Nişan atmak üzereyim nolur yardım...

giden alyans olsun az daha hayatın kayıyordu kazma ile iyi ki attın nişanı şanslısın annen daha evlenmeden anlamış bundan sonra seçici ol hemen nişanlanma 6-7 ay bi tanışma süresi ver

evet hiç kimseyi istemiyorum bi süre zaten.alyans umrumda değil tabiki ama sadece ben hep öyle duymuştum çevremden karşılıklı olarak alyans vermek değilmi nişan atmak ondan garip geldi,yoksa hiç umrumda bile olmaz.

evet hiç kimseyi istemiyorum bi süre zaten.alyans umrumda değil tabiki ama sadece ben hep öyle duymuştum çevremden karşılıklı olarak alyans vermek değilmi nişan atmak ondan garip geldi,yoksa hiç umrumda bile olmaz.

dedik ya çocuk kazma bunu dahi bilmiyor

kesinlikle öyle çok odunmuş meğer...dayım çok kızdı zaten söylediklerini duyunca o senin gibi kızın yanında nişanlısı diye dolaştığınnı şükretceğine bide kalkıp üstüne bu hakaretlerimi ediyo dedi...ben neden bütün bunları yaşadım hala anlam veremiyorum ben niye göremedim...

kesinlikle öyle çok odunmuş meğer...dayım çok kızdı zaten söylediklerini duyunca o senin gibi kızın yanında nişanlısı diye dolaştığınnı şükretceğine bide kalkıp üstüne bu hakaretlerimi ediyo dedi...ben neden bütün bunları yaşadım hala anlam veremiyorum ben niye göremedim...

Bence sonunda doğru yolu görüp yapmışsın, ayrıldığın için az da olsa üzülmüşündür ama ben seni tebrik ediyorum bundan sonra hayatında mutluluklar ve inşallah kendine daha layık birini bulursun canım

beyfendinin savunması da şöyle,
biz yanyneyken böyle sorunlar yaşamıyomuşuz herşey uzaklıktanmış...

]canım sana tam olarak sunu söylemek isterim ki suan evliyim ama evlenmeden önce 4 yıllık çıktıgım çocukla nişanlanmıstım ve bigün ama sadece uykum geldi dedim die küstü ve beni tam olarak 12 gün aramadı bende nişanı atmak istedim aileler toplandı ve karar alıncakdı onunsa tek savunması senin nişanlının söledikleri oldu "biz yanyanayken sorun yasamıoruz bizim sorunumuz uzaklık " bu uzaklığı onlar yaratıyolar ve nişanı attım suan da eşimle çok mutluyum sana nişanı atmalısın demiyorum ama herşey sevgi deil bunu sakın unutma[/SIZE]

Son düzenleme:
off bu nişanlılık döneminden çok korkuyorum yaa ak kaşık kara kaşık çıkıyor ortaya ama o da aileni hiç takmıyor gerçekten sen bekle diosun beklemiyor

attım kızlar ve büyük bi boşluk içindeyim ama geçicek biliyorum,bu en doğru karar zaten 1.5 senedir tanışıyoruz ve 1 senedir de nişanlıydık.ben nişan istememiştim ama biraz karışık durumlar olmuştu.ve birden nişanlı bulmuştum kendimi.şimdi de aniden nişan atmış buldum...neden bunları yaşadığımı düşünüyorum.keşke hiç olmasaydı.

attım kızlar ve büyük bi boşluk içindeyim ama geçicek biliyorum,bu en doğru karar zaten 1.5 senedir tanışıyoruz ve 1 senedir de nişanlıydık.ben nişan istememiştim ama biraz karışık durumlar olmuştu.ve birden nişanlı bulmuştum kendimi.şimdi de aniden nişan atmış buldum...neden bunları yaşadığımı düşünüyorum.keşke hiç olmasaydı.

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...
demekki kısmet değilmiş..
evlenip mutsuz olsan dahamı iyiydi..
yol yakınken dönmen isabet olmuş...

canim alyansi gondermeme sebebi olarak aklima su geldi, belki olayi hazmedemeyip alyansi firlatti atti, sonucta alyans kayboldu... erkekler boyle yapabiliyor, yoksa maddi bir cikar gozettiklerini sanmiyorum...

Böyle düşünmeyin,sizin hiçbir kaybınız yok.Aksine bunun sayesinde yeni şeyler öğrendiniz,bir daha hayatınıza biri girdiğinde O'nu daha iyi inceleyeceksiniz,daha iyi olacak.

