede bugün hsg çektireli 11 gün olduMrb arkadaşlar 2016 nisan da aşılama olacağım bu 3. Aşılamam ama ilk defa gonal f 300 é ilk defa başladım ocak ayında bir dış gebeligim var ağustosta da kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum siz ne durumdasiniz
İnşallah tutar canım yumurtalar ne durumdaydı kaç tane vardıBende carsamba gunu 8.30 da asilama olacam kizlar dua edin ilk ins tutar.dr bana bide estrofem diye bi ilac verdi 12 gun kullan sonra alma dedi sixden kullanan varmi
İnşallah tutar canım yumurtalar ne durumdaydı kaç tane vardı
Yok canım zor değil zaten bir yumurta istiyorlar inşallah olurBitane oda 20mm zor gibi ama kismet
inşallah tutar canım bende geçen çarşamba oldum hayırlısı olsunBende carsamba gunu 8.30 da asilama olacam kizlar dua edin ilk ins tutar.dr bana bide estrofem diye bi ilac verdi 12 gun kullan sonra alma dedi sixden kullanan varmi
sen gittin mi canım kontroleİnşallah tutar canım yumurtalar ne durumdaydı kaç tane vardı
Yok canım zor değil zaten bir yumurta istiyorlar inşallah olur
inşallah tutar canım bende geçen çarşamba oldum hayırlısı olsun
sen gittin mi canım kontrole
Olmaz o kadardan canım birsey kafana takmaAmin ins carsamba sabah hayirlisiyla olacak asilama.bide bu catlama ignesi icin soguk yerde muhafaza edin dedi eczaci hatta eve giderken soguk su koy yanina dedi koydum ama anca bi saatte geldim eve bide biraz hava sicakti bisey olmamistir ins
Gittim canım bugün tekrar 17mm olmuş yarın çatlama iğnesi sonrada ilişki bakalım nasipinşallah tutar canım bende geçen çarşamba oldum hayırlısı olsun
sen gittin mi canım kontrole
inşallah hep birlikte hayırlı haber veririzTesekkurler hsevda hayirlisi olsun ins hayirli haberlr aliriz
hadi hayırlısı o zaman moral bozmak yok inşallah herşey güzel gidecekGittim canım bugün tekrar 17mm olmuş yarın çatlama iğnesi sonrada ilişki bakalım nasip
İnşallah canım herkesin gönlüne göre verir inşallah biz bugün çalışmalarà başladık bakalım ne olacakinşallah hep birlikte hayırlı haber veririz
hadi hayırlısı o zaman moral bozmak yok inşallah herşey güzel gidecek
hayırlısı olsun canım inşallah zamanı var işte biz ne kadar acele etsekte inşallah o zaman bu zamndırİnşallah canım herkesin gönlüne göre verir inşallah biz bugün çalışmalarà başladık bakalım ne olacak