• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan atmak üzereyim!

Kiraya cikarsak ev alma hayalimiz biter.sadece bunun icin sabir gosteriyoruz.ya adam herseyin iyisini ben biliyorum kafasinda.bende boyle tartisinca karismiyorum bidaha biseyinize demis nisanlima.iyi yapmis olmasi gereken oydu dedim.ama gene biliyorum tutamaz o cenesini

Alt kata kira vermeyecek misiniz

ay içim şişti. bu ne canım böyle. çekilir şey değil. ben seçtim siz rengini seçin. sen mi kullanacaksın hayırdır yani. iyi düşünün iyi.. ne olursa olsun onlarla bir muhattab durumu olacak

Şu ana kadar meşhur olan KV vs Gelin, Görümce vs Gelin ve Elti vs Gelin kavgalarına KP vs Gelin kavgası da eklendi çok şükür. O nasıl KP ayol, gelinliği, kınalığı ben seçicem diyen modeli de ilk kez gördüm. KP ne anlar gelinlikten, kınalıktan, şaka gibi bir adam...

Kiraya cikarsak ev alma hayalimiz biter.sadece bunun icin sabir gosteriyoruz.ya adam herseyin iyisini ben biliyorum kafasinda.bende boyle tartisinca karismiyorum bidaha biseyinize demis nisanlima.iyi yapmis olmasi gereken oydu dedim.ama gene biliyorum tutamaz o cenesini
peki emin misiniz eşinizin de sonradan dönmeyeceğine
ne gerek var işte bedava oturuyoruz demesin?

bu ara sakın onun seçtiği gelinliği giyeceğim demeyin bayılırım

peki emin misiniz eşinizin de sonradan dönmeyeceğine
ne gerek var işte bedava oturuyoruz demesin?

bu ara sakın onun seçtiği gelinliği giyeceğim demeyin bayılırım
Asla! Gidip bakmayacagim bile kafasina gore secmis onu ne isim olur onunden gecmem o magazanin dedim.gecmem de.tabiki garanti veremiyorum nisanlimin sonradan donmeyecegine bunu bilemem ki.

Şu ana kadar meşhur olan KV vs Gelin, Görümce vs Gelin ve Elti vs Gelin kavgalarına KP vs Gelin kavgası da eklendi çok şükür. O nasıl KP ayol, gelinliği, kınalığı ben seçicem diyen modeli de ilk kez gördüm. KP ne anlar gelinlikten, kınalıktan, şaka gibi bir adam...
Hee bide küser devamli cocuk gibi sinir bozucu yaa

1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
Nişanlın babasına dur diyecek
Altlı üstlü oturmayacaksın
Bunlar olmuyorsa nişanı atacaksın

Back
X