NİSAN ANNELERİ HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI????

Mrb canım ayrıntılı ultrasonografi baba 20. Haftamda ve 22. Haftamda yapıldı bana da senin biraz geç gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir diye düşünüyorum Rabbimin izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah sağlıcakla alırız kucagimiza yavrularimizi
Valla canım banada öyle geldi ama yılbaşından sonra gidicem artık çok merak ediyorum meleğimî

Ben 8 ay önce ıkizlerimi erken doğumdan dolayı kaybettiğim için elim pek gitmiyor birseyler almaya onlara birçok şey almıştık zor oldu sonrası ama bir yerden de başlamak lazım bilmiyorum o cesareti hissedemiyorum kendimde
Başın sağolsun canım Allah korusun Allah hiçbirimize o acıyı yaşatmasın şimdiki meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Biz de ebebek in indirim ve hediye çekiyle bebek arabasını kundagını cam biberonunu aldık bikaç kıyafet aldık ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum herkes çok almayın diyor biz de kendimizi tutuyoruz önümüzdeki ay odasını hazırlamaya başlayacağız bebek haberini aldığımdan beri internette kendimi kaybediyorum nerde indirim nerde en iyisi derken saatler geçmiş oluyor:KK45:

Bizde sikismamak için her ay yavaş yavaş alma politikası uyguluyoruz :) bebek arabasini ana kucagini ev tipi ana kucagini telsizini aldık. Kıyafet olarakta 5 tane kisakollu 3 tane Kolsuz 2 tane uzun kollu zibin 2 3 tane de Penye alt pijama aldım. Bide 1 tane hastane çıkışı kislikta 1 şişme yelek 1 yün kazak :) kıyafet ne alinicak başka hiç bilmiyorum nisan çok ara dönem ne giydirilir ki bebislere. Bidahaki ayda ododasina baslyim diyorum ama erken mi bilmiyorum belki öbür ay da olur. Kendime hiçbişey almadım daha biraz da kendime hazırlamak istiyorum :KK49:

Bizde sikismamak için her ay yavaş yavaş alma politikası uyguluyoruz :) bebek arabasini ana kucagini ev tipi ana kucagini telsizini aldık. Kıyafet olarakta 5 tane kisakollu 3 tane Kolsuz 2 tane uzun kollu zibin 2 3 tane de Penye alt pijama aldım. Bide 1 tane hastane çıkışı kislikta 1 şişme yelek 1 yün kazak :) kıyafet ne alinicak başka hiç bilmiyorum nisan çok ara dönem ne giydirilir ki bebislere. Bidahaki ayda ododasina baslyim diyorum ama erken mi bilmiyorum belki öbür ay da olur. Kendime hiçbişey almadım daha biraz da kendime hazırlamak istiyorum :KK49:

Canım bebek yazın da doğsa üşürmüş çünkü onlar şu an içimiz de ve çok sıcaktalar o yüzden kısa da giydirsen mutlaka kundağına sarman gerekecek 0-3 aylık olanları kısa almamaya çalış

Canım bebek yazın da doğsa üşürmüş çünkü onlar şu an içimiz de ve çok sıcaktalar o yüzden kısa da giydirsen mutlaka kundağına sarman gerekecek 0-3 aylık olanları kısa almamaya çalış
uzun kollu da aliyim o zaman hastane çıkışları baya pratik oluyo aslında hepsi bi arada ama hemen buyuyuveriyolar :)

Ben daha hicbir sey almadim. Subat sonu gibi dusunuyorum. Yazilanlari okuyunca telaslandim :) en azindan liste yapip isi kolaylastirayim

Canım yavaş yavaş en azından fiyat araştırmasına başla mesela mothercare in penyesine bayıldım ben ama pahalı bir marka her ayın 15 inde indirim oluyor diyorlar bu perşembe gidip bakacağım hoşuma giden olursa bikaç tulum daha almayı düşünüyorum

bizim yatak odasından tut arabası puseti anakucagı mama sandalyesi örümceği herşeyi ablamızdan dolayı var.hepsi yeni yani duruyor güzelce paketleyip kaldırmıştım.sadece kıyafet almam gerekli 3 parça bişey aldım sadece..şubat gibi başlıcam bende inşallah.daha evimiz yapılacak çünkü..

Bizde her ay indirim olursa gerekli gördüklerimiZi aldık. Park yatak, yatak, uyku seti, nevresim, havlu , küvet, battaniye , hastane çıkışı , zıbın, çorap, eldiven , emzik , oto koltugu, bebek arabası , ıslak mendil ,yenidoğan bezi ve yenidoğandan bir üst numara bebek bezi aldım .başka ne alınır ne giydirilir bilemiyom .bebek bezi yenidoğan için ne kdr kullanılır acaba

Bende minikime iki takım çorap ve 3 zibin aldım.yenidogan bezi aldık. Şampuan deterjan tamam. Bebe yağını zeytinyağı ve lavanta yağı ile kendim yapmayı düşünüyorum.kendime bi pijama aldim o kadar. park yatağı hazır ama yataguni almadık sizler nasil yatak aldınız içine kızlar.

Kizlar bende ani defteri yapiuorum eger dusunurseniz :)
20150129_185917.webp

Ben de yenidogan kiyafetleri var 0 - 3 ay erkek bebek uygun fiyata düşünürseniz. ..hastane cikislari vs .
aziz bebe kiz tulum mini beden ve wonder kids hastane cikislari çok çok cokk uygun fiyatlar özelden yazmanızi bekliyorum.

Eklentiler

• 13928_buyuk_eaf91d41-a381-4048-ba31-d149724c1ffa.webp
    13928_buyuk_eaf91d41-a381-4048-ba31-d149724c1ffa.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 92
  • l14YMINESET1206GRI_1.webp
    l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 107
  • l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    85 KB · Görüntüleme: 95
  • l14YMINESET1205MVI_1.webp
    l14YMINESET1205MVI_1.webp