• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan atmak üzereyim!

Konu sahibi cevap verir elbet ama yazamadan duramadim birincisi gelin parasini odemiyor diye kendi kullanacagi esyalari secmesin mi yani bunu mu demek istiyorsunuz, ikincisi evet gormek zorunda ama uslup garip geldi bana "goreceksin gormek zorundasin" bunu kimse kimseye dayatamaz siz de konu sahibine.
Evlenecek alt üst oturacak ama görüşmeyecek :KK14:
Dayatacak olan ben değilim merak etmeyin

İllaki gorusulecek yakinda olsa uzakta.ben sadwce mesafemi korumak istiyorum.beraber yeyip icmicez.surekli cikmak zorunda degilim.zaten isten gelecegim anca yemek falan derken yatacak zaman olur.

Esyalari biz aldik biz ode

ecegiz.onun disindaki hersey kp yapacak.ama inanilmaz sogudum ya gercekten sesini duyunca bile sinirlerim bozuluyo.ama mesela bana davranislari bu zamana kadar cok iyiydi kizim canim der ne bilim boyle ilk defa birbirimize laf soyledik karisma huyu hep vardi da sonucta benim istedigim oldugu icin aldirmiyodum.
Herkes evlenirken bu tip sorunlarla hemen hemen karşılaşıyor sonra geçiyor gidiyor
İlerde sevmiyordum zaten ben seçmemiştim bahanesiyle değiştiriliyor
Nişanlınıza güvenip inanıyorsanız ve seviyorsanız bence olura gidin gelinlik kişisel eşyalar için demiyorum ama ev eşyasında boşverin rahatsızlığı dile getirin elbette ama nişanı da atmayın
Nişandan ne için ayrıldınız sorusuna eşya mevzusu denecek şimdi size ciddi gelecek ama ileride aman ne olacaktı 2 kanepe sonuçta diye düşündürecek
Kapınız örtülünce kimle kalacaksanız onla iyi olun diğerleri idare edin gitsin mutluluklar

Cok
Herkes evlenirken bu tip sorunlarla hemen hemen karşılaşıyor sonra geçiyor gidiyor
İlerde sevmiyordum zaten ben seçmemiştim bahanesiyle değiştiriliyor
Nişanlınıza güvenip inanıyorsanız ve seviyorsanız bence olura gidin gelinlik kişisel eşyalar için demiyorum ama ev eşyasında boşverin rahatsızlığı dile getirin elbette ama nişanı da atmayın
Nişandan ne için ayrıldınız sorusuna eşya mevzusu denecek şimdi size ciddi gelecek ama ileride aman ne olacaktı 2 kanepe sonuçta diye düşündürecek
Kapınız örtülünce kimle kalacaksanız onla iyi olun diğerleri idare edin gitsin mutluluklar
Tesekkur ederim.nisanlim gibi konustunuz.o da hep boyle der kapimizi kapatir herkesi disarda birakiriz.umarim iyi olur.

durumunuz benimkinden daha vahim olamaz en azindan esiniz anlayisli ailesine her konuda tapan bi nisanliniz olsaydi ne yapicaktiniz sükr edin bence ve tepkinizi esinize iyice belirtin uzak durmakta fayda var biraz fazla uzak

altlı üstlü oturmak demek, sabahtan akşama kadar kaynana ve kayınbabanın o evden çıkmaması demek. kendi evleri olarak görüp her şeye karışmaları, herşeye laf sokmaları demek. kocanda anam babam diye kovamayacak. sana tavsiyem, kiraya çıkın o adamdan uzağa. nasılsa ikinizde çalışıyorsunuz. huzurunuz olur en azından. huzur önemli. para yapalım derken kavgalara boşanmaya kadar gitmesin.

