Iyi geceler arakadasalar

Henuz 2 aylık sozlüyüm 1 ay sonrada nisanim olcakti.
Findik kabuğunu doldurmayacak bir sebebten tartıştık tel konusurken verdiği cevaplardan ötürü konu ilgisizligine geldi tartistik ve tel yüzüme kapattı cok sinirlendim aradim kac kez acmadi tekrarda dönmedi . bu olay 1bucuk gibu.oluyo oglen
Çok yogun calisiyor aksama kadar 1 kez aramadi msjda atmadı . eve giderken haber verdi saat gec oldu yattik konusmak için .
Kırıldığımı söyledim ozur diledi konuyu acma felan dedkce ben açtım 10 saat 1.kez.msj atip aramadın diye arayinca kavga ediyormusum zaten çok yogunmus ariycak hic vakti olmamış
ofladi sinir hastasi oldum felan dedi sinirlendim ve biz anlasamiyoruz evlenip bosanmaktansa simdiden hersey daha dogru.dedim
Yarın sozlumun ailesi.yemege gelceklerdi bize yarinda gelmiyorum madem.oyle düşünüyorsun dedi.tekrar kapatti yüzüme . aradim 2 3 kez acti
Ben düşündüm ayrılmak istiyorum. seninle evlenmek istemiyorum . madem oyle dusunuyomussun yaa diye beni.suclayarak konusmaya devam ederken ben kapattim bu kez tel acmadimda
"vay be ne kdr da hazirmissin. keşke sözüm bitseydi. bilmiydum bütün istediğinin bu olduğunu bukdr hazır olduğunu kusura bakma. bb"
Bana bu msj atmis cevap vermedim soylediklerinden suclanmanmiyor pismanda değil üstelik .
. sinirlendiginde istemiyosan git felan dedim bi kac kez ama o ilk defa boyle birsey soyluyo ve cok tuhaf hissediyorum kendkmi napmaliyim bilmiyorum ciddiye almalıyım ..
Yarın ailesi gelince o gelince nasil davranmaliyim gelirmi onu bile bilmiyorum..
?
Haksizmiyim cok agirima gitti evlenmek istemiyorum senle demesi ilk dafa hoyle bir sey söylüyor