• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bende normal reflu vardi reflu icin yuksek yastik kullanmak gerekiyo yediklerinize biraz dikkat etmeniz gerekiyo kizlar mideyi yoran ve asitli yiyeceklerden kacinmak gerekiyo bir yudum sut icmek iyi geliyo diyorlar bana sut de dokunuyo laktozsuz sut iciyorum simdi gaviskon da veriyo doktorlar hamileler icin kullaniyorlar ben kullanmadim o da midemi bulandiriyo
aynı dertten muzdaribiz bendede reflü var zaten reflü tek başına insanı mahvederken şimdi hamilelikle birlikte tavan yaptı

Ben 13+1 de gitmiştim doktora net bisi soyleyemicem dedi cinsiyet icin kızlar biraz daha beklerseniz daha garanti olabilir

Hayırlı olsun bakalım inş söyler :-) ya ben gidiceğim doktors çok güveniyorum hemen biliyo cinsiyeti ekim 31 de gidicem bakalım
Ben öğrendim canım cinsiyeti :) 11+3 te farklı bir doktor söylemişti kendi doktorum söylemedi. Benim doktorum genelde 16. haftada söylüyormuş sorcam bakalım o da aynı şeyi mi söylicek ;)

Maşallahhh ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş şikayetlerin neydi ilk 3 ay ddmkyby ddmkyby birde farklı bi dr a gitmişsn cnsyet için mi gittn cnm?:KK46:

Maşallahhh ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş şikayetlerin neydi ilk 3 ay
Amin canım sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah :) Ben çok uyudum tatlım ilk 2 ay başım kalkmadı en büyük belirtim oydu. Midem bulantım pek olmadı ama sık sık az az yedim hep. Annem çok uyuduğun için erkek olduğunu ben hissettim dedi :KK8:ablamların kızları var onlar hiç uyumamış. Bu belirtiyse eğer erkek uyutuyor sanırım :KK24:

Amin cnm hepimiz inş bendede hafif bulantı uyuma ve koku çok oldu deterjan parfüme karşı falan
Amin canım sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah :) Ben çok uyudum tatlım ilk 2 ay başım kalkmadı en büyük belirtim oydu. Midem bulantım pek olmadı ama sık sık az az yedim hep. Annem çok uyuduğun için erkek olduğunu ben hissettim dedi :KK8:ablamların kızları var onlar hiç uyumamış. Bu belirtiyse eğer erkek uyutuyor sanırım :KK24:

Merhabalar bende nisan ayinda anne olcam insAllah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin .... benim 11+ 5 haftaligim . Vee igne yapiyorum hergun kan pitilasmasi icin . Benim gibi sikintisi olan varmi ve nasil geciyo. Ne gibi onlemler aldiniz paylasirsaniz sevinirim

Merhabalar bende nisan ayinda anne olcam insAllah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin .... benim 11+ 5 haftaligim . Vee igne yapiyorum hergun kan pitilasmasi icin . Benim gibi sikintisi olan varmi ve nasil geciyo. Ne gibi onlemler aldiniz paylasirsaniz sevinirim
Komşumda senin gibi iğne yapa yapa geçirdi hamileliğini. Şimdi oğlu dört yaşında zor olan herşeyin sonu güzel olur. İlaçlarını ihmal etme

Selamun aleykum anne adaylari benim de hamile kalabilmem için 41 yasin şerif dağıtıyorum okuyabilecek olanlar ramazan kızı elif şeklinde okuyup haber verebilirmi sağlıklı bebeklerimiz olur insallah

Back
X