- Emoji Skoru
- 453
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi seymasahin
Ben şuan 13+2 yim artık gösterir mi acaba cnsiyetini
seymasahin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı dertten muzdaribiz bendede reflü var zaten reflü tek başına insanı mahvederken şimdi hamilelikle birlikte tavan yaptıBende normal reflu vardi reflu icin yuksek yastik kullanmak gerekiyo yediklerinize biraz dikkat etmeniz gerekiyo kizlar mideyi yoran ve asitli yiyeceklerden kacinmak gerekiyo bir yudum sut icmek iyi geliyo diyorlar bana sut de dokunuyo laktozsuz sut iciyorum simdi gaviskon da veriyo doktorlar hamileler icin kullaniyorlar ben kullanmadim o da midemi bulandiriyo
Gösterir hayatım doktorun yanına gitmeden tatlı birşeyler ye çocuğu harekete geçiriyo çünkü dsha rahat olurBen şuan 13+2 yim artık gösterir mi acaba cnsiyetiniseymasahin
Ama 4 d ilebskılırsa özeldeBen şuan 13+2 yim artık gösterir mi acaba cnsiyetiniseymasahin
Hayırlı olsun bakalım inş söylerben cuma günü gidicem sabırsızlanıyorum :)
Ben öğrendim canım cinsiyeti :) 11+3 te farklı bir doktor söylemişti kendi doktorum söylemedi. Benim doktorum genelde 16. haftada söylüyormuş sorcam bakalım o da aynı şeyi mi söylicekHayırlı olsun bakalım inş söylerya ben gidiceğim doktors çok güveniyorum hemen biliyo cinsiyeti ekim 31 de gidicem bakalım
Bence anlaşılabilir kemik yapısından anlıyormuş doktorlar. Biz bi şey görmeyi bekledik ama doktor erken söyledi :)Ben şuan 13+2 yim artık gösterir mi acaba cnsiyetiniseymasahin
Bence anlaşılabilir kemik yapısından anlıyormuş doktorlar. Biz bi şey görmeyi bekledik ama doktor erken söyledi :)
sağol canım %90 erkek dedi :)Hayırlısu olsun cnm neyin olucakmış![]()
Amin canım sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah :) Ben çok uyudum tatlım ilk 2 ay başım kalkmadı en büyük belirtim oydu. Midem bulantım pek olmadı ama sık sık az az yedim hep. Annem çok uyuduğun için erkek olduğunu ben hissettim dediMaşallahhhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş şikayetlerin neydi ilk 3 ay
Amin canım sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah :) Ben çok uyudum tatlım ilk 2 ay başım kalkmadı en büyük belirtim oydu. Midem bulantım pek olmadı ama sık sık az az yedim hep. Annem çok uyuduğun için erkek olduğunu ben hissettim dediablamların kızları var onlar hiç uyumamış. Bu belirtiyse eğer erkek uyutuyor sanırım
![]()
Komşumda senin gibi iğne yapa yapa geçirdi hamileliğini. Şimdi oğlu dört yaşında zor olan herşeyin sonu güzel olur. İlaçlarını ihmal etmeMerhabalar bende nisan ayinda anne olcam insAllah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin .... benim 11+ 5 haftaligim . Vee igne yapiyorum hergun kan pitilasmasi icin . Benim gibi sikintisi olan varmi ve nasil geciyo. Ne gibi onlemler aldiniz paylasirsaniz sevinirim
2D ile 13+1 de öğrendim canım. Hem normal baktı kız deedi hem de vajinal baktı :) öğrenirsin inşallahBen şuan 13+2 yim artık gösterir mi acaba cnsiyetiniseymasahin
Ay maşallah ne güzel darısı başıma inş2D ile 13+1 de öğrendim canım. Hem normal baktı kız deedi hem de vajinal baktı :) öğrenirsin inşallah