Büyükler bazen bizim göremediklerimizi, farkedemediklerimizi görür ve farkederler.
Gerk yaşadıkları gerek çevrelerinden edindikleri tecrübelerle.
Eğer annen diyorsa bir bildiği vardır.
Hiçbir anne evladının mutsuz olmasını istemez.
Hem sizinde aklınızda soru işaretleri varken, nişanlınıza güvenemezken, sağlıklı bir yuva kurabileceğinize inanıyor musunuz?

aynı benim durumum gibi olmuş ama ben senin kadar cesaretli olamamıştım malesef :çok üzgünüm:
aptal gibi daha nişanlıyken bana küfür eden hakaret eden bir adamla evledim!
aynen senin ex nişanlın gibi özürler diledi ağladı vs.
evlendik dahada beter oldu herşey
sonuç 3 sene sonra haydi yavrum sen yoluna ben yoluma dedim:kahve:
şuanda bir ilişkim var 1 senedir ve bir daha asla aceleye getirilmesine izin vermem birşeylerin :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
canim yorumlarin hepsini okudum... ve dogrusunu yapmissin... sana deger vermemis anlasilan..., cok daha iyilerine layiksin ve insallah ilerde o dogru insan karsina cikar ve cok mutlu olursun..., hic üzülmee kendini baska seylerle mesgul et ,kafani dagitmak icin baska seylere konsentre ol canim...

canım benim ben de geç ve zor yoldan öğrendim ama anneni dinlediğine çok sevindim mantıklı bir kadınmış zaten senin fikirlerine saygı göstermiş ama kendisinin de içine sinmediğini belirtmiş sen de doğru olanı yapmışsın. ailen seni olduğundan 3-4 kat daha mükemmel görüyo olabilir ama bence durumun bununla alakası yok yani sonucta seni en iyi tanıyan insanlar da onlar kimle uyuşursun kimle uyuşmazsın biliyorlar üstelik hayat tecrübeleri var görmüş geçirmişler ve asla senin kötülüğünü istemezler yani...

anneler yanılmaz benim ki de şu zamana kadar arkadaşım diye eve getirdiğim kızlar hakkında hiiiç yanılmadı , dikkat et dediyse kazık yedim, sevdiyse canım ciğerim kardeşim oldu...

sevgilim konusunda da aynı o kaaaç aylar önce söyledi de ben dinlemedim...sonunda dediğine geldim daha iyisini bulamam korkusu da olmasın içinde bazı yorumlar o yönde gelmiş sanki böyle olucağına hiç olmasın çok çok daha iyi canım =)

hayırlısı olsun canım taktir i ilahi demek ki böyle olması daha hayırlı olacakmış.ilerde pişman olmaktansa şimdiden böyle olması daha iyi.bence daha iyilerini bulursun vede geçmişine bakıp ben bunlar için mi üzüldüm diye ah vah edersin.

böyle bir adamdan kurtulamana çok sevindim çok şanslısın ailen sayesinde kurtuldun allah herkese böyle aile nasip etsin

çok sağolun kızlar 1 buçuk ayı geçti toparlandım artık,hayatıma yeni bi yön çizdim şimdi polis oluyorum.Allah yardım ediyo gerçekten.çok kötü zamanlar geçirdim ama herşey yoluna girmeye başladı çok şükür artık konusu bile geçmez oldu.

evet canım kesin,yüzüğümü çıkardığımı da söyledim bugün,telefonda ağlamaya başladı,bütün gece uyuyamamış ,ama zamanında ben ağlarken o mışıl mışıl uyuyodu.annem şimdi affedip bi şans daha verirsen kendini evli bulucaksın bilmiş ol dedi.zaten annem babamla da konuşmuş babam ben de ısınamadım ama seviyo diye bişey de diyemedim demiş.zaten kime söylesem herkes en iyisi böyle olması diyo,yengelerim, arkadaşlarım...
beyfendinin savunması da şöyle,
biz yanyneyken böyle sorunlar yaşamıyomuşuz herşey uzaklıktanmış,o birden parlıyomuş,aslında hiç söylemek de istemezmiş böyle şeyler.sırf bu yüzden bitirmek çok saçmaymış,o hatasını anlamış,bir daha duymuycakmışım böyle şeyler ondan.yanyaneyken böyle şeyler duymadığım doğru ama en fazla 1 hafta görüşüyoruz,onda da zaten görüşememenin verdiği özlem oluyo yanımızda aileler oluyo.dışarı çıksak da gezip tozuyoruz zaten ne biliyim.şimdi ısrarla hem kendisi hem de ailesi onun adına sözler veriyo...

eski nişanlının savunması bana kendi nişanlımı anımsattı.biz de ailelere kadar konu taşındı artık ayrılıyoruz.fakat benim annem ve ablam senin ailen kadar iyi niyetli düşünmüyor.ayrılırsam birdaha onun gibisini bulamazmışım.elaleme ne diyecekmişiz.yüzüğü o mu attı yoksa ben mi atmışım..o aslında çok iyi biriymiş el üstünde tutmuş ben kıymetini asla bilmemişim.bir ev aldı diye yapmadığımı bırakmamışım vs.vs. birsürü sözler.şimdi kararıma tek saygı duyan abim.o da gelip destek bile olmuyor.uzaktan destekliyor ama anneme ablama karşı beni tek bırakıyor.annemle ablam ondan ayrıldığım için çok pişman olacağımı gelenin gideni aratacağını savunuyor.kafam allak bullak..ayrılma cesaretini kendimde bulamıyorum...

Back
X