Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyor musunuz, o kadar istememe rağmen bu insanla çocuğun hayalini bile kuramıyorum.
9 senem çöp olacak ama ömrün geri kalanını da heba etmeye asla değmez.Allah güç versin bana,sağolun.
pısman olmak ıstemıyorsan yol yakınken don canım..
düzelme ihtimali %0 yani , ayrıl ve önüne bak kesinlikle, karaktersiz bir nişanlın varmış
Güç arıyorum destek arıyorum,yalnız hissediyorum kendimi.Sevip sevmediğimin ayırımını yapamıyorum.
bundan sonrası mutlu huzurlu geçecek bir ömrün yanında heba olan 9 senenin hiç önemi bile yok bence. böyle düşünün.. en azından kötüyü gördünüz, iyiyi başınızın üzerinde taşırsınız.. bundan sonra allah iyileri çıkarsın karşınıza.
Bana göre en başta o kadar küfürden sonra geri dönmen yanlış olmuş.Bile bile lades olur bu adamla evlenmen.
Güç arıyorum destek arıyorum,yalnız hissediyorum kendimi.Sevip sevmediğimin ayırımını yapamıyorum.
güç sende, destekte ailende, şimdi yalnız hissediyorsun ama ilerde ezik ve sindirilmiş birisi olarak hissedeceksin evlenirsen. sevmek veya sevmemek neyi değiştirirki onunde mantıklı bi seçenek olmadıgı sürece. bir süre sonra illaki düzelecek herşey. Allah yolunu açık etsin :)
seviyorsundur ayrildiktan sonra acisinida yasicaksin ama ömür boyu aci cekmektense 6 ay 1sene aci cek
nisanliyken agzini burnunu dagitirim diyorsa evliyken neler olur bilememolumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama görünen köy kilavuz istemez
Masallah bunca zaman iyi dayanmissiniz. Benim aileme, dinime kimse kufur edemez o zaman ayrildiginizda keske barismasaydiniz...
Ama hala bitirmek icin sansiniz var, yol yakinken dönün bence.. Allah sabir ve guc versin
ya varya o kadar sınırlendımkı, yanımda olsan tokatı basardım sana kendıne geeeeeeeeeeeeel dıye bagırırdım..
ya sen ne dıyenkendıne hakaret ettırıyosun ablacım ya.. o kım kı sana hakaret edıcek tehtıt edıcek kım ya.. bu hakaretlerden sonra nısanlanman zaten buyuk hata..
evlenınce de katlanarak artar bu hareketler.. yazık gunah degılmı sana.. kendını boyle bı adamla cezalandırıyosun resmen. kendıne boyle bı kısılıksız terbıyesız saygısız adamı nası layık görürsün ya..
barısırda bu adamla evlenırsen dayak yer uzerıne hakaret ısıterek yasarsın..
sakın barısma sakınnnnnnn