Nişan atıp unutup yeniden başkasını sevenleerrr😭

Ebruli38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
46
25
3
28
Ebruli38 .!.:
5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya. Bu anlattiklarim 15 gun once oldu.Bugun geldiler bohcalari aldilar yuregim yandi ama napayim 15 gunde bir ozur dilemedi.neymis ozur dilemezmis kv. Cocuklarinin hicbiri. 5 yılim gitti icim yikildi napayim ?

Tamamen aynı sebeplerden nisanlıyken ayrıldım. Geri barıstık. Tamamen aynı sebeplerden bosanıyorum. İnan yuva dağılması, bohçaların gitmesinden cok cok ağır. Kurtulduğun için şanslısın
Ay gercektenmi

Gerçek. Emin ol evlenince dediğini yapmadığın zaman tokat filan da atacaktı. Ben yaşadım. Keşke o ayrıldığımızda geri barışmasaydım. Daha buyuk bir zarardan dönmüşsün
Tokat atti bi kere

Gerçek. Emin ol evlenince dediğini yapmadığın zaman tokat filan da atacaktı. Ben yaşadım. Keşke o ayrıldığımızda geri barışmasaydım. Daha buyuk bir zarardan dönmüşsün
Bnde yaşadım keşke bitseymiş hala pişmanım ama yapacak bir şey yok sevdıgım için farklı şuanki aklım olsa sevgiyide gömer istemezdim dızene sokmaya çalışıyorum hayatımı

Bnde yaşadım keşke bitseymiş hala pişmanım ama yapacak bir şey yok sevdıgım için farklı şuanki aklım olsa sevgiyide gömer istemezdim dızene sokmaya çalışıyorum hayatımı
Evlendin mi sen

Ben de hayatımın neresinden tutacağımı bilmiyorum alt üst oldum. Vardır bir hayır. Düzlüğe çıkarız insallah

Evlendim maalesef gözüm kör olmuş evlenınce gözüm acıldı bazı şeyler ortadayken görmemişim geç oldu ama çabalıyorum bakalım nolursa ben bu anlattıklarının kat kat fazlasını yaşadım aile sorunu değildi ikimiz arasındaydı ama herşey görmek istememişim hiçbir şeyi

Evlendim maalesef gözüm kör olmuş evlenınce gözüm acıldı bazı şeyler ortadayken görmemişim geç oldu ama çabalıyorum bakalım nolursa ben bu anlattıklarının kat kat fazlasını yaşadım aile sorunu değildi ikimiz arasındaydı ama herşey görmek istememişim hiçbir şeyi
Aslinda gormemiz gerekiyo hatalarını . Benim de ailesiyle tek bir sorunum yoktu

Ben de hayatımın neresinden tutacağımı bilmiyorum alt üst oldum. Vardır bir hayır. Düzlüğe çıkarız insallah
Bir batıp bir cıkıyoruz biz bunada şükür bazı şeyler düzelirken bazı şeyler daha cok kötüye gidiyor bi yerlerden olmuyor işte

Aslinda gormemiz gerekiyo hatalarını . Benim de ailesiyle tek bir sorunum yoktu
Aile sorun değil sorun biziz anlaşamıyoruz halada öyleyiz bi anda tartışırz sadece o bağırıp çağırıp herşey söyler ben susarım susmazsam sonu daha kötüye gidiyor snrı geçince de normal gibi konuşur hiçbir şey yapmamış gibi

Aile sorun değil sorun biziz anlaşamıyoruz halada öyleyiz bi anda tartışırz sadece o bağırıp çağırıp herşey söyler ben susarım susmazsam sonu daha kötüye gidiyor snrı geçince de normal gibi konuşur hiçbir şey yapmamış gibi
Valla evli değilsen ayril

Valla evli değilsen ayril
Evliyim 2 yıllık çocuk istiyorum onunla uğraşayım onunla ilgileneyim diye onunda me hali varsa görsün diyorum boşansam nolcak dul kadına millet farklı gözle bakıyor çabalıyorum bakalım sonumuz ne olcak

Back
X