Nisan annesi olamadım

lettucemercan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
78
0
16
35
Balıkesir
merhaba 2014 nisan anneleri.
benim Nisan Ada'm 25.haftada bize veda etti. cumartesi günü öldüğünü öğrendik.suni sancıyla doğurdum.
Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah sizler bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Canım ne denirki bu durumda Rabbim sabırlar versin inan çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda tekrar bebişin olur. Biliyorum Nisan Ada'nın yerini tutmaz onun boşluğunu dolduramaz. Artık cennette bi meleğin var. Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu. Peki neden öldüğü belli mi?

Rabbim sabır versin
İnşallah en yakın zamanda tekrar bebek sahibi olursun

çok sağol arkadaşım. Allah size sağlıklı doğumlar nasip etsn.
aslında bir önceki kontrolunde hersey normaldi ama sonradan problem çıktı galiba bilmiyorum. kordonu incelmiş ayaklarına dolanmış dedi doktor. sonra ölmüş işte. Allah kimseye yaşatmasın.

Rabbim sabır versin..cennete bir melek yolladın duacın olarak..inş rabbim hayırlı evlatlarının olmasını nasip eder..

ne demeli bilmiyorum RABBİM acını hafifletecek bir evlat nasip etsin sana..
inşallah şefaatçin olacak yavrun.. kocaman kucaklıyorum seni.. acın hepimizin acısı.. dua et.. duamızdasın..

Canım çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin. Herşeyde bir hayır vardır. İnşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalıp, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini.

allahım sabırlar versin çok üzüldüm.Bende bu ara erken doğum riskiyle karşı karsıyayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok üzüldüm gerçekten.Rabbim sabrınızı versin inşallah.
Bol bol dua et.Cennette şefaatçin seni beklicek.
Yeniden anne olmayı istediğin an inşallah rabbim kucağını doldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…