• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak

Sweetybaby

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
100
-4
16
29
Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce

Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Nisan atmis kiza bakisi kotu olan erkeklerle zaten isiniz olmasin..ileride boşanmaktansa nisan atmk daha az yorucu olablr sizn icn..kndinizi dusunun sadece..

hangi devirde yaşıyorsunuz nişan atmak ta sevgiliden ayrılmak gibi bana göre sadece biraz aile resmiyetine dökülmüş hali .Boşanmaktan kat ve kat daha iyi

Nişan süreci bir nevi birbirini tanıma süreci .Evlenmeye giden yolda ayrılmanız normal .Anlaşamamaktan iyi

Ne yapacaksın, biz erkekler kötü gözle bakar dersek nişanı atmayacak mısın?

Evlenip hayatını mahvetsen daha mı iyi? Hala milletin lafına bakıyorsun.

Back
X