Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5. olacak bu, daha önce 3 başarısız 1 tane de tutan denemem var. Maalesef onu da 7. ayda başka bir sebepten kaybettim. Umarım bu sefer kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla... Sizin ilk mi? Kaç yaşındasınız?Bende dün itibariyle başladım ilk kez mi yaptırıyorsunuz siz :)
Çok üzüldümBenim 5. olacak bu, daha önce 3 başarısız 1 tane de tutan denemem var. Maalesef onu da 7. ayda başka bir sebepten kaybettim. Umarım bu sefer kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla... Sizin ilk mi? Kaç yaşındasınız?
Daha çok gençmişsiniz, ilk denemede hemen tutar umarım... Ben Ankara'da Novaart'ta tedavi görüyorum. Siz nerdesiniz?Ben 24 yaşındayım. İlk denemede yumurta toplanacağı zaman covid testim pozitif çıktı tedavi iptal oldu. Şimdi tekrar başladık hayırlısıyla bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederizHangi hastanelerde tedavi görüyorsunuz :)
Cok sağlıklı, kaliteli yumurtalarınız olsun bu sefer umarım... Benim de yarın toplanacak 3-4 tane var gibi duruyor, hadi hayırlısı hepimize...Merhaba ben de yarın sabah yumurta toplama işlemine gireceğim. 2 tane gelişen yumurtam var. Ilk denemem 6. günüm de yumurta gelişmediği için iptal edildi. İkinci denemem de yine 2 yumurtam gelişti ama maalesef ikisi de boş çıktı
Çok teşekkür ederim. Hastaneden çıktım eve gidiyorum. 2 tane yumurtam vardı Allaha şükürler olsun ikiside dolu çıktı. Inşallah döllenir. Darısı yarın sizin başınıza inşallahCok sağlıklı, kaliteli yumurtalarınız olsun bu sefer umarım... Benim de yarın toplanacak 3-4 tane var gibi duruyor, hadi hayırlısı hepimize...
Gelmiş geçmiş olsun çok şükürÇok teşekkür ederim. Hastaneden çıktım eve gidiyorum. 2 tane yumurtam vardı Allaha şükürler olsun ikiside dolu çıktı. Inşallah döllenir. Darısı yarın sizin başınıza inşallah
Merhaba , izmir MedicalBen 24 yaşındayım. İlk denemede yumurta toplanacağı zaman covid testim pozitif çıktı tedavi iptal oldu. Şimdi tekrar başladık hayırlısıyla bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederizHangi hastanelerde tedavi görüyorsunuz :)
Kısmetse Nisan sonunda adet görünce 3. Denememi yapacağım ben de.Merhabaaaa… nisan ayı itibariyle tüp bebeğe başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım mı :) umarım herkes istediği sonuca ulaşır![]()
Çok teşekkür ederim. Çok iyiyim. Hiç ağrım acım olmadi. Progestan fitil başladım. Gün de 3 kezGelmiş geçmiş olsun çok şükürşimdi nasılsınız nasıl geçti
Kısmetse Nisan sonunda adet görünce 3. Denememi yapacağım ben de
Allah yolunuzu kolaylaştırsın umarım bu sefer pozitifi görürsünüzKısmetse Nisan sonunda adet görünce 3. Denememi yapacağım ben de.