• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan atmak üzereyim!

Kimmis o ya?
Kari gibi ne her isinize karisiyor??

Nisan atmak? braz abarti. Ama nisanlini deneye bilirsin. Senin icin baska bi ev bulmayi goze aliyormu? yoksa aksi taktirde onun evinin ustunde oturursan basin buyk belada. O zmn bosanabilirsiniz bu gidisle.

1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.

Nişanlın köprüyü geçene kadar senin arkanda durur, evlendikten sonra umrunda bile olmaz. Bir de altlı üstlü oturacakmışsınız eyvah ki ne eyvah. Ben olsam ayrı bir evde oturma şartıyla evlenirim. Birsürü insan kirada oturuyor, siz de sıkın dişinizi bir ev tutun.

K karanlikgunler valla kp gelinlige karismasi garip geldi. benim Kardeşim yeni evlendi onun kayınpederi doğru uzun gelinliği görmedi bile almaya giderken annem kardeşimin eşi(enistem) kayınvalidesi ve ben vardım o kadar. kardesim begendim dedi. kv si icine sindiyse alalım o zaman dedi alındı.

1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
Uzak dur mesafeni şimdiden koy bence. Azap gibi. Nişanlın senin yanında duruyor ama babayla baş etmesi zor. Saygını bozma ama kendini de ezdirme. Nasıl başlarsa öyle gider.

Yanlis anlamayin ama ben de su mantigi anlayamadim gitti: Neden ev alana kadar altli ustlu oturmak zorundasiniz? Ekonomik geliriniz iyi degil mi? Siz calismiyor musunuz? Oturacaginiz ev onlara mi ait? Yani kira vs odemeyecek misiniz?

Daha dugun alisverisinde karisan adam altli ustlu oturunca nelere karismaz ki? Sahsen ben olsam daha az yer daha az gezer ama uzakta otururdum. Esimin ailesi de benim ailem de farkli sehirlerde, ileride esimin ailesinin bulundugu sehire yakin bir sehire tasinacagiz, ama ne o kadar yakin olmak isterim ne de ayni sehirde yasamak. Esim de bunu bilir.

Bence siz ne yapin ne edin uzakta bir yerde oturmaya calisin ve tabi ki mesafe candir, baldan tatlidir ve pek iyidir. Ne kadar mesafe o kadar mutluluk.

Eğer nişanlınızın ailesi ile yakın oturursanız evlenince de buna benzer sorunlar baş gösterecek. Sakın derim. Siz haklısınız sonuçta o evde sen ve nişanlın birlikte yaşayacaksınız eşyaları ikinizin seçmesi gerekir doğal olarak.

Nişani atmayada hiç gereği yok olur böyle şeyler..

altlı üstlü oturma

ev alıncaya kadar orada oturmayın, kirada oturun

gerekirse bir odada oturun ama bu tarz insanlarla yakın olmayın

Nisanlimda bende asgari ucretle calisiyoruz.kira zor olur.dugunu ertelemenin bi anlami yok cunku bu adam degismez zaten.ewlenmeden de ew alamayiz.bugun konustuk.istemedigimi soyledim ama biraz katlanmamiz lazim sen o ne derse duymamazliktan gel bana soyle dedi.biaz idare edelim dedi.zaten ewde yokuz ewet.ama kopruyu gecene kadar gibi bi durum olmaz cunku ewlenmis de olsak canima tak ettiginde birakacagimi bilir.yinede istiyosan kiraya gidelim dedi ama burda kiralar pahali kiraa oturursam birikim yapamayiz ve ew alamayiz.kp ewini kiraya veremeyiz kabul etmez oyle biseyi.kizlar ben bu zamana kadar istemedigm biseyi yapmadim kimsede yaptiramaz.ben karisilmasina kiziyorum dengesizlik yani asla kendimi ezdirmem.nisanlim da 7 senedir bi dedigimi iki etmez oyle alisti cocuktuk beraber okuduk beraber buyuduk 12 yasindan beri arkadastik.7 yildirda sevgili.

Uzak dur mesafeni şimdiden koy bence. Azap gibi. Nişanlın senin yanında duruyor ama babayla baş etmesi zor. Saygını bozma ama kendini de ezdirme. Nasıl başlarsa öyle gider.
Saygimi bozmuyodum ama tak etti yuz göz olduk kp. Le.nisanlima artik babasini sevmedigimi gözumden duatugunu gormek bile istemedigimi soyledim.daha o kaar cok olay varki nisanlimda tepkili babasina.evde huzuru yok.herseyin farkinda.anlayis gosteriyo.

Saygimi bozmuyodum ama tak etti yuz göz olduk kp. Le.nisanlima artik babasini sevmedigimi gözumden duatugunu gormek bile istemedigimi soyledim.daha o kaar cok olay varki nisanlimda tepkili babasina.evde huzuru yok.herseyin farkinda.anlayis gosteriyo.
Benim rahmetlinin annesi,seçtiği kanepeleri almadık diye mağazayı başımıza yıkacaktı:)Allah var annesine hiç ezdirmemişti,nişanlınız kararlarınızda yanınızdaysa sorun yok, tabi hep sorun çıkaracak bir kp iniz olacağını unutmayın!

Benim rahmetlinin annesi,seçtiği kanepeleri almadık diye mağazayı başımıza yıkacaktı:)Allah var annesine hiç ezdirmemişti,nişanlınız kararlarınızda yanınızdaysa sorun yok, tabi hep sorun çıkaracak bir kp iniz olacağını unutmayın!
Ben anlamiyorum niye boyle yaptiklarini ya cok sacma geliyo.ben cok serbest buyudum ailem cok rahat.ne giydigime ne gezdigime karismazlar.bunlar o yuzden tuhaf geliyor.

Bakacagim.deneyecegim dugune kadar soyle bir iki ay.eger boyle bi olay tekrar yasanirsa bitirecegim bu isi.bakalim nisanlim ne kadar arkamda duracak.yada ewi istemiyorum diyecegim.bakalim nolaak kizlar

Gelinligi secmek nedemek ya utanmasa icine giyecegin ic camasirinida sececek tobe tobe erkek dedigin biraz agir olur bu ne boyle.

Parası siz ödemeyecekseniz bence kavga çıkaracak bir durum yok hele eşya yüzünden nişan falan atmak bana göre saçma
Kayınbabamı görmek istemiyorum olayına da girmek istemiyorum göreceksin görmek zorundasın

Parası siz ödemeyecekseniz bence kavga çıkaracak bir durum yok hele eşya yüzünden nişan falan atmak bana göre saçma
Kayınbabamı görmek istemiyorum olayına da girmek istemiyorum göreceksin görmek zorundasın
Konu sahibi cevap verir elbet ama yazamadan duramadim birincisi gelin parasini odemiyor diye kendi kullanacagi esyalari secmesin mi yani bunu mu demek istiyorsunuz, ikincisi evet gormek zorunda ama uslup garip geldi bana "goreceksin gormek zorundasin" bunu kimse kimseye dayatamaz siz de konu sahibine.

Esyalari biz aldik biz ode
ecegiz.onun disindaki hersey kp yapacak.ama inanilmaz sogudum ya gercekten sesini duyunca bile sinirlerim bozuluyo.ama mesela bana davranislari bu zamana kadar cok iyiydi kizim canim der ne bilim boyle ilk defa birbirimize laf soyledik karisma huyu hep vardi da sonucta benim istedigim oldugu icin aldirmiyodum.

Ew
Konu sahibi cevap verir elbet ama yazamadan duramadim birincisi gelin parasini odemiyor diye kendi kullanacagi esyalari secmesin mi yani bunu mu demek istiyorsunuz, ikincisi evet gormek zorunda ama uslup garip geldi bana "goreceksin gormek zorundasin" bunu kimse kimseye dayatamaz siz de konu sahibine.
ewet esya konusu bardagi tasiran damla oldu zaten.kizlar cok kotu hisseettim o an hala aklima geldikce kotu oluyorum.Allahtan duzeltti nisanlim gittik ne istiyosak onu aldik

Back
X