deger tabı bu ne ya ... cin işkencesi pislik herif ayrıl gıtsın kaybettıgın 9 yıla yazık
benden ayrıldıktan sonra ona gelecek kıza böyle yapmaz artık,bende akıllanır,olan benim 9 yıla olur.
teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deger tabı bu ne ya ... cin işkencesi pislik herif ayrıl gıtsın kaybettıgın 9 yıla yazık
Nişan atmaya değer mi nasıl bir başlık
Dehşete kapıldım yazdıklarını okurken,
bence hemen hattını değiştir,ev telefonunuzu değiştir işte sana ulaşabileceği ne varsa kapat o yolları,
ve koşar adım arkana bakmadan kaç!!!
Bir tek fiziksel şiddet uygulamadığı kalmış sana,daha ne bekliyorsun ki?
Ki evlenirsen onu da yapacak emin ol!
Ve o kadar mesafeden ailen de destek olamayacak sana,
evlenip ayrılmış,psikolojisi yerle bir olmuş,öz güveni zedelenmiş,
mutsuz,çaresiz biri olarak ailenin yanına dönersin.
Sence değer mi?sen karar ver.
Anlamadığım şey 9 sene nasıl katlandın sen bu adama?
İnsan hayatından ne büyük bir kayıp 9 sene...
Zararın neresinden dönsen kar hesabı,arkana bile bakma...
sakin sakin bir de kayinvalideyle oturacaksiniz cekeceginiz cileye asik olmussunuz, hic dusