Ben varım canım nisanda aşılama yaptıracagim inşallah.adetimi bekliyorumNisanda klomen ve ovitrelle ile aşılama yapilacak arkadaşlarr var mı acaba
İlk aşılama olacak. Agridayiz eşimin işi nedeniyle.bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım hala..senin ilk mi ve nerde yaptiriyorsunBenmde pazartesi yumurta kontrolüm var cnm. Nerde yaptiriyosun ilk aşılama mı
Benim 2. Olucak istanbul çapa da yaptiriyorum ben cnmİlk aşılama olacak. Agridayiz eşimin işi nedeniyle.bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım hala..senin ilk mi ve nerde yaptiriyorsun
Sizin ne kadara yapılıyor? Bide ağrılı bir işlem mi aşılama benim ilk olacak ya bilmiyorum.ilki tutmadımı? Ve ne kadar ara verdiniz canimBenim 2. Olucak istanbul çapa da yaptiriyorum ben cnm
Devlette ücretsiz yapiliyor. Eğer iğneli aşilama yapilcaksa iğneler için rapor çıkariliyor devlet bi kısmını karşilamiş oluyor. Ben ilk aşilamami 2 ay önce oldum. Yani 1 ay ara vermiş oldum. O da geç kaldiğim için. Basit bi işlem ama yine hafif acı hissetmiştim:) senin yaş kaç ve kaç yıllık evlisin cnm?Sizin ne kadara yapılıyor? Bide ağrılı bir işlem mi aşılama benim ilk olacak ya bilmiyorum.ilki tutmadımı? Ve ne kadar ara verdiniz canim
Yaş 29 camim ve 4 yıllık evliyim.iki yıldır korunmuyoruz.görünen bir problem yok ama olmadı işte. Bu ay rahim filmi çekiledim.temiz çıktı bakalım nisanda da aşılama olacak.burda ki devlet hastaneleri berbat.özelde olacak oyüzden benimki.ona da çok güvenmiyorum ama işte mecburum. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.senin yaş kaç.??Devlette ücretsiz yapiliyor. Eğer iğneli aşilama yapilcaksa iğneler için rapor çıkariliyor devlet bi kısmını karşilamiş oluyor. Ben ilk aşilamami 2 ay önce oldum. Yani 1 ay ara vermiş oldum. O da geç kaldiğim için. Basit bi işlem ama yine hafif acı hissetmiştim:) senin yaş kaç ve kaç yıllık evlisin cnm?
Bende 29 yaşındayım cnm 1,5 senelik evliyim. Evlendik 2 ay korunduk sadece. Yaklaşik 16 aydır falan bizimde olmuyor. Bende tüm herşeyimi yaptirdim bişey çıkmadi fakat eşimin sperm değerleri biraz düşük. Senin aşılama klomenle mi iğneli mi?Yaş 29 camim ve 4 yıllık evliyim.iki yıldır korunmuyoruz.görünen bir problem yok ama olmadı işte. Bu ay rahim filmi çekiledim.temiz çıktı bakalım nisanda da aşılama olacak.burda ki devlet hastaneleri berbat.özelde olacak oyüzden benimki.ona da çok güvenmiyorum ama işte mecburum. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.senin yaş kaç.??
Benim klomen+menogon iğne vuruldum önceki aylarda sanırım yine aynısını verir doktor.adetin 3.günü gidicem de bilmiyorum oyüzden ne diyecek. Klomen tek başına yeterli gelmedi bana biraz yumurta tembelliği varmış bende.esimde sıkıntı yok.peki rahim filmi cekilmismiydinBende 29 yaşındayım cnm 1,5 senelik evliyim. Evlendik 2 ay korunduk sadece. Yaklaşik 16 aydır falan bizimde olmuyor. Bende tüm herşeyimi yaptirdim bişey çıkmadi fakat eşimin sperm değerleri biraz düşük. Senin aşılama klomenle mi iğneli mi?
Evet hsg de çektirdim onu yaptirmadan aşılama yapmiyo hiç bi doktor. Önce hsg çektirmen şart. Bu arada menogon iğne ne kadar? Raporla mi aliyosunBenim klomen+menogon iğne vuruldum önceki aylarda sanırım yine aynısını verir doktor.adetin 3.günü gidicem de bilmiyorum oyüzden ne diyecek. Klomen tek başına yeterli gelmedi bana biraz yumurta tembelliği varmış bende.esimde sıkıntı yok.peki rahim filmi cekilmismiydin
Iyi geceler birsey sorabilirmiyim capada asilama ucretsizmiBenim 2. Olucak istanbul çapa da yaptiriyorum ben cnm
Daha önce yumurta takibi yaptirdin sanirim. İnşallah aşılamamız tutar ya:)Yok raporla almadım. 150 lira 5 tane var içinde valla ekonomik olarak cok zorluyor.bide çatlatma iğnesi var ovitrelle. 4 er doz kullandım önceki aylarda bu sefer bilmiyorum ne diyecek
Sgk lıysan evet. Sadece aşılamada kullandiklari bişey var plastik onun ücretini ödedik 120 tl bişeydi sanirimIyi geceler birsey sorabilirmiyim capada asilama ucretsizmi
Hergangi bi sartlari varmi canim cocugun olnicak yada yas siniri flnSgk lıysan evet. Sadece aşılamada kullandiklari bişey var plastik onun ücretini ödedik 120 tl bişeydi sanirim
Yok hayir. Bi şartı yok. Benim klomen le 2. Aşılamam olacak. Olmazsa iğneliye geçicez dedi doktorHergangi bi sartlari varmi canim cocugun olnicak yada yas siniri fln
Evet canım yumurta takibi yaptık 4 ay. Ben direk aşılama istedim ama doktor önerme di. Ama işte normalde olmadı.inşallah aşilamamiz tutar hayirlisiyla da seviniriz.sen benden önce yaptiracaksin ozaman...ben daha adet olamadım. Hsg geciktirirmi adeti?Daha önce yumurta takibi yaptirdin sanirim. İnşallah aşılamamız tutar ya:)
Sagol cnm esimle bu konuyu konystuk diyor 3 sene suruyor asilama yapmalari oyuzden ozele gitmeyi dusunuyoruz ama icimde hep bi his var devleti dene diyorYok hayir. Bi şartı yok. Benim klomen le 2. Aşılamam olacak. Olmazsa iğneliye geçicez dedi doktor
Bence istanbuldaysan çapayı dene önce bi. Özele para vermedenSagol cnm esimle bu konuyu konystuk diyor 3 sene suruyor asilama yapmalari oyuzden ozele gitmeyi dusunuyoruz ama icimde hep bi his var devleti dene diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?