Nişan atma

Kusura bakma da 2 çocukla ortada kalmış gibi davranıyorsun. Yıllar önce ben de nişanlımdan ayrıldım, şu an gayet mutlu bir evliliğim var. Hayatın ona mı bağlı? Neden mutlu olamayacaksın
Ya ben mutlu olamam demedim ki ya elbet mutlu olurum ama mutlu hikayeler duymak istiyorum isteyen yazar istemeyen yazmaz zorlayan yok

Nişanlıyken sorunlu olduğunu anladım. Nişan atmaktan korkup evlendim 15 ay sonra boşandım. Sevgiliyken aramızda ne sorun varsa nişanlanınca bir tık arttı. Evlenince de boşanma sebebi oldu. Yani sorunları küçümsemeyin. Kurtulmuşsunuz.
Ne gibi sorunları vardı mesela ?

Alkol varsa zaten barışmayın bir daha. Benim eski sevgilim de kullanırdı. Bu sebeple ayrıldım. Benden sonra evlendi ama boşandı hemen.

Nişan attım yalvar yakar affet hata yaptım diyor kafamı karıştırmak istiyor ama kafam karışsın isteniyorum o yüzden bu durumları yaşayan insanların hikayelerini bilmek istiyorum
Sil ,engelle yani size ulaşmaması için herşeyi yapın... alışacaksınız sabır...

Ablam nişan attı hiç te pişman olmadı... Biz onların bohçalarını ter temiz bir şekilde yolladık onlar bizimkileri makas ile kesip parçalayıp yollamışlar..
Ne terbiyesiz insanlar var ablanız neden atmıştı nişanı

Hayır alkol yok
Hayır alkol yok
Pardon. Başkası alkol yazmış. Siz daha önce yazmıştınız. Ailenize terbiyesizlik yapıp sürekli kararsızım diyen bir insanla hala neden uğraşıyorsunuz? Nişan atıp mutsuz olmazsınız. Atılması gereken nişanı atmazsanız mutsuz olursunuz. Aynısını benim arkadaşım yaşadı. Attı nişanı kız. Ve şu anda iyi ki diyor. Eşiyle tanıştı ve çok mutlu. Eski nişanlısının ailesi de hala arkadaşımın arkadaşlarına bile gelinlerini kötülüyorlar. Bebek sahibi olacaklar diye acele ettiler biz istemiyorduk gibi sözler bile söylediler. Bakımsız kendini saldı vs herşeyi anlatmışlar. Eden buluyor ama yine de anlatmaları ne kadar hadsiz olduklarının göstergesi.

Ne terbiyesiz insanlar var ablanız neden atmıştı nişanı
Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..

Ben nikaha 10 gün kala nişan attım 2010 yılında. Ev tutulmuş, eşyalar alınmış,gelinlik dikilmiş,balayı bile ayarlanmış, düğün yeri hazırdı. Herkes çok şaşırmıştı. Ben bile nasıl yaptım diye kendime şaşırmıştım😄😄 ama dayanacak gücüm kalmamıştı. Nişanlıyken bu kadar kapris yapan evlenince neler yapmaz dedim . Çok yalvardı çok. Her gün okuluma çiçekler gönderdi pahalı hediyeler gönderdi ama hiç birini kabul etmedim . Annemin ayaklarına bile kapandı yalvardı . Arkadaşlarım taş olsa çatlardı ikna olurdu diyorlardı benim için ama affetmedim . Bir ömür çekeceğime bir kaç ay üzülürüm geçer dedim . İyi ki de affetmemişim . Affetsem net boşanırdık. Şimdi evliyim bir kızım var hayat güzel😄😄

Kız kardeşim nilan atmıştı zaten yaşı küçüktü istemiyoduk erkenden evlensin ama sevdiği için tamam dedik.nişan olunca iş ciddeyete binince çocuğu bi rahatlama geldi sandı ki kardeşim ayrılamaz nişan oldu adı kondu gibi kardeşime hakaret etmeye başladı ikide bir al yüzüğünü ver bohçamı saçmaladı iyice kardeşimde en sonunda bu şeylere dayanamadı ayrılmıştı.sonra kardeşime salakmısım evde oturuyon git kurslara üniye falan dedim 2yılda olsa git dedim.dil kursuna gitti 2yıllık üniye gitti şimdi güney koreli damadımız var yaza düğün sonra oraya gitcek buraya gelcekler falan 😁

Teyzem. Bundan 25 yıl önce görücü usulü tanışıp biraz da annanemin "yaşlandım ben ne bekliyorsun herkese hayır diyorsun buna da mı hayır diyeceksin kardeşlerinin eline mi kalacaksın sağlığımız yerindeyken evlen" baskısıyla yaptığı nişanı ben bu adamı sevemedim diyip üstelik kimseye haber vermeden atmıştı. Bence en geçerli sebep.

Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..
Ayyyyy ne kadar saçma insanlar var inanamıyorum şok oldum iyi ki evlenmeden demişler bunu da gerçek yüzleri ortaya çıkmış

Pardon. Başkası alkol yazmış. Siz daha önce yazmıştınız. Ailenize terbiyesizlik yapıp sürekli kararsızım diyen bir insanla hala neden uğraşıyorsunuz? Nişan atıp mutsuz olmazsınız. Atılması gereken nişanı atmazsanız mutsuz olursunuz. Aynısını benim arkadaşım yaşadı. Attı nişanı kız. Ve şu anda iyi ki diyor. Eşiyle tanıştı ve çok mutlu. Eski nişanlısının ailesi de hala arkadaşımın arkadaşlarına bile gelinlerini kötülüyorlar. Bebek sahibi olacaklar diye acele ettiler biz istemiyorduk gibi sözler bile söylediler. Bakımsız kendini saldı vs herşeyi anlatmışlar. Eden buluyor ama yine de anlatmaları ne kadar hadsiz olduklarının göstergesi.
Evet kesinlikle

Ayyyyy ne kadar saçma insanlar var inanamıyorum şok oldum iyi ki evlenmeden demişler bunu da gerçek yüzleri ortaya çıkmış
Aynen.. sende nişanı attıysan geri dönme sakın yüzüne bile bakma yoksa ilerde çok pişman olursun dengesiz herif... Nikaha gelmez rezillik çıkar.

Yuh. Ne şerefsiz insanlarmış. Valla tutamadım kendimi.
Ablanız flört etmedi mi ? Böyle denyo insanlarla nasıl biraraya geldi,nasıl nişanlandı?

Kız kardeşim nilan atmıştı zaten yaşı küçüktü istemiyoduk erkenden evlensin ama sevdiği için tamam dedik.nişan olunca iş ciddeyete binince çocuğu bi rahatlama geldi sandı ki kardeşim ayrılamaz nişan oldu adı kondu gibi kardeşime hakaret etmeye başladı ikide bir al yüzüğünü ver bohçamı saçmaladı iyice kardeşimde en sonunda bu şeylere dayanamadı ayrılmıştı.sonra kardeşime salakmısım evde oturuyon git kurslara üniye falan dedim 2yılda olsa git dedim.dil kursuna gitti 2yıllık üniye gitti şimdi güney koreli damadımız var yaza düğün sonra oraya gitcek buraya gelcekler falan 😁
Güney Koreli damat güzel olmuş gerçekten :)

Back
X