• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Bugün aşı günü dahil 11.günüm test yaptım yine belli belirsiz bi çizgi çıktı, hatta dün yaptığım beklediği için midir bilmem bugünkünden daha koyu umarım yarın çizgi koyulaşır umudum azalıyor:olamaz:
Çizgi çıktı, dünkünden de koyu diyosun neden umudun azalıyor ne güzel işte

İlk 5dakikasını da baz aldığımda ikisi de hemen hemen aynı gibi yani bir koyulaşma göremedim o yüzden umutsuzum

Aminnn güzel haberleri almak nasip olsun hepimize inşallah olumlu sonuçlanır benimde aşılamamın 5.günü bitti. Beklemedeyim, biraz korku endişe vardı ya tutmazsa diye 🥲

Bende 1,5 yıldır mücadele veriyorum , toplum baskısı da cabası… kafa yormak günlerce üzerine düşünmek çok yıpratıyor bizleri , benimde eşimde bir problem olmamasına rağmen olmuyor çünkü pcos var bende vicdani rahatsızlığı iliklerime kadar hissettiğim zamanlar oldu benim yüzümden olmuyor diye .. ama işte bu öyle bir durum ki sonuç alamasak dahi gerekli takviyeleri tedavileri uygulamak zorundayız bir umut… inşallah inşallah bu ay sonu güzel haberlerimizi yazarım umudumuzu yitirmeyelim kafamızı başka şeylere yoralım bakalım kısmet 🍀

inşallah canım ya zaman geçmiyor gerçekten ama aşılama tam bir hafta oldu iğnede 9 gün oldu bazı yorumlarda 11-12 güne kadar idrar testi şaşırtabiliyormuş o yüzden heveslenmek de istemiyorum inşallah olumsuz olmaz 🤲
Kızlar ikinizide canı gönülden kutluyorum çok mutlu oldum eski mesajlara da bakarken alıntılayım dedim bu güzel dualarınız kabul olmuş 😇 darısı isteyen bizlerin başına 🥰

Benimde bugün 5.gün aynen sancı gidip geliyor. Benim hep olduğu için çok ümitlenmek istemiyorum. Üstüne yumurtlama olmasına rağmen ateşim düşük diğer aylara göre ve ilk kez göğüslerim ağrımıyor
Belki herşey tersine gidicek ve mutlu haberi alacaksın kuzum.. Mesela Hamile kalanların bir çoğu akıntı artmasını yazmış benimki tamamen kesiliyor Hamile kalınca.. Bilemiyoruz ki.. Allah ol derse herşey olur ümitsizlik yok

Kizlar yeni gördüm konusmalari çok sevindim P pptyaaaa
H hzl00
Gözünüz aydın rabbim sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirip kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 bizlere de dua etmeyi unutmayın olur mu 🙂 benim bugün aşılama yapilali 7. günüm ama içimde bi umutsuzluk var
Aynı umutsuzluk ben de vardı , kendimde belirti arıyordum o da yoktu ama varmış meğer ❤️ o yüzden umutsuz olmayın ben eminim bu ay çok güzel gebelik haberleri gelecek 😍🌸

Aynı umutsuzluk ben de vardı , kendimde belirti arıyordum o da yoktu ama varmış meğer ❤️ o yüzden umutsuz olmayın ben eminim bu ay çok güzel gebelik haberleri gelecek 😍🌸
Benim de hiç belirtim yok her ay olur. Bir sürü belirtim olur hatta ocakta kesin hamileyim demiştim negatifti. Aşılamayı yaptırdık ilk kez işte. Progestan kullanmama rağmen sıfır belirti. Sadece ara sıra ağrım oluyor 5. Gün bugün

Şiddetli bel ağrım vardı kayboldu gibi göğüslerim.aciyo zaman zamanda kasıklarım karnım agriyo ama önceki aşılamalarimda da hep ay belirtiler vardı o yüzden belirtileri dinlemek istemiyorum bide progestan mi yaptı bilmiyorum ama acayip şekilde vücudumda sivilce artışı oldu boynumun altı ve göğüslerime kadar kırmızı ve sivilce dolu

belirtiler bi kaç hafta sonra çıkıyormuş zaten genel olarak , o yüzden sessizlik korkutmasın kuşlar sizi , benimde hali hazırda bi belirtim yok , testle öğrenmiş oldum okadar 😍 hatta göğüs hassasiyetim biraz azaldı gibi , yarın doktorumla randevum var bakalım muhtemelen yine kan vereceğim yükselme olmuş mu diye 🌸 yine yazarım buraya mutlaka

Back
X