• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Merhabalar kızlar bende bugün 7 haftalık oldum. Hiç mide bulantısı yaşamıyorum valla normal hayatıma devam ediyorum

aman aman söyleme başlar bnde öyleydim hiçbirşeym yoktu başladı birden :) inşallah öyle olmazda rahat edersin

merhabalar bende nisan annesiyim. hamileliğimin 9. haftasındayım. 2 li testi acaba bu 2.ay da mı yaptırmak lazım 2 li ve 4 lü test yapıldığını biliyorum bu konuda benş aydınlatabilir misiniz? dr bana kalp atışının olduğunu söyledi ve 1 ay sonra gel dedi bana sadece.

ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok benide bayramdan sonraya attılar daha kalp atışını bile duyamadım

Bende varim canım :anneadayı::KK200:
Daha önce plansız 2 düşük yaptım.
Bu seferki planlı :anneadayı:
Düşük riskim var ilaç alıyorum
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı:dua:
Allah isteyen herkese evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın :dua:

AMİNN Rbbim yavrunu sana bağışlasın inşallah hiç sorun olmadan alırsın kucağına :)))

Bnde varrrıııımmmm :anneadayı: ikinci hamileligim ama ilk bebegim bir düşük yaşadım nisanda kavuşucaz inşanlah bebişimle hepimiz sagsaglim kavuşuruz inşanlah rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin :dua::KK200::nazar::nazar:

amin hayatım :)))

AMİNN Rbbim yavrunu sana bağışlasın inşallah hiç sorun olmadan alırsın kucağına :)))
Tesekkur ederim canim amin insallah :dua:
Allah hepimizin doğumlarını kolaylaştırsın:anneadayı::KK200: sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım:anne:

Selamlar herkese. Ben de mide bulantısını ve kusmayı çok şiddetli yaşıyorum. Çok zor bişeymiş

Selamlar herkese. Ben de mide bulantısını ve kusmayı çok şiddetli yaşıyorum. Çok zor bişeymiş

selam canım hoşgeldin... :) mide bulantısı gerçekten zor Allah hepimize kolaylıkk versin

bende varim arkadaslar..Allah hepimizin kucagina saglikla zamaninda almamizi nasip etsin :anneadayı::KK46:

Kızlarr sizin de ara sıra elleriniz ayaklarınız kaşıyor ya da karıncalanıyor mu?

Kızlarr sizin de ara sıra elleriniz ayaklarınız kaşıyor ya da karıncalanıyor mu?

ya dünden beri garip bir şeklde bacaklarım kaşınıyo kollarım boynum nedendir acaba belki hormonlardandr

ya dünden beri garip bir şeklde bacaklarım kaşınıyo kollarım boynum nedendir acaba belki hormonlardandr
Aman canım benim de öyle oldu hafif çatlamaya başladı. Bakım yağları kullanmama rağmen. Dikkat et kaşımamaya çalış

Bende varım inşaAllah ama bu pirpiriklikle nisana kadar 9 doğuracam valla:)

Bende varım kızlarrr.... inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerle tamamlarız bu süreci :)

Bende varım rabbim nasip ederse 3.kuzum olucak ☺️

Back
X