- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hiç kimseyi istemiyorum bi süre zaten.alyans umrumda değil tabiki ama sadece ben hep öyle duymuştum çevremden karşılıklı olarak alyans vermek değilmi nişan atmak ondan garip geldi,yoksa hiç umrumda bile olmaz.
kesinlikle öyle çok odunmuş meğer...dayım çok kızdı zaten söylediklerini duyunca o senin gibi kızın yanında nişanlısı diye dolaştığınnı şükretceğine bide kalkıp üstüne bu hakaretlerimi ediyo dedi...ben neden bütün bunları yaşadım hala anlam veremiyorum ben niye göremedim...
beyfendinin savunması da şöyle,
biz yanyneyken böyle sorunlar yaşamıyomuşuz herşey uzaklıktanmış...
attım kızlar ve büyük bi boşluk içindeyim ama geçicek biliyorum,bu en doğru karar zaten 1.5 senedir tanışıyoruz ve 1 senedir de nişanlıydık.ben nişan istememiştim ama biraz karışık durumlar olmuştu.ve birden nişanlı bulmuştum kendimi.şimdi de aniden nişan atmış buldum...neden bunları yaşadığımı düşünüyorum.keşke hiç olmasaydı.
attım kızlar ve büyük bi boşluk içindeyim ama geçicek biliyorum,bu en doğru karar zaten 1.5 senedir tanışıyoruz ve 1 senedir de nişanlıydık.ben nişan istememiştim ama biraz karışık durumlar olmuştu.ve birden nişanlı bulmuştum kendimi.şimdi de aniden nişan atmış buldum...neden bunları yaşadığımı düşünüyorum.keşke hiç olmasaydı.
evet canım kesin,yüzüğümü çıkardığımı da söyledim bugün,telefonda ağlamaya başladı,bütün gece uyuyamamış ,ama zamanında ben ağlarken o mışıl mışıl uyuyodu.annem şimdi affedip bi şans daha verirsen kendini evli bulucaksın bilmiş ol dedi.zaten annem babamla da konuşmuş babam ben de ısınamadım ama seviyo diye bişey de diyemedim demiş.zaten kime söylesem herkes en iyisi böyle olması diyo,yengelerim, arkadaşlarım...
beyfendinin savunması da şöyle,
biz yanyneyken böyle sorunlar yaşamıyomuşuz herşey uzaklıktanmış,o birden parlıyomuş,aslında hiç söylemek de istemezmiş böyle şeyler.sırf bu yüzden bitirmek çok saçmaymış,o hatasını anlamış,bir daha duymuycakmışım böyle şeyler ondan.yanyaneyken böyle şeyler duymadığım doğru ama en fazla 1 hafta görüşüyoruz,onda da zaten görüşememenin verdiği özlem oluyo yanımızda aileler oluyo.dışarı çıksak da gezip tozuyoruz zaten ne biliyim.şimdi ısrarla hem kendisi hem de ailesi onun adına sözler veriyo...