- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sweetybaby
Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisan atmis kiza bakisi kotu olan erkeklerle zaten isiniz olmasin..ileride boşanmaktansa nisan atmk daha az yorucu olablr sizn icn..kndinizi dusunun sadece..Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Rahatsız oluyorsan engelle niye bu kadar dert oldu anlamıyorum Allah Allah ya istediğim kadar açarımKaç kere daha aynı konuyu açacaksınız
Büşra yasak. Banlanacaksın. Oku şu forumun kurallarını.Rahatsız oluyorsan engelle niye bu kadar dert oldu anlamıyorum Allah Allah ya istediğim kadar açarım
Aç aç üç beş tane daha açRahatsız oluyorsan engelle niye bu kadar dert oldu anlamıyorum Allah Allah ya istediğim kadar açarım
Kötü stresli bir durumdayım keyfimden açmıyorum değil mi?!!Büşra yasak. Banlanacaksın. Oku şu forumun kurallarını.![]()
Bu forumu ilgilendirmiyor ama.Kötü stresli bir durumdayım keyfimden açmıyorum değil mi?!!
Olabilir ben böyle yazıyorum cevap vermek isteyen verir çok zor bi şey değilBu forumu ilgilendirmiyor ama.Aynı konundan devam edeceksin. Forum kuralları size göre esnemiyor yani.
![]()
Dimi yani?Ne yapacaksın, biz erkekler kötü gözle bakar dersek nişanı atmayacak mısın?
E iyi banlanınca da yazamazsınız yapacak bir şey yok artık.Olabilir ben böyle yazıyorum cevap vermek isteyen verir çok zor bi şey değil
Evlenip hayatını mahvetsen daha mı iyi? Hala milletin lafına bakıyorsun.Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Nasıl yaniDimi yani?
Sonuçta o raddeye geldiysen muhakkak birşeyler olmuş.
Yeni hesap açarım zor değilE iyi banlanınca da yazamazsınız yapacak bir şey yok artık.
Size sormalı iş Nisan atma olayına geldiyse bu iş olmuyor demek?Nasıl yani
O fark ediliyor akıllım tümden atılırsın siteden.Yeni hesap açarım zor değil