• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak üzereyim lütfen öneri istyorum!!

yardım edin

• Evet

OY: 52 85,2%
  • hayır

OY: 10 16,4%

• Ankete Katılan
    61
evet her ayrılık üzücüdür ama bence kendini telkin etmelisin
senin yazdıklarından bizim çıkarttığımız "özgürlük, kişilik, saygı" kavramları, kayınvalidenin bakış açısı ise "1 pantolon"!
öyle bir kadının seni anlamasını, saygı göstermesini bekleyemezsin
ileride başka birşey olacak "ne olacak, bir çay" diyecek
ne olacak, bir çocuk!
ne olacak, bir oda! vs vs
hem böyle bir kayınvaliden olacak, hem de onun sözünden çıkamayan, sana destek olamayan bir eş! baksana bir süre, siz oradan ayrılana kadar! böyle olmalıymış, yoksa senden vazgeçebiliyormuş!

"pişmanlık" bence senin hissetmen gereken en son şey
üzülebilirsin, hatta kızgın olman lazım, nişanlından nefret ediyormuşsun gibi hissetmen lazım, çok kırgın olman lazım
ama pişman? hayır!
Bunu okuduktan sonra inanın yüreğim hafifledi biraz benimde düşüncem hep bu şekilde ama dıymak istyor insan belkide.tüm fırsatları sundum gel dedim ama yok Allah herkesin yolunu açık etsin daima gecicek atlatıcam inşallah

ayrıldımmmmm şuan çok üzgünüm umarım herşey daha iyi olur nişanlım bir süre böyle olmak zorunda diyor ilerde ordan ayrılınca istedğini giyersin diyor ama olcak gibi göremedim bilmiyorum pişman olmak istemiyorm
Cnm ben aranizdaki bagi bilemem ben ama ,ben ayrilinca ben kus gibi hafifledim o kadar ozgurlugum kisitlanmis ki o zaman anladim ,uzuldum elbet ama ozume dondum ,yolda bebek arabasiyla bir anne gorunce anne bak giydiren adamlar var demekki diyodum kadindada kot pantalon tisorf acik degil sacik degil ,ama onlara gore sosyetiklikti ,annemlerle bile denize gidince sen denize gir ben burda piseyim derdi bencil insanlar boyledir ama esim ben bursadayken hic huzurumu kacirmaz yegenlerle disari cikariz arar nerdesiniz iyi iyi gezin der ,sorumsuz ve deger vermeyen biri degil sadece sen nasil mutlu olcaksan der,eger seni mutlu etmek istiyor ve gercektende seviyorsa birakmaz pesini ,ben nisani attim ailesi bayram etti ne aradilar ne sordular ,oda aramadi ta ne zaman sonra konusalim falan dedi ama ben benim icin bitti artik dedim,.yanlismi yaaptim acaba diye dusunme seven adam nikahtan bile kiz kacirir,bekle

Aminn şuan bunları okumak inanın çok iyi geldi Allah razı olsun çok teşekkürederim.hep üzüntüm yanlış bir kararmı verdim oluyor bunu atsam kafamdan daha iyi hissedicem neden suçlu hissediyorum bilmiyorum bir pantalona değiştin bizi dedi kayınvalidem halbuki olay çok farklı Allah herkese akıl fikir ve sabır versin
Benimkinin anasida anneme telefon acip ,yok ortmedi yok dinlemedi gibi seyler soylemisti,annemde allah gonlunuze gore versin kapali gelin bulun evlendirin oglunuzu demisti

evet herşey bitti en son hayatım diye konuştuk evine gitti annesine olmycanı söyledim o arada aradı eşya bakmaya neden gelmedin diye o sıra söyledim tabiki suçlu ben oldum nasıl böyle çabuk kabullendi beni sevdiğini söyleyen biri dünya başıma yıkılmış gibi gerçekten herşey bitti heryerdende silmiş beni çok acı gerçekten nasıl soğur yüreğim bilmiyorumm

evet herşey bitti en son hayatım diye konuştuk evine gitti annesine olmycanı söyledim o arada aradı eşya bakmaya neden gelmedin diye o sıra söyledim tabiki suçlu ben oldum nasıl böyle çabuk kabullendi beni sevdiğini söyleyen biri dünya başıma yıkılmış gibi gerçekten herşey bitti heryerdende silmiş beni çok acı gerçekten nasıl soğur yüreğim bilmiyorumm
herşeye rağmen yanımda olur diye düşünmüştüm kocaman hayalkırıklıkları yüreğimde

iyi düsünün..........evlendikten sonra nisanliliktaki gibi kolay olmuyor hersey...

gereksiz yere açtığı konuyu yönetime bildirdiğim için üye beni özelden taciz etti. yazdığı şey aynen şu:
bir hata olmuş bunu bu şekilde yorumlamaya gerek yoktu madem içerik göremedinz es keçin yok içrrik yok başlık bilmem ne ila bişey yazmış olmak için mi yazıyosunz hayret bişeysiniz sinirleriniz bozuk heralde hayatınzdaki herşeyi siz mükemmel yapıyorsanız tebrikler hanfendimisinz beyefendimi her ne haltsa

lütfen forumda devam şeklinde açılan konuları yönetime bildiriniz sevgili üye arkadaşlarım es geçmeyiniz

gereksiz yere açtığı konuyu yönetime bildirdiğim için üye beni özelden taciz etti. yazdığı şey aynen şu:
bir hata olmuş bunu bu şekilde yorumlamaya gerek yoktu madem içerik göremedinz es keçin yok içrrik yok başlık bilmem ne ila bişey yazmış olmak için mi yazıyosunz hayret bişeysiniz sinirleriniz bozuk heralde hayatınzdaki herşeyi siz mükemmel yapıyorsanız tebrikler hanfendimisinz beyefendimi her ne haltsa

lütfen forumda devam şeklinde açılan konuları yönetime bildiriniz sevgili üye arkadaşlarım es geçmeyiniz
Evet canım şayet yazdığınız altına yazabilseydim ordan yazacaktm bunu herkese açık bir durumda henüz yeni üyeyim ve yaşadığım durumn üzüntüsü içindeyim bu şekilde bir tepki vermenin hiç bir anlamı olduğunu sanmıyorm sadece başlık falan gereksiz bir çıkartma karşısında bulundunuz.herkes sizin gibi bilmeyebilir konu açma şeklini bu sitede hiç bir hata yapamaz insan o halde söylediklerimn arkasındayım sevgiler hanfendi yada beyefendi

Merhaba En son derdim varken yazmışım buraya belki ne yaptgmı merak eden vardır evlendik biz yaklaşık 15ay önce ve çok mutluyuz iyiki ozamanlara bakarak sevdiğimden ayrılmamışım şimdi herşey yerine oturdu herkes herkesi olduğu gibi kabul etti sular duruldu eşim daima benim yanımda seven ve sevilenler ellerini hiç bırakmamalı tüm fırtılar geçiyorr aşk sevgi baki kalıyor sevgiyle kalın

Back
X