Nişan atmak yada atmamak.

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Arkadaslar bu kojuyu kuzenim adina aciyorum. Kendisi internetle pek haşır neşir olmadigi icin bilmiyor forum vs. O yuzden benim uyeligim altinda sizden fikir bekliyoruz. Bu kuzenim icin cok onemli konu takibini ben yapacagim.
Uzatmadan kojuya gelelim. Kuzenim 4 yildir birisiyle gorusuyor daha dogrusu 1 yil once nisanlandi bu kisiyle. O kisiye karsi zaten fazla bie duskunlugu yoktu. Tabi ilk zamanlar bir sevgisi vardi. Sonra zaman icinde sogudu cocuktan. Nisandan once birakti bir kere ama cocuk agladi zirladi kuzenim affetti. Acidim diyor. Sonra nişan oldu kac kez birakmak istedi olmadi. Sonra 3 ay once birakti tabi kuzenimin ailesi yani olmaz atamazsin nisanlanmasaydin muhabbetlerine girdi. Cocukta bir turlu vazgecmiyo. Ailesiyle irtibat icinde. Ama kuzenim sevmiyorum diyo. Cevresindeki bazi kisiler iste ondan iyisinimi bulacaksin her dedigini yapiyo vs. Bende diyorum her dedigini yapmasi bir kriter degil. Sevmedigin bir insanla ayni yastigi omur boyu paylasmak baska bir sey ama kafasi cok karisti. Cocuk hareketleri cocuksu birisi ve bunu herkes fark etmis. Ve mullet tturmus o seni seviyo bir daha o kadar seveni bulamazsin. Sevmiyosan birak diyenlerde var. Ama bir turlu karar veremiyor. Birazda ailesinden cekiniyor. Annesi bizi rezil edemezsin nisanlanmasaydin diyor. Yani oyle ortada kaldi. Geri donsemmi donemssemmi. Ama donsemde ben bu cocuga artik sevgi duymuyorum diyor. Sizce nasil bir yol izlemeli?

Aileler bu kadar baskı yapmamalı bence.ya evlense şiddet görse?O zamanda sen kadınsın otur evinde ye dayağını mı diyecekler???
Birde disarida ne insanlar var ya seni sevmeyen birisine dusersen bunu birakinca ya baska dayak yiyecegin birisiyle evlenirsen diyip duranlarsa var cevresinde. Resmen psikolojik baski yapiyorlar. Bu evlendigi kisinin dovmeyecegi ne malum. Ben fazla karismak istemiyorum aslinda sonra iyi kotu arada kalmak istemem. Ama bende sicak bakmiyorum tabi.

Kuzenine soyle canim insanlar dolu dolu asik olup etekleri zil calarak evlendikleri adamlari zor idare ediyor. Evliligi oturtmak icin ugrasiyor didiniyor seviyorum diye.

Sevmeden evlilik olmaz cekilmez bir hayata imza atmasin. Cevre dedigin 2 gun konusur sonra unutur.

Annesinede attim ben nisani verdim yuzugu desin en fazla 3 gun belki ortalik karisir. Hayatini annesi de olsa kimse icin harcamasin.

Ailesi haklı madem sevmiyordu niye nişanlandı. Kuzenize biraz akıl verin de bu sefer de acıdığı için evlenmesin

Ah o millet ne der diye yaşamak yokmu
Oysa bı mutsuzluk olduğunda herkes kayboluveriyor..

çok saçma bi mantık annesindeki, evlenip boşansa daha mı iyiymiş, hangi yüzyılda yaşıyoruz ya, şimdi bu anne, gelinlikle çıktın ancak kefenle gelirsin de der
insan sevmediği biriyle evlenmemeli, o kişiyide büyük haksızlık, belki onu gerçekten seven birini bulup evlenecek
bence kesinlikle böyle bi hata yapmasın, çocuklada oynamasın, acıdım affettim ne yaw, kedi mi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…