nişan aşamasında ailelerle sıkıntı

pcosss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
16
0
16
Antalya
arkadaşlar merhaba...erkek arkadaşımla iki yıllk birlikteliğin sonunda evlilik kararı aldık ama aileler birbirini zerre sevmiyor...sevgilimin annesi sevgilimi dolduruşa getiriyor, yok kızın neden ailesi eşya almıyor,kızın ailesi doğulu kıza miras düşmez, fal baktırdım hiç hayırlı değil kız ikili oynuyor diye cocugu dolduruyor sürekli:'( benim ailem de ;cocuk sinirli sen onla anlaşamazsın bizim istediğimiz kişiyle evlen diye onlar da beni etkilemeye çalışıyor...biz birbirimizi seviyoruz ama aileler bu durumda iken evlenmemiz bira sıkıntılı olacak..sizce bu sebeplerden dolayı ilerde de sorun yaşar mıyız...yapmamız gereken nedir ne düşünüyorsunuz

bende seninle aynı durumda sayılırım. gerçekten çok kötü bir durum ailelerin anlaşamaması, bizim de iki tarafta birbirini istemiyor ama biz birbirimizi çok seviyoruz o yüzden bunları büyütmeyin bırakın yorum yapsınlar, siz gerçekten birbirinizi sevdikten sonra geri kalanlar teferruat kalıyor.

bu durumda sen sevgiline bakacaksın.
annesinin doldurusuna geliyor mu yoksa rest mi çekiyor.. iyi gözlemle sonra pişman olma

Back
X