Nişan atmak üzereyim nolur yardım...

annemin haberi var,altınları ayırıyo,eşyaları toplasak mı diyo,gelir o kesin diyo,arkadaşlarımla konuştum,onlar da annenden çok fazla etkileniyosun dediler,sonuçta annen ama ne yaşadınız nasıldınız bilemez okadar sen bu çocuğu seviyodun,iyi düşün nişan atmak kolay bişey değil diyolar,yalnız kal düşün diyolar.ben bu hakaretleri yutamıyorum,hiç mi olumlu yanı yoktu ki böyle bitiriyosun diyolar

annemin haberi var,altınları ayırıyo,eşyaları toplasak mı diyo,gelir o kesin diyo,arkadaşlarımla konuştum,onlar da annenden çok fazla etkileniyosun dediler,sonuçta annen ama ne yaşadınız nasıldınız bilemez okadar sen bu çocuğu seviyodun,iyi düşün nişan atmak kolay bişey değil diyolar,yalnız kal düşün diyolar.ben bu hakaretleri yutamıyorum,hiç mi olumlu yanı yoktu ki böyle bitiriyosun diyolar

bence sen arkadaşlarının etkisinde kalıyorsun.sence annne ne uymak mı doğru yoksa arkadaşlarınmı?ayrıca evlenip boşanmakmı kolay yoksa nişan atmakmı?adam hakaret etmiş işte daha ne düşünüyorsun,daha fazla hakaret duymak istemiyorsan anneni dinlea.s

en iyi sen bilirsin tabi ama bende şunu hatırlatayım, bir insanın bi yaptığı hoşumuza gitmezse onun diğer hatalarını daha rahat farkederiz. kusur ararsak da muhakkak buluruz nitekim hatasız kul olmaz..

bence herkesi bertaraf ederek kendini iyice bi dinle. olumlu yanlarını da olumsuz yanlarını da düşün ki olumlu yönlerine odaklandığında onları da daha rahat bulursun..

Allah doğru karar vermene yardımcı olsun inş. zor bi durum

:delphin:

çoğu bayanın başına gelmez arkadaşım o dedikleriniz....karşında afedersin öküzse,saygısızsa gelir onada yol verirsin kestirmeden...ne demek canım kavga edince yol ortasında bırakmak,masada bırakmak falan:olmaz: bu bir...

ikincisi,mesele topuklu ayakkabı varken elinden tutmadı diye nişan atma değil....bu ince bi detay karşıdaki kişiyle ilgili.....o anda umursamayıp böyle yapan biri başka konulardada aynı umursamazlığı,odunluğu gösterecektir....yani nişanı atarsa bu arkadaş,topuklu ayakkabıyla elinden tutmadı diye değil,adamın kişiliğinin yontulmamışlığıyla ilgili olarak atar....dar çerçeveden bakmayalım olaylara.....

Ben çok gördüm böyle durum yaşayan bayan,hemde tanıdıklarım falan da değildi yani kafede parkta caddede vs vs

Meselenin topuklu ayakkabı olmadığını bende biliyorum,ama diyorum ki topuklu ayakkabıda elini tutmamış olabilir ama öncesi sonrası var mıydı,nişanlın giyme dedi sen giydin belki yada öncesinde tartışma oldu.Hani bu kadar detayla ben nişan at veya atma diyemem diyorum :1closedeyes:

annen mutlaka senden daha iyi gözlemler olayı ve ne dediyse doğrudur. verdiğin örnek bile yeter bence durumu açıklamaya.
daha yolun başındayken iyi düşün. hakkında hayırlısı olsun.

minishcim kendini arada kalmış hissediyorsun ve kararsızsın anlıyorum seni, bende nişanlıydım hayatım da yaptığım en büyük cesaretim nişanı atmış olmam evlenip ayrılmaktansa olmayacağını anladığın anda bitirmek, ama kimsenin etkisi alında kalmadan kendi kararın bu noktadaysa olmayacak, mutlu olamicam diyosan, öncesinde konuşmalısın sana ters gelen davranışlarının açıklamsını bi dinle ondan düzelip düzelmiceni sen bilirsin sonuçta

az önce bitirdiğimi söyledim ama inanmak istemedi...hakaretlerine yenilerini ekledi...çok yazık

senin ayrılma kararını destekledi yani.anneni dinlemekle nekadar iyi yapmışsın.yarın evlenip boşansan annen üzülecek sen üüleceksin ateş düştüğü yeri yakacak.sakın kararından geri dönme.adam kendini belli etmiş.kaba insanla geçinilmez

