nişan atıldı.. ama hiç iyi hissedemiyorum kendimi..

Canım; şu an sakin oluyor kendi hayatına kendi mesleğine işine arkadaşlarına kendi sağlığına kendi saçına tırnağına odaklanıyorsun. Böyle zaman kendiliğinden geçiyor, sonra aradan örneğin 3-5 yıl geçiyor başka ve normal bi adamla kavgasız seni seven sakınan biriyle yuvan oluyor geri dönüp ohh iyi ki yol yakınken kurtulmuşum diyorsun. Bu her zaman öyle olur, gerçekten rahatla sakinleş konulara değil kendine odaklan, geçecek...

evet gerçekten öyle oluyor kendime odaklanıyorum bunda sorun yaşamıyorum ama geçebilecek gibi gelmiyor onca paylaştığımız günler bunca yaşanan kötü şey hiç haketmedim ve artık o aklıma gelmeden uyanmak istiyorum bunları düşündükçe deliricek gibi oluyorum

Tebrik ederim, kendinizi affettikten sonra geçecek, sizi hatırlıyorum iliskinizdeki en dise dokunur hatanız kendinize bunları hak görmekti önce ona bi dur dediniz, en zoru başardınız. "görememisim, yanılmısım, surda surda taviz vermisim, onu secmekteki ve ayrılmaktaki zorlugun sebebi bendeki su su duygulardan kaynaklı" gibi öz analiz yapıp kabullenme ve kendini yeniden dogurma sürecine girdiğinizde çok iyi hissedeceğinize ve iyi ki diyeceginiz sağlıklı iliskiler kuracagınıza eminim. Yolunuz acık olsun

evet bende sizi hatırladım, gerçekten dediğiniz gibi başarbilecekmyiim acaba düzelebilcekmiyim inanın hiç umudum yok

evet bende sizi hatırladım, gerçekten dediğiniz gibi başarbilecekmyiim acaba düzelebilcekmiyim inanın hiç umudum yok
yas tutun düsünün tabii ki, ama umudum yok kelimesi cok zehirlidir. Kendinize umut vermelisiniz. Su an acı cekiyorum, yıllarım emeğim hayallerim çöpe gitti ama umudum var cünkü kendi kıymetimi bilmesem bu toksik iliskiyi sürdürür birkaç aya bosanma asamasına gelirdim. Kendimi büyük bi haksızlıktan korudum gibi yaklasın duruma. Kimse boyle bi iliskiden cıkıp ertesi gün çiçek gibi olamaz. Hem kaybınız var hem de giden özsaygınız bu normal. Ama zaman tanıyın kendinize sizden alınan her sey en güzeliyle size dönecek

1 yıl önce de babamı kaybettim, hep acı çekmek zorundaymışım gibi geliyor hayat bana, hiçbişeyden tat almıyorum
Bende babamı kaybettim 8 sene önce hayatta hep acı çekmek zorunda değilsin böyle şeyler düşünme .Hayatta ölümler de var doğumlar da insan ölüme bile zamanla alışıyor tabi acı aynı.

Babamın ölümünden 2 ay sonra eşimle tanıstım simdi 7 senelik cok güzel bir evliliğim var çok şükür.

Önce hayatındaki en değerli olan kişi sensin buna inan kimseyi kendinden daha fazla önemseme. İleri de cokta güzel bir hayatın olacağına inan.

Evinin önünde olay çıkarıh ailenin önünde senle kavga eden erkek için değmez sürekli bunları aklına getirince bile insan soğuydr
Şiddet eğimliymiş zaten sabıkası varmış bana uygulucağını sanmıyorum demişsin ama yapmış işte bunlar şiddet değilmi psikolojik olarak üstünde şiddet uyguluyor hakaret ediyor
Huylu huyundan vazgeçmez.

Sabret canım hayatta herşey geçiyor. Sana bağlı,güçlü ol 1 ay ağlarsın ama etkisi bir sene sürebilir ara ara hatırlarsın artık acıtma falan filan böyle süreçleri herkes yaşamıştır çok büyütme taze diye böyle hissediyorum kendim için en iyisini yaptım de motive ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…