Nisan 2021 hamile kalmak isteyenler 🥰

Sadglozgrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
273
248
24
Kızlar 😊😊 bildiğiniz en doğru sonuç gösteren yumurtlama testi var mı bn ilk defa kullancam adetimin 2. Günü bitmeden internetten sipariş vermem lazım yardımcı olurmusunuz 6 aydır istiyorz ama olmuyor bu ay yumurtlama testi denemek istiyorm

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 12-12-2021

Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 242 gün kaldı.

kalpÖnümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır.

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

roseanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
836
410
Kızlar 😊😊 bildiğiniz en doğru sonuç gösteren yumurtlama testi var mı bn ilk defa kullancam adetimin 2. Günü bitmeden internetten sipariş vermem lazım yardımcı olurmusunuz 6 aydır istiyorz ama olmuyor bu ay yumurtlama testi denemek istiyorm
Laboquick güzel, ben gitti gidiyordan alıyorum 45 tl sanırım 20 ovül + 2 gebelik olması lazım, istersen farklı paketlerde oluyor sayı olarak, ben kaset test kullanıyorum çizgiler daha kalın daha canlı oluyor

Sadglozgrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
273
248
24
Laboquick güzel, ben gitti gidiyordan alıyorum 45 tl sanırım 20 ovül + 2 gebelik olması lazım, istersen farklı paketlerde oluyor sayı olarak, ben kaset test kullanıyorum çizgiler daha kalın daha canlı oluyor
Adetinden sonra kaçıncı gün basliyorz peki kusura bakmayin ilk defa kullancam

kalpÖnümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır.

tiniminihaniim

Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var 👻❤️
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
20 Aralık 2020
1.252
4.890
Adetinden sonra kaçıncı gün basliyorz peki kusura bakmayin ilk defa kullancam
Canım adet bitiminden sonra başla saat 14:00-16:00arası yapılmasını öneriyorlar. 2saat öncesi sıvı alımı yok.t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olması lazım pik demek için
T çizgisi silinmesi durumunda çatlamış demektir.İlişki pozisyonunda doggy olanı öneriyorlar ve hemen kalkma yüzü üstü yat 15dk boyunca. İntgramda birgebeningunlugu sayfasını ve videolarını izlemeni öneririm

eternal17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
67
70
31
Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım. 30 tane geldi ovülasyon 2 tane de gebelik testi geldi. Bazı markalarda kutu içinde en fazla 6 adet ovülasyon testi var. Sayısına dikkat edip de almak lazım bence, takip yarım kalmasın :KK59:

Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 52 Kg. ile 69 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 167 cm. Başlangıç Kilom :73 Kg. Şimdiki Kilom :70 Kg.

Blackbluee1

Kavuşmamız cennete kaldı canım kızım...
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
3.860
6.407
23
C
Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım. 30 tane geldi ovülasyon 2 tane de gebelik testi geldi. Bazı markalarda kutu içinde en fazla 6 adet ovülasyon testi var. Sayısına dikkat edip de almak lazım bence, takip yarım kalmasın :KK59:
Canım kaça aldın oradaki testler kaset mi?

tulperde

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
2.090
2.357
Merhabalar benim de son adet tarihim 1 mart maalesef kimyasal gebelik geçirdim 1 martta kanamam başladı bu ay tekrar deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1236 gün geçti.

Sadglozgrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
273
248
24

Sadglozgrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
273
248
24
Screenshot_20210307-193215_Akake.jpg
kızlar akakçede fiyat bna uygun geldi

eternal17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
67
70
31
C
Canım kaça aldın oradaki testler kaset mi?
30 tane ovulasyon + 2 tane gebelik testi hediyeydi. 80 TL ödedim. Her bir testin içinden idrar numunesini bardaktan alabilmek için minik bir damlalık da çıkıyor. Kaset test aldım ben :süslü:

Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 52 Kg. ile 69 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 167 cm. Başlangıç Kilom :73 Kg. Şimdiki Kilom :70 Kg.