nisan anneleri bebeğiniz nasıl uykuya dalıyor

m_yurekli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
48
0
86
Bayburt
merhabalar , bebeğim 6 aylık hergun değişik bir huyu değişiyor,son 3-4 gündür kesinlikle uykuya dalamıyor ayağımda sallıyorum olmuyor,özellikle bebek arabasında hiç durmuyor,bebek arabasındada uyumuyor gezmeler bize eziyet inanın,bebeğinizi nasıl uykuya alıştırdınız teşekkürler

benim kızımda 1 hafta sonra 6 aylık olucak genelde emerken uyuyor,uyumazsa ayağımda sallıyorum bizimki şimdilik bebek arabasını seviyor gezerken uyuyakalıyor inşallah huy değiştirmez

benim kızımda 1 hafta sonra 6 aylık olucak genelde emerken uyuyor,uyumazsa ayağımda sallıyorum bizimki şimdilik bebek arabasını seviyor gezerken uyuyakalıyor inşallah huy değiştirmez

saat gecenin 1 i ben yeni uyuttum oda ağlaya ağlaya,napcam bilemiyorum gece uykusuna 9-10 gibi dalardı şimdiki hale bak iananamıyorum.bebek arabasına bindirdikten 15-20 dak sonra ağlıyor kacakta itiyorum boş arabayı bazen cılgınca ağlıyor sokkaklarda taksi tututp eve zor atıyoruz kendimizi.napıcam bilemedim artık

benim kzıımda genelde emerken uyuyor fakat o şekilde yatırdıgım zaman hemen uyanıyor..bende memede uyuduktan sonra ayagıma alıp 1-2 dk kadar sallıyorum ıyıce dalıyor öyle bırakıyorum...siz gece uykularını cok geçe mı bırakıyorsunuz ki..benimkinin saat 8 de uykusu geliyor uyutuyorum ve sabaha kadar sadece emmek ıcın uyanıyor 3 kez falan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…