Nişan atmak

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Iyi geceler arakadasalar
Henuz 2 aylık sozlüyüm 1 ay sonrada nisanim olcakti.

Son düzenleme:
Es adaylarinin herseylerinden haberdar olmak istiyoruz ama banyoya girmedigi icin kizmak da ne? Bu kadar darlamayalim adamlari!!

Alınma ama ben bile okurken daraldım burda.
Az rahat bırak adamı nefes alsın.
Ne dırdır edip duruyorsun.Özür dilemiş konuyu kapatalım demiş sen hala triplerde.
Gelirler yarın.Sen sabah ara onu.

Bumu yani mesela.?Lütfen git uyu ve yarın konuklarını güzel bir şekilde karşıla. Bu kadarda sıkma, karşındaki insan robot değil aşırı abartmışın %100 hatalısın.

Bumu yani mesela.?Lütfen git uyu ve yarın konuklarını güzel bir şekilde karşıla. Bu kadarda sıkma, karşındaki insan robot değil aşırı abartmışın %100 hatalısın.
Cidden boylemi dusunuyorsunuz ? sizi 10 saat 1 kez arayip ozlemesede biyle dusnurmuydunuz?

Cidden boylemi dusunuyorsunuz ? sizi 10 saat 1 kez arayip ozlemesede biyle dusnurmuydunuz?
İlerde evleniceksin.Adam işe gidicek ve yeri gelicek akşama kadar iş temposundan arayamıcak.Ne yapıcaksın boşanıcakmısın? Şuan anlattğın olay okadar basit bir mevzuki hiç gerek yok böyle kavgalara.Boşuna uzatıpta huzurunu bozma.Ne güzel adam özür dilemiş zaten, buna çok sevinip kıymetini bilmelisin.Hiç bozma ortamını ve yarına hazırlan derim.

açıkcası olay nereden nereye gelmiş ,ilgisiz mi normalde ,umursamaz mı
sizi yatıştıramıyor altan almayı bilmiyor ,kuzum sizin yaşlar kaç

Sorun ilgisizligi. Karakteri boyle ise degismez ki. Soz kesene kadar cok mu ilgiliydi de simdi degisti.
Ozamanda oyleydi ilgisiz degil yanindayken konusurken tek sorun is kolik işin yogunlugundan 1 kez anca ariyor. bu durum farkliydi tel kaptti ve onu 2 3 kez aradim acmadi gece yarisina kadar 1 kez olsun arayip ozur dilemesjni bekledim.

açıkcası olay nereden nereye gelmiş ,ilgisiz mi normalde ,umursamaz mı
sizi yatıştıramıyor altan almayı bilmiyor ,kuzum sizin yaşlar kaç
ben 22 o 29 yaşında .
Bazen alttan aliyo bazen sadece özür diliyo .. oglen 1den aksam 10 kadaf aramayn biri sizce ne kadar ilgili olabilirse bencede okdar ilgili

Ozamanda oyleydi ilgisiz degil yanindayken konusurken tek sorun is kolik işin yogunlugundan 1 kez anca ariyor. bu durum farkliydi tel kaptti ve onu 2 3 kez aradim acmadi gece yarisina kadar 1 kez olsun arayip ozur dilemesjni bekledim.

Sende hic suc yok yani. Sık bogaz etmissin biraz, kabul etmen senin yararina olur.

Ve ilgisizligi asla degismez. Yarin evlenirsen soyle boyle ilgisiz deyip cok uzulursun.

Ya boyle kabul edeceksin ya da ayrilacaksin. Karar senin.

Bende sosden ayrıldım birkaç ay once ama soz atıldığı halde kac kez geri dondu sonrageri gitti anladim ki cok yuz vermisim böyleleri iflah olmaz insan verdigi degeri gormeyince zoruna gidjyoe daha gecen gün geri mesaj atti filan konustik sonrw biz olmuyoruz dedi terk etti yine beni tabi ailelerden gizlj konusuyorduk beni kendine bagliyor sonra terk ediyor en sonunda yuz yuze ayrildik psikolojim bozuldu intihar ettim yogun bakimda yattim antidepresanlar kullandim ve sagligim ciddi duzeyde bozuldu 25 kilo aldim hayatim mahvoldu noldu peki deydi mi? Hayir gidenyine gitti ben mahvoldugumla kaldim.

Sanmiyorum okdar malolacağını yüzüme kaptmaya bana degersizmis gib i davranmaya bence sizin icinde degmemis keske tekrar tekrar guvenmeseymistiniz!

Sanmiyorum okdar malolacağını yüzüme kaptmaya bana degersizmis gib i davranmaya bence sizin icinde degmemis keske tekrar tekrar guvenmeseymistiniz!
Inşallah araniz duzelir de kiymetini anlar yarin gelirse size yuz yuze konusun aranizi duzeltin ama ondan sonra bir adim geri dur cuhku olan sana olmasin venim gibi mahvolma sende bende yapmaz o farkli diyordum beni en dibe ceken insan bu oldu guvenme demesi kolay soz atinca ailem hep kimse seninle yapamiyor ooh ortada kaldin dedi ve ben onu kendume hep siginak olarak gormustum megersem o da herkes gibiymis hayirlsi olsun ama ne diyim kendime gelirim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…