Nisan 2017 de hamiş olduğunu öğrenen anneler

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
slm kızlar kimler nisan ayında anne adayı oldukalrını öğredndi acab. Burda birbirimize destek olup gelişmeleri paylaşalım. Benim en son adet tarihim 15 mart dı ve 12 nisanda gebe olduğumu öğrendim şaun 5+2 deyimm

size de maşallh :) ben daha keseyi göremedim perşembe gidicem görmeye inşllh. sen ne zmn gördün. kalbini duydun mu ? :)

çok sordum di mi :)
Yok olurmu öle bende ilk zamnalrı neler sormuştum:)) ben 5+2 de ilk gittm de hastanede gördüm kan verdim o günde 4518 çıktı gecen haftada gittim kese 12.73 mm büyümüş ve yolk kesesini gördük ama henüz bebeği göremedik haftaya gel dedi yine pazartesi gidecem inş bşy olmazsa :)

benimki daha erken o zamn perşembe çağırdı bakalım neler görcez sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı ?

benimki daha erken o zamn perşembe çağırdı bakalım neler görcez sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı ?
Evt cnm var daha :) evtt gittim bende kaydoldum sadce bana aşı kartı verdi herhangi işlem yapılmıyo bende ilk normal polikinliğe gitmiştim 2 sefer ilk öğrendiğimde beta da artış varmı diye acile gittm hep daha sonra büyük hastaneye devm ettim sen kendine hastane seçtin mi özelemi gidiyorsun

ben de çalıştığım yerin yanında tıp merkezi var hep oraya gittim kan için falan. orda bi doktor var çok ilgiliydi ilkona gittim daha yeni araştıracağım ben de bakalım. sen hangi şehirdesin ?

canım ben 10. günümde baya erken öğrendim. bel ağrısı ve çok fazla kasık ağrısı batma vardı . göğüs uçlarım hassastı.
Bendede şuan bel ağrısı ve ğögüs ağrısı mevcut ama akıntım yok herkeste akıntı varmış

ben de çalıştığım yerin yanında tıp merkezi var hep oraya gittim kan için falan. orda bi doktor var çok ilgiliydi ilkona gittim daha yeni araştıracağım ben de bakalım. sen hangi şehirdesin ?
Ankaradayım cnm ben

Taze anne adayları belirtileriniz nelerdi..
Benimde 3 günüm var ama adet belirtilerim başladı

Benim en önemli belirtim birlikte olurken vajinal kuruluktu...ama çokta umutlanmamıştım ve hamileliğe yormamıştım açıkçası. onun dışındaki belirtiler adet geliyor gibiydi. 3 gün adet geciktikten sonra testim pozitif çıktı...Öğrendikten sonra (psikolojikte olabilir) geğirme çok artmıştı :) Allah size de nasip etsin..

Bendede şuan bel ağrısı ve ğögüs ağrısı mevcut ama akıntım yok herkeste akıntı varmış
Benim her ay olduğu gibi adet zamanı akıntım kesildi; adet olucam diye bekliyordum hatta..ama adetim 3 gün geçip pozitif gördükten sonra yavaş yavaş beyaz akıntı geldi; şu anda da aşırı bir akıntım yok; her zamanki gibi normal bir akıntı..

Sağol cnm aslında dün test yaptım negatif çıktı dedim ama silik çizgide pozitif sayılıyormuş şuan sadece göğüs sızlaması ve kasık ağrısı var adet olucam diye bekliyorum bende

canım gittin mi doktora gördün mü bebişi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…