Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende gece 23.30 da ilk catlama ignesini vuruldumcatlama ignesinin ardindan herhangibir agri sizi oluyomu bende hicbir belirti yokcatlayip catlamadigini nasil anlarizki..

Bende gece 23.30 da ilk catlama ignesini vuruldumcatlama ignesinin ardindan herhangibir agri sizi oluyomu bende hicbir belirti yokcatlayip catlamadigini nasil anlarizki..
Ağrı sizi olmuyor canım anlamanın bir yolu yok sanırım 36 saat sonra aşılama yapılıyor normalde yada ilişki oneriyorlar

Ağrı sizi olmuyor canım anlamanın bir yolu yok sanırım 36 saat sonra aşılama yapılıyor normalde yada ilişki oneriyorlar

Sagol canim hayirlisi yarin sabah yapilacak asilama ins tutar.dr bir kadinin hersey mukemmel olsabile 1 ayda hamile kalma sansi %25 asilamadada bu sans ayni o yuzden cok beklenti icine girip olmayincada psikolojinizi bozmayin kendinize zarar verirsiniz dedi.rabbim o guzel mucizesini yasamayi isteyen her kadina nasip etsin ins..

Kızlar bende dün aşılama oldum.inşallah hepimizinki tutarda bebişlerimize kavuşuruz...

leyla ablacim inslalah tutarda aralik sonu ocak basi gibi anne oluruz o zaman cok hos:KK66:
Amin gülüm ♥ inşallah haticem... Bende çok istiyorum gülüm ya....biliyorsun benim aşılama dün akşam saat 18:15 gibi yapıldı.doktor çarşamba ve cuma akşamı eşinle çalış dedi.eşimde bu gece geç saat çalışalım yumurta bu sabah çatladı diyor.karar veremedim ya.ne yapsak acaba?

LeYLa_21, post: 46030240, member: 240386"]Kızlar bende dün aşılama oldum.inşallah hepimizinki tutarda bebişlerimize kavuşuruz...[/QUOTE]

İkimizin ki aynı gün hadi hayirlisi

KizlAr inşallah hepinizin asilamasi tutar inşallah da bizim çalışmalarda işe yarar bugün 12 de çatlama iğnesi yaptım yarın çalışmalar başlar inşallah başarılı olur

LeYLa_21, post: 46030240, member: 240386"]Kızlar bende dün aşılama oldum.inşallah hepimizinki tutarda bebişlerimize kavuşuruz...

İkimizin ki aynı gün hadi hayirlisi[/QUOTE]
Amin canım inşallah..

Back
X