• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak üzereyim lütfen öneri istyorum!!

yardım edin

• Evet

OY: 52 85,2%
  • hayır

OY: 10 16,4%

• Ankete Katılan
    61
Eğer yanacaksa benim etim budum yanacak öteki tarafta size ne de. Kim nekadar istiyosa okadar kapatır kendini herkes kendinden sorumlu allah akıl fikir ihsan eylesin böyle insanlara.

Sen muhattap olma nisanlin halletsin. O karismiyorsa sorun yok. Ailesi senin giyeceklerine karar veremez. Oldu olacak gerdek gecesi basinizda dikilsinler kontrolleri altindan olsun hersey. Nisanlin ailesine senin giyimine sadece kendisinin karisabilecegini ve ileri gittiklerini soylesin. Eger bunu yapamiyorsa o zaman isin zor cunku omur boyu karisma yetkisi alip size hayati dar edecekler. Is aslinda nisanlinda bitiyor yani. Simdiden onunu almazsa cikar yolu yok.

Ne karar verdin konistunmu nisanlinla
ayrıldımmmmm şuan çok üzgünüm umarım herşey daha iyi olur nişanlım bir süre böyle olmak zorunda diyor ilerde ordan ayrılınca istedğini giyersin diyor ama olcak gibi göremedim bilmiyorum pişman olmak istemiyorm

Kac kurtar kendini..omur boyu mutsuz olmaktansa bir sure mutsuz ol.. yuzlerini gostermisler, sen de yapamam diyorsun.. Allah korumus seni ki daha is baslamadan cozulmusler

Kac kurtar kendini..omur boyu mutsuz olmaktansa bir sure mutsuz ol.. yuzlerini gostermisler, sen de yapamam diyorsun.. Allah korumus seni ki daha is baslamadan cozulmusler
Bitti zaten ama üzgünün bir pişman bir değilim :KK61:

Ay caniiim.. uzulme dicem ama kar etmez.. dok icini en azindan tutma icinde elbet feraha kavusacaksin.. en iyisini en mantiklisini yapmissin
Beni en çok üzende sevdiğim dedğim adamın hemen kabullenmesi yada öyle görünmesi nasıl benim yanımda olmaz ben oraya gelemem dedğimde nasıl yanında olmam için çırpınmaz!! Ne yazık bana ki bnca hayal herşey boşa cidden çok mutsuzoldum bi rahatlama gelmişti ama gittikçe daha fazla yüreğim acıyor

Beni en çok üzende sevdiğim dedğim adamın hemen kabullenmesi yada öyle görünmesi nasıl benim yanımda olmaz ben oraya gelemem dedğimde nasıl yanında olmam için çırpınmaz!! Ne yazık bana ki bnca hayal herşey boşa cidden çok mutsuzoldum bi rahatlama gelmişti ama gittikçe daha fazla yüreğim acıyor
Dusunemeye calis.. en iyisi bu.baska birseylere yogunlas, enn mutlu sarkialri ac dinle surekli beynini mesgul et.. yuruyus yapmani oneririm tatlim..cik.yuru hava al bol bol.. bu kafani dagitir.. anliyorum ben seni.. hayal kirikligi yasiyorsun, ama gececek.. hibisey sonsuza kadar surmuyo, sen dusunmek yerine kendini nasil rahatlatacqgini dusun.. Allah daha kotulerinden korusun canimm seni

Dusunemeye calis.. en iyisi bu.baska birseylere yogunlas, enn mutlu sarkialri ac dinle surekli beynini mesgul et.. yuruyus yapmani oneririm tatlim..cik.yuru hava al bol bol.. bu kafani dagitir.. anliyorum ben seni.. hayal kirikligi yasiyorsun, ama gececek.. hibisey sonsuza kadar surmuyo, sen dusunmek yerine kendini nasil rahatlatacqgini dusun.. Allah daha kotulerinden korusun canimm seni
Aminn şuan bunları okumak inanın çok iyi geldi Allah razı olsun çok teşekkürederim.hep üzüntüm yanlış bir kararmı verdim oluyor bunu atsam kafamdan daha iyi hissedicem neden suçlu hissediyorum bilmiyorum bir pantalona değiştin bizi dedi kayınvalidem halbuki olay çok farklı Allah herkese akıl fikir ve sabır versin