Bir erkek neden kadından para ya da iş bekler ki.İki gün sonra iş bulup girsen hem yardım etmek istemeyecek hemde tüm parayı kendisine vermeni bekleyecek.Bu insan evlenince herşeye yardım edecek miymiş ya da sana güvenipte mi evlilik kuracakmış.Kendisi ne iş yapıyor ? Bence en çekilmeyen tip kaba odun yol yordam bilmeyen erkek türü

yazdıklarının hepsini okudum ve ayrılmakla doğru kararı verdiğini düşünüyorum..nişanlılık döneminde ilgisiz,kaba davranan hatta hakaret eden bir kişiden gelecek için umut bekleme hiç..:olmaz:

nişanlılık evresi birbirini tanıma evresidir bunu hep söylerim,bunun içinde hep şaşalı nişan törenlerine karşı olmuşumdur..

Hakkında hayırlısı..

az önce bitirdiğimi söyledim ama inanmak istemedi...hakaretlerine yenilerini ekledi...çok yazık

al işte,ayrılmayı hazmedemeyen tam bir kalass..çok afedersin canım belki hala duyguların var ona karşı,sadece mantıklı düşünüp ayrıldın ama inan bana çoook doğru bir karar verdin....bir müddet üzülürsün tabi doğaldır ama uzun sürmez böyle bir adam için...sürmemeli....

bence sen arkadaşlarının etkisinde kalıyorsun.sence annne ne uymak mı doğru yoksa arkadaşlarınmı?ayrıca evlenip boşanmakmı kolay yoksa nişan atmakmı?adam hakaret etmiş işte daha ne düşünüyorsun,daha fazla hakaret duymak istemiyorsan anneni dinlea.s

imza BEBEKKAFA
vereliniortak

ben hala onu korkutma amaçlı ayrılmktan bahsediyorum sanıyo,anlamak istemiyo,konuyu kapatıyo,kabullenemiyo,akşam hakaret edip kapattıktan 10 dk sonra yine aradı bir sakin bir alttan alıyo ki ben bile şaşırdım hiç inandırıcı bulmuyorum seni şuan dedim,uff bi sus yaa diyip çoktan kapatması lazımdı normlde telefonu,meğer erkek kardeşi kız haklı falan diye konuşmuş da ondan.artık özür de dileme benden dedim.biz şimdiden böyleysek ben 5 yıl sonrayı göremiyorum dedim.ben kaldıramıyorum hakaretlerini söylediklerini bitsin dedim.ailem de öğrendi çok şanslıyımki herkes yolun başındn döndüğüm için şükretmemi söyledi ya evlenince görseydin gerçek yüzünü dediler.herkes arkamda kimse ben istiyorum diye bişiy diyememiş ama biz zaten hiç yakıştıramıyoduk sana onu diyolar.
ama bi yanım çok üzgün geçmiyo...

ben hala onu korkutma amaçlı ayrılmktan bahsediyorum sanıyo,anlamak istemiyo,konuyu kapatıyo,kabullenemiyo,akşam hakaret edip kapattıktan 10 dk sonra yine aradı bir sakin bir alttan alıyo ki ben bile şaşırdım hiç inandırıcı bulmuyorum seni şuan dedim,uff bi sus yaa diyip çoktan kapatması lazımdı normlde telefonu,meğer erkek kardeşi kız haklı falan diye konuşmuş da ondan.artık özür de dileme benden dedim.biz şimdiden böyleysek ben 5 yıl sonrayı göremiyorum dedim.ben kaldıramıyorum hakaretlerini söylediklerini bitsin dedim.ailem de öğrendi çok şanslıyımki herkes yolun başındn döndüğüm için şükretmemi söyledi ya evlenince görseydin gerçek yüzünü dediler.herkes arkamda kimse ben istiyorum diye bişiy diyememiş ama biz zaten hiç yakıştıramıyoduk sana onu diyolar.
ama bi yanım çok üzgün geçmiyo...

Aranızda böyle bir konuşma da geçtiyse artık eskisi gibi olmaz birşeyler...olmasında zaten...baştan öfkesine hakim olamamış ,bir anda maskesi düşmüş ve sana hakaretler yağdırmış sonradan pişman olmuş yan çizmeye başlamış.....şimdiye kadar nazik olmayı beceremeyen adam kuyruğu sıkışınca bir anda nezaket ve anlayış abidesi kesilmiş....olay bu.....insanları iyi tanırım....emin ol annende iyi tanır....yaşla tecrübeyle anlayabiliyoruz insanları...

ben doğru karar verdiğini düşünüyorum...

