• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Kızlar aşılamanın 7.günündeyim göğüs uçlarım ateş atıyo ve acıyo iğne etkisi ne zaman geçer acaba başka bi belirti yok zaten beklemiyorum tek yumurta ve 2 milyon sperm ile yapıldı aşılama

Kızlar aşılamanın 7.günündeyim göğüs uçlarım ateş atıyo ve acıyo iğne etkisi ne zaman geçer acaba başka bi belirti yok zaten beklemiyorum tek yumurta ve 2 milyon sperm ile yapıldı aşılama
Canım hiç belli olamaz sen umutsuzluğa kapılma sonuçta tek yumurta tek sperm yetiyor. İğne etkisi için bir şey diyemeyeceğim henüz aşılama yaptırmadım 🫠

İğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm🥹🥰

Eklentiler

• 20230417_062018.webp
    20230417_062018.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
Canım benim doktorum adet günün geçmeden test yapma yanılırsın dedi ama sen bilirsin. 10. Günden sonra geçebiliyor ama garantisi yok.

Bende perşembe yaptırdım aşılama progestanı fitil olaral kullanıyorum arada bel ve kasık ağrım oluyor cok heycanlıyım
Canım ben de 13 nisan Perşembe yaptırdım. İnşallah güzel haberlerimizi alırız 🥰 bana progesteron vermedi doktor. Sadece bekliyorum.

Back
X