1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
altlı üstlü de otursan evine almadıktan sonra sıkıntı yok

sabırlı olmanı tavsiye ederim. sonradan pişman olabilirsin. geri de gelmiyor bazı seyler. iyi düşünerek karar vermen lazım

Aaah canım ah, huyu kurusun benim kp de yapmış zamaninda , bize tesadüfen telefonda demişti mobilyalar geldi diye, hiç sesimi cikarmadim. Evlendik asker gibi yat saati kalk saati, ki ben eşimle yurtdışındayim, izne gittiğimizde dışarı gezmeye gidecekken çok geri oturttu bizi şimdi geç oldu yarın şu saate çıkar şu saate evde olursunuz diye. Ben sustum ama sana aferin valla kız tebrik ediyorum seni koy tavrını kendini senin sahibin sanmasin, evlendiginizde dahada kötü olacak, evine girene çıkana karışacak ki ailenede, seni takip edecek gözhapsinde tutacak, kocan benimki gibi babaciysa yandin, Allah yardım etsin.

Maddi olarak bağımsız olmadan evlenmeyin. Şimdi evi verecekler, masrafları da sanırım onlar üstlenmiş, kendilerini tek karar mercii olarak görüyorlar. Düşüncesiz ve saygısızlar, şimdi evlenirseniz üzülürsünüz ama ayrılık da çözüm değil eğer seviyorsanız. Erteleyin bence

Aaah canım ah, huyu kurusun benim kp de yapmış zamaninda , bize tesadüfen telefonda demişti mobilyalar geldi diye, hiç sesimi cikarmadim. Evlendik asker gibi yat saati kalk saati, ki ben eşimle yurtdışındayim, izne gittiğimizde dışarı gezmeye gidecekken çok geri oturttu bizi şimdi geç oldu yarın şu saate çıkar şu saate evde olursunuz diye. Ben sustum ama sana aferin valla kız tebrik ediyorum seni koy tavrını kendini senin sahibin sanmasin, evlendiginizde dahada kötü olacak, evine girene çıkana karışacak ki ailenede, seni takip edecek gözhapsinde tutacak, kocan benimki gibi babaciysa yandin, Allah yardım etsin.
Asla kabul etmedim.almiyorum kime sordunuz secerken dedim ciktim.biz ikimizde calisiyoruz esyalarin parasini biz odeyecegiz kalan dugunu onlar yapacak sadece.kendimi ezdirmem.saygisizlikta yapmam ama canima tak demisti artik.evlensikten sonrada mesafe koyacagim hepsini konustum nisanlimla anlastik umarim degismez.oyle anne babaci degil ama tatsizlikda olsun istemiyo dizginleyecek babasini.bu nasil anlayissizlik ya.

Maddi olarak bağımsız olmadan evlenmeyin. Şimdi evi verecekler, masrafları da sanırım onlar üstlenmiş, kendilerini tek karar mercii olarak görüyorlar. Düşüncesiz ve saygısızlar, şimdi evlenirseniz üzülürsünüz ama ayrılık da çözüm değil eğer seviyorsanız. Erteleyin bence
Ben boyle tepki verene kadar oyle goruyolardi galiba.kaynanam cok tatli bi kadin sormadan ister misin demeden bisey yapmaz bi kp boyle.dengesizlik baska bise degil.aldirma diyo nisanlim.biz calisiyoruz ikimizde.aksamdan aksama ewde olacagiz zaten yeme icme ayri hersey umarim duzelir bakalim.

Gelinliği filan seçmişmi kendisimi gidicekmis acaba bi sorsaydınız keşke

Aynı binada oturmak bile bile lades demektir belkide o evden onlardan hiç kurtulamayacaksın şart koş az masraf yapalım ama ayrı yerlerde oturalım de

Kiraya cikarsak ev alma hayalimiz biter.sadece bunun icin sabir gosteriyoruz.ya adam herseyin iyisini ben biliyorum kafasinda.bende boyle tartisinca karismiyorum bidaha biseyinize demis nisanlima.iyi yapmis olmasi gereken oydu dedim.ama gene biliyorum tutamaz o cenesini

Back
X