Nişan atmakla hata mı ettim diye sorgulamaya başladım

Annem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor sizce yine de aramalı mıyım sanırım beni wpden engellemiş veya gizlilik ayarlarını değiştirmiş son görülmesini göremiyorum (pp resmini 1 ay önceki kavgada kaldırmıştı tekrar koymamıştı)
Annenizi dinleyin

Bana bu şekilde söylese anlayış gösterirdim ama beni direkt olarak tersledi, kırıcı şeyler söyledi ben de ısrar ederlerse eşek gibi bakarsın dedim ben başka şehirdeyim başla nasıl halledeceğiz dedim başka ne yapabilirim ki
Valla bir kaç kişi düğün öncesi normal demiş ama.bence hicte normal değil. Üslup her şeydir. Perşembenin gelisi çarşambadan belli olur. genel olarak her şeyden bu şekilde tartışma çıkıyorsa bence ilişkinizi ve nisanlinizi gözden geçirin derim. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs diye devam edilen ilişkilerin sonucu hakkında bu forumda binlerce konu var bu forumda.

Valla bir kaç kişi düğün öncesi normal demiş ama.bence hicte normal değil. Üslup her şeydir. Perşembenin gelisi çarşambadan belli olur. genel olarak her şeyden bu şekilde tartışma çıkıyorsa bence ilişkinizi ve nisanlinizi gözden geçirin derim. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs diye devam edilen ilişkilerin sonucu hakkında bu forumda binlerce konu var bu forumda.
Kesinlikle. Adam haddini bilmez üslup sorunu var başka şeyleri de vardır zaten de konu sahibi bu kadarını anlatmış. Böyle tipler her şeyden sorun çıkarır, küser, sinir sorunu da yaşar

Annem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor sizce yine de aramalı mıyım sanırım beni wpden engellemiş veya gizlilik ayarlarını değiştirmiş son görülmesini göremiyorum (pp resmini 1 ay önceki kavgada kaldırmıştı tekrar koymamıştı)
Simdi ne oldu? Aradimi? Yada sen iletisime gectinmi canim? Bence yeni ayrilmissiniz daha arar korkma!

çok küçük bir konu bu kavga etmeye değmez. İkiniz de çok gerilmişsiniz ikinizde de hata var ama stresli bir dönem bu sonuçta. Geri barışın bence.

Bende kocama damatlık bakarken benim beğendiğim damatlığı seçmedi diye mağazada ağlayıp ayrılcam senden diyodum😂 olur öyle kavgalar

Bende kocama damatlık bakarken benim beğendiğim damatlığı seçmedi diye mağazada ağlayıp ayrılcam senden diyodum😂 olur öyle kavgalar
Yazık valla adamlara 😂benim sinirlendiğim üslubuydu keşke aileler işin içine karışmasaydı. bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesini arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu

Simdi ne oldu? Aradimi? Yada sen iletisime gectinmi canim? Bence yeni ayrilmissiniz daha arar korkma!
bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesinin arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu umarım annesi annemi arar

Biri bana esek gibi yapacaksin dese yapacagim varsa da yapmam, size de o lafı soyletene kadar ugrasmis, olmaması daha hayırlıdır belki de

Yazık valla adamlara 😂benim sinirlendiğim üslubuydu keşke aileler işin içine karışmasaydı. bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesini arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu
Biraz acele etmediniz mi? Keşke biraz daha sakince düşünseydiniz.

Allah sabır versin, ilişkinin en zor dönemi nişan dönemi

Damatlık alırken siz yanında olmak zorunda değilsiniz ki. Adam seçer beğenir fiyatını söyler siz atarsınız hesabına yani bu işin kolaylıkları var. Benim de eşim şehirdışındaydı biz de yaşadık böyle şeyleri. Yazık yani 5 senelik ilişki var ortada. Yıkıcı olmayın bu kadar. Ben damatlığını görmedim bile siyah dedi aldım dedi o kadar.

Anlaşamamış ayrılmışsınız.

