- 22 Şubat 2023
- 10.252
- 11.369
- 228
- 38
- Konu Sahibi ecevekedileri
İğnenin etkisi geçmiştir canımiğne etkisi olabilir mi kızlar bugün iğne olalı 13. gün aşılama gününü sayarsam da 12 gün oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin etkisi geçmiştir canımiğne etkisi olabilir mi kızlar bugün iğne olalı 13. gün aşılama gününü sayarsam da 12 gün oluyor
Canım hayırlı olsun aşılaman. Pozitifli sonuçları göreceğiz inşallahben bugün aşılamamı oldum ve dr ayın 24 ünde gel kana bakıcaz dedi yani tam 10. Günde çağırdı demekki belli olabiliyor oyüzden kendini hiç strese sokma 2 gün daha sabret güzel bir şekilde artacak inş![]()
Alaahım allaahımmmm çifter çifter pozitif haberleri geliyor çok çok seviniyorum sizler içinKızlar sonucum çıktı 26pozitif
pazartesi doktor randevum var bakalım
![]()
Sağol tatlımm kolay olan geçti zor olan kaldı sanırım en zoru beklemekCanım hayırlı olsun aşılaman. Pozitifli sonuçları göreceğiz inşallah![]()
Et et kuzum bize de dua et. Hamilelerin duası kabul olur. Biz de bu ay pozitifleri görelimVallahi dedin canım hislerin yanıltmadı benimde çok güzel hislerim var sende çok güzel haberler alacaksındualarımdasınız hep
Evet beklemek çok zor kuzum ya. Bekliyorum bekliyorum sadce iki gün geçti daha. Bana hiç ilaç fitil vermedi. Sanki verse ben de biraz daha rahat edecektim. Şimdi sanki eksik iş yapıyorum gibi hissediyorum ya. Ben de hiç ağrı yok. Sadece ilk yapılan gün koltuktan kalkamadım ağrıdı baya ama ertesi gün geçti. Umarım senin de ağrın sızın çok olmaz canımSağol tatlımm kolay olan geçti zor olan kaldı sanırım en zoru beklemekbana lutinus fitil verdi sabah akşam kullan dedi ilkini kullandım sonrasında ağrım başladı inş bu böle hep ağrı fln yapmıyordur bu fitil
Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKızlar acil bişey sorucam kan testinde 99,62 ne oluyor negatif mi pozitif mi bilen varsa yazabilir mi ?
Canımm senden haber bekliyordum bende inan ki pozitif yazdığını okuyunca istemsiz tebessüm oluştu yüzümde Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı 26pozitif
![]()
Peş peşe güzel haberler alıyoruz.. Çok sevindim tebrik ederimKızlar sonucum çıktı 26pozitif
![]()
Dr gerekli görmediyse vardır heralde bir bildiği canım sıkma canını belki benimde ilk günüm diye ağrım olmuştur sonraki günlerde değişiklik olursa yine yazarım bakarız belirtilerimize :)Evet beklemek çok zor kuzum ya. Bekliyorum bekliyorum sadce iki gün geçti daha. Bana hiç ilaç fitil vermedi. Sanki verse ben de biraz daha rahat edecektim. Şimdi sanki eksik iş yapıyorum gibi hissediyorum ya. Ben de hiç ağrı yok. Sadece ilk yapılan gün koltuktan kalkamadım ağrıdı baya ama ertesi gün geçti. Umarım senin de ağrın sızın çok olmaz canım
Amin cnm inşallah yaa..Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsininşallah sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin
senin ilk aşılama mıydı
Saglıkla gelsin cok sevindimKızlar sonucum çıktı 26pozitif
![]()
Benimde 2 tane varmış insalalh güzel haberler aliriz bizde siizn gibi2 tane
Amin canım benim tüm güzel enerjilerim dileklerim sizinle buradaki herkes çok güzel haberler alacak hissediyorumAlaahım allaahımmmm çifter çifter pozitif haberleri geliyor çok çok seviniyorum sizler içinAllah bizlere de göstersin inşallah
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin cnmKızlar sonucum çıktı 26pozitif
![]()
Amin hepimize inşallahRabbim sağlıklı gebelik nasip etsin cnm
Gözün aydin güle güle büyüt hayırlı evlat olsun cnmTam adet günü yapmıştım canım kanı da o gün verdim değer 500 dü yani aslında bi hafta önceden belli oluyor
Asilamanin kacinci gününde test yaptinAmin hepimize inşallah![]()