Aminn şuan bunları okumak inanın çok iyi geldi Allah razı olsun çok teşekkürederim.hep üzüntüm yanlış bir kararmı verdim oluyor bunu atsam kafamdan daha iyi hissedicem neden suçlu hissediyorum bilmiyorum bir pantalona değiştin bizi dedi kayınvalidem halbuki olay çok farklı Allah herkese akıl fikir ve sabır versin
Allah eks kaynanana akil fikir versin diyelim o zaman :) o da bir etege degisti seni madem tovbe estagfrullah :) suclu hissetme onlar auclu hissetsin ki sen coook buyuk ihtimal ile koca bir omur boyunca es adayini da kendini de yasanabilecek mutsuzluklardan korudun.. ne evlilikler var baslanan ve zehir olan.. her allahin gunu biri baslik aciyor okuyoruz sorunlu evlilikleri.. en basta gorunmeyen ve sonradan ortaya cikan sorunlar cogunun sebebi.. ama Allahin sevdigi kuluymussun korumus seni, sinyal vermis ve sen sinyali aldin.. bunu rahatlatmak icin yazmiyorum disardan bakan biri olarak kendimce en dogru olan seyler oldugu icin yaziyorum..senin su an duygularin yogun ama cokkk kisa bir sure aonra kocaman bir oooh cekeceksin ve belki de karsina daha cok sevebilecegin biri cikacak.. bir sir vereyim bende oyle oldu.. cokk seviyorduk birbirimizi asiktik ama ben aydinliyim eski sevgili antepliydi.. ailesiyle anlasamadik ve ayrildik bitti.. aman allahim cokkk buyuk izdirap icindeymisim desem olmayacak cunku ben oyle saniyormusum.. cunku kendimi ona inandirmisim, o olmadan nasil olur, aci icindeyim, pismanim.. keske olmasaydi diye.. su an iyiki olmus diyorum ben de allahins evdigi kuluymusum su an 4 senelik evliyim ve yemin ederim o cektigim uzuntuye degdi yani.. o derece seviyorum.. simdi bana bi ruya gibi geliyor.. hatta eski sevgilim aklima geldiginde diyorum ben nesini sevdim bunun diye, halbuki o zamanlar sanki dunyanin en buyuk askiydi bizkmkisi.. ama iyinin daha iyisi varmis.. bak biliyorum da soyluyorum, tecrubeyle sabit.. cokkkk rahatkayacaksin

Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????

Bence sizin değil nişanlınızın bir şeyler yapması gerekiyor. Onun ailesi evet ailedir ama bu konuda annemdir deyip susmak olmaz onun biraz sizi savunması gerekir ailesine kıyafetiniz konusunda laf soyletmemesi gerekir

Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????
Gene kaynana sorunu evi nedense hep kaynana yonetiyor sadece evi degil insanlarida yonetmek istiyor. Oglunada sevdigini al ama benim sartlarim var diyo resmen. Seni oyle kabul etmek zorundalar. Sen onlari degistirmiyosqn onlarinda seni degistirmeye hakki yok. Birak uzatma bence.

Aileler deki bu kapalı gelin merakını anlamıyorum. Oğulları mutlu olacaksa ne önemi var ki .insan olsun yeter.asıl problem nişanlınızda ailesinedur diyebilmeli. Hal böyleyse evlenince çoook sorununuz olabilir.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya. Utanmasalar geline türbana gir kapan dayatmasıda yapacaklar. Sanane ya sananeee.

acık gıyınmıyorumdan kastın nedır mesela
tatıllerde etek sort normal hayatta kı resımde goruyorum kolsuz gıyıyormusun
halbukı acık gıyınmıyorum dıyenlerın cogu kalcaları orten t shırt(badı demıyorum) tarzı tunık gıyerler .
sızın yapamacagınızı dusunuyorum kı evlendıkten sonra bu ıstekler rayından cıkar
ote yandan pantolon gıymezsenız ne yapacaksınız uzun etekmı gıyeceksınız sureklı

hiç durma hemen kaç bu ne ya sen eşyamısın kim onlar seninde annen baban var ağaç kovuğundan çıkmadın kızlar evlencek bayanlar kimsenin sınırınız bukadar geçmesine izin vermeyin taviz tavizi doğurur

Nişanlına söz hakkı tanınmadığını kendin söylemişsin
Demek ki onlar böyle bi aile
Seni bilmem bana çok ters, ben yapamazdım
Sende yapamıyosan atman lazım nişanı, evlendikten sonra tek giyimle kalmaz bu dayatmalar
Eşinin de sesi çıkmayacak belli

İstemediğin bi hayatı yaşamak çok saçma olur, yol yakınken dönmek en mantıklısı

mantıklı olanı yapmışsınız çok üzülseniz de en azından başında önlem almışsınız. evlenip ayrılmak çok daha zordur nişan atmaktan.. Allah iyilerle hak edenlerle karşılaştırsın sizi

evet her ayrılık üzücüdür ama bence kendini telkin etmelisin
senin yazdıklarından bizim çıkarttığımız "özgürlük, kişilik, saygı" kavramları, kayınvalidenin bakış açısı ise "1 pantolon"!
öyle bir kadının seni anlamasını, saygı göstermesini bekleyemezsin
ileride başka birşey olacak "ne olacak, bir çay" diyecek
ne olacak, bir çocuk!
ne olacak, bir oda! vs vs
hem böyle bir kayınvaliden olacak, hem de onun sözünden çıkamayan, sana destek olamayan bir eş! baksana bir süre, siz oradan ayrılana kadar! böyle olmalıymış, yoksa senden vazgeçebiliyormuş!

"pişmanlık" bence senin hissetmen gereken en son şey
üzülebilirsin, hatta kızgın olman lazım, nişanlından nefret ediyormuşsun gibi hissetmen lazım, çok kırgın olman lazım
ama pişman? hayır!

Back
X