Üstelik hem ayrılmak isteyip, hemde tekrar dönerseniz sizi sürekli söylemleri ile pişman eder.
Ayrılmıştın ne oldu? Bak pişman oldun geri döndün vb.
Olmuyor ki ayrıldınız, kapattığınız kapanın anahtar deliğinden bakmayın.
Yönünüzü geriye değil, ileriye çevirin.

Terslemelerine artık tahammül edemiyordum o tersledikçe beni nasıl sakin kalabilirim ki? Düşünün ki sevgiliniz tarafından sürekli tersleniyorsunuz nasıl susabilirsiniz ki zaten ikimizin de hataları vardı ama çözüme ulaşatıramadık ben de o hata yaptığı için değil umudumu kaybettiğim için ayrılmak istedim
Evlenince de yapardı. Emin ol. E şimdi nişan telaşı hadi. Sonra maddi sorunlar bi de bebek oldu mu sen o zaman gör. Her sorunda bunu yapar, yani sonradan da değişmeyecekti. Bence iyi yapmışsın

Ne var ki (uzaktan gelen insanlar olduğunuz için)"sen önden bir bak karar ver,gelince hangisini istersen onu alalım "demekte ben anlamadım. Biz sana takım beğendik onu alıcaz dememişsiniz. Hangi mağazadan,hangi tarz birşey seçerse alacağınızı ima etmişsiniz. Bu adına karar vermek mi?
Ben şu an evlenecek olsam,nişanlım bana bu teklifle gelse hoşuma gider,ne güzel kimse karışmayacak,fikir beyan etmeyecek kendi zevkime göre seçeceğim derim.
Ha canı istemiyordur,vakti yoktur yada sizin düşüncenizin aksine,birlikte beğenmek istiyordur amenna ama bu da öyle kaba saba konuşarak söylenmez ki.
Siz gelince ikimiz bakalım denir,vaktim yok tek gezmek istemiyorum denir,denirde denir. Dan dun konuşmaya gerek var mı bilemedim.

bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesinin arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu umarım annesi annemi arar
Hakaretler,terslemeler.Biöf yapmışsınız.Sonra barışmışsınız.Blöf yapmayın bir daha.Eğer nişanlınız hiç aramasaydı ne yapacaktınız?

Pasif kalmaları normal değil mi?Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız,evlenmeye karar vermişsiniz.Sorunlarınızı lkiniz çözebilirsiniz.Zaten çözmüşsünüz.Karışsalardı ortalık daha karışırdı.Bohça konularını hiç bilmiyorum.Bugün olmazsa yarın götürülür.

Konuyla annenin yorumunun ne alakası var? Hayatını ilişkini annenin yorumlarına göre mi yaşayacaksın? Senin annen, kayınvalidenin aramaısnı bekledi yok beklentşye girdi vs diye huzursuz mu olacaksın?

Sence aileleri bu kadar karıştırmak,onlara göre hareket etmek doğru mu? Çok yanlış. Sizin ilişkinizde anneler karışmamalılar. Annen huzursuz olduysa oldu o mu evleniyor.

Bohça vs ile uğraşmaya gerek var mı artık. Genç insanlarsınız. Niye aileleri karıştırıyorsunuz.

Konuyla annenin yorumunun ne alakası var? Hayatını ilişkini annenin yorumlarına göre mi yaşayacaksın? Senin annen, kayınvalidenin aramaısnı bekledi yok beklentşye girdi vs diye huzursuz mu olacaksın?

Sence aileleri bu kadar karıştırmak,onlara göre hareket etmek doğru mu? Çok yanlış. Sizin ilişkinizde anneler karışmamalılar. Annen huzursuz olduysa oldu o mu evleniyor.

Bohça vs ile uğraşmaya gerek var mı artık. Genç insanlarsınız. Niye aileleri karıştırıyorsunuz.
%100 katılıyorum.Pasif kalmaları normal değil mi?Koca koca insanları barıştırmaya mı çalışacaklardı?

Back
X