üzülmen normal...üzüleceksin,ağlayacaksın ama geçecek....kendine değer ver ve saygı duy.....böyle bir insan senin sevgini ,evlenince kadınlığını hakediyor mu sence?

haketmeyen insanlara emek vermeyin,sabır göstermeyin....

ben fikrimi söylüyorum tabi...yinede hakkında hayırlısı olsun...

Aranızda böyle bir konuşma da geçtiyse artık eskisi gibi olmaz birşeyler...olmasında zaten...baştan öfkesine hakim olamamış ,bir anda maskesi düşmüş ve sana hakaretler yağdırmış sonradan pişman olmuş yan çizmeye başlamış.....şimdiye kadar nazik olmayı beceremeyen adam kuyruğu sıkışınca bir anda nezaket ve anlayış abidesi kesilmiş....olay bu.....insanları iyi tanırım....emin ol annende iyi tanır....yaşla tecrübeyle anlayabiliyoruz insanları...

ben doğru karar verdiğini düşünüyorum...

üzülmen normal...üzüleceksin,ağlayacaksın ama geçecek....kendine değer ver ve saygı duy.....böyle bir insan senin sevgini ,evlenince kadınlığını hakediyor mu sence?

haketmeyen insanlara emek vermeyin,sabır göstermeyin....

ben fikrimi söylüyorum tabi...yinede hakkında hayırlısı olsun...

inanın ki sadece burayı okuyarak teseli bulmaya çalışıyorum kafamı nereye çevirsem bi resim bi eşya bi anı,içimde kaynar sular dolaşıyo sanki,ben öyle güvenmişim ki ona bütün ailemi karşı çıkmalrına ,yakıştıramamalarına rağmen,hep herşey dış görünüş değil dedim.evet değildi.ama en başta da hiç böyle değildi herşey okadar güvenmiştim ki...
yeni bi sayfa açıcam şimdi,belki de bir daha asla evlenmeyi düşünemiycem,kendimi evlenmiş boşanmış gibi hissediyorum...

inanın ki sadece burayı okuyarak teseli bulmaya çalışıyorum kafamı nereye çevirsem bi resim bi eşya bi anı,içimde kaynar sular dolaşıyo sanki,ben öyle güvenmişim ki ona bütün ailemi karşı çıkmalrına ,yakıştıramamalarına rağmen,hep herşey dış görünüş değil dedim.evet değildi.ama en başta da hiç böyle değildi herşey okadar güvenmiştim ki...
yeni bi sayfa açıcam şimdi,belki de bir daha asla evlenmeyi düşünemiycem,kendimi evlenmiş boşanmış gibi hissediyorum...

bu düşünceden kurtulman çok uzun sürmicek bak görüceksin..
ne demek evlenmeyi düşünmicem bütün erkekler aynı şekilde değil,doğru kişiyi bulduğunda evleniceksin ve çok mutlu olucaksın..
daha öncesinde evli olmuş olmak bile buna mani değil ki ; birde sen sadece nişanlıydın..

okudukca daraldim okudukca KENDI DURUMUM aklima geldi......
burd yorum yapan insanlarin cogu benim konumada yorum yapmistir... desteklediler sagolsunlar...
dogru karar vermissin canim... icindeki sesi dinliceksin... dedigin gibi, simdiden böyleyse 5 yil sonra nasil oluruz acaba... ben sözden döndüm. sen nisandan dönmüssün... olsun...
hayirlisi olsun senin icin
ama tükürdügünü yalama asla

dış görünüş değildir ama sanki ailene bunu ispatlamak için onun içindeki kötü yanları görmemezliğe gelmişsin. ailenin ikazlarını sadece dış görünüş olarak algıladın belki de. aileler ne söylerse doğru çıkıyor:1ninca: hayat tecrübesi apayrı bir olay.

bütün ailesi son bir şans istiyo benden...bir daha aynı şeyi yapmaz burnu sürtüldü diyolar.bi daha yaprsa tamam bırak git istiyosan ama noolur bi sans daha ver böyle bitirme diyolar,
bide bundan sonra bulucağım insan acaba çok mu iyi olucakmış,ben nişan atıp ayrılmışım ,ilerde evleniceğim insanın aklına takılmazmıymış bu durum,bu olanlardan dolayı bitmezmiş evlilikler neler neler geçermiş çiftlerin arasında,fedakar olmak lazımmış,ilerde çocuk falan olunca herşey unutulurmuş.

ne varmış pardon nişan atmada?
ne düşünürmüş başka aile nişan atan kız hakkında? gerçekten bilmiyorum merak ettim.

Back
X