- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
- Konu Sahibi sevincerpolt
-
Maşallah cnm allan tamamına erdirsin inşallah. Bizde 6+6 olduk cnm :))merhaba canım :) ben de 17 nisanda öğrendim 4+6 benim de :)
Maşallah cnm allan tamamına erdirsin inşallah. Bizde 6+6 olduk cnm :))
Yok olurmu öle bende ilk zamnalrı neler sormuştum:)) ben 5+2 de ilk gittm de hastanede gördüm kan verdim o günde 4518 çıktı gecen haftada gittim kese 12.73 mm büyümüş ve yolk kesesini gördük ama henüz bebeği göremedik haftaya gel dedi yine pazartesi gidecem inş bşy olmazsa :)size de maşallh :) ben daha keseyi göremedim perşembe gidicem görmeye inşllh. sen ne zmn gördün. kalbini duydun mu ? :)
çok sordum di mi :)
Yok olurmu öle bende ilk zamnalrı neler sormuştum:)) ben 5+2 de ilk gittm de hastanede gördüm kan verdim o günde 4518 çıktı gecen haftada gittim kese 12.73 mm büyümüş ve yolk kesesini gördük ama henüz bebeği göremedik haftaya gel dedi yine pazartesi gidecem inş bşy olmazsa :)
Evt cnm var daha :) evtt gittim bende kaydoldum sadce bana aşı kartı verdi herhangi işlem yapılmıyo bende ilk normal polikinliğe gitmiştim 2 sefer ilk öğrendiğimde beta da artış varmı diye acile gittm hep daha sonra büyük hastaneye devm ettim sen kendine hastane seçtin mi özelemi gidiyorsunbenimki daha erken o zamn perşembe çağırdı bakalım neler görcezsağlık ocağına kayıt yaptırdın mı ?
Evt cnm var daha :) evtt gittim bende kaydoldum sadce bana aşı kartı verdi herhangi işlem yapılmıyo bende ilk normal polikinliğe gitmiştim 2 sefer ilk öğrendiğimde beta da artış varmı diye acile gittm hep daha sonra büyük hastaneye devm ettim sen kendine hastane seçtin mi özelemi gidiyorsun
Taze anne adayları belirtileriniz nelerdi..
Benimde 3 günüm var ama adet belirtilerim başladı
Bendede şuan bel ağrısı ve ğögüs ağrısı mevcut ama akıntım yok herkeste akıntı varmışcanım ben 10. günümde baya erken öğrendim. bel ağrısı ve çok fazla kasık ağrısı batma vardı . göğüs uçlarım hassastı.
Ankaradayım cnm benben de çalıştığım yerin yanında tıp merkezi var hep oraya gittim kan için falan. orda bi doktor var çok ilgiliydi ilkona gittim daha yeni araştıracağım ben de bakalım. sen hangi şehirdesin ?
Taze anne adayları belirtileriniz nelerdi..
Benimde 3 günüm var ama adet belirtilerim başladı
Benim her ay olduğu gibi adet zamanı akıntım kesildi; adet olucam diye bekliyordum hatta..ama adetim 3 gün geçip pozitif gördükten sonra yavaş yavaş beyaz akıntı geldi; şu anda da aşırı bir akıntım yok; her zamanki gibi normal bir akıntı..Bendede şuan bel ağrısı ve ğögüs ağrısı mevcut ama akıntım yok herkeste akıntı varmış
Sağol cnm aslında dün test yaptım negatif çıktı dedim ama silik çizgide pozitif sayılıyormuş şuan sadece göğüs sızlaması ve kasık ağrısı var adet olucam diye bekliyorum bendeBenim her ay olduğu gibi adet zamanı akıntım kesildi; adet olucam diye bekliyordum hatta..ama adetim 3 gün geçip pozitif gördükten sonra yavaş yavaş beyaz akıntı geldi; şu anda da aşırı bir akıntım yok; her zamanki gibi normal bir akıntı..
canım gittin mi doktora gördün mü bebişi ?Yok olurmu öle bende ilk zamnalrı neler sormuştum:)) ben 5+2 de ilk gittm de hastanede gördüm kan verdim o günde 4518 çıktı gecen haftada gittim kese 12.73 mm büyümüş ve yolk kesesini gördük ama henüz bebeği göremedik haftaya gel dedi yine pazartesi gidecem inş bşy olmazsa :)
Yok cnm ya gitmedim uyanamadı daha doğrusu :) nasipse Pazartesi gidecemcanım gittin mi doktora gördün mü bebişi ?
Yok cnm ya gitmedim uyanamadı daha doğrusu :) nasipse Pazartesi gidecem
Öylemi sevindim senin adına :) bakalım bizde be olacak heycanlı oluyorum böle aklıma geldikce :))ben de bugün gittim keseyi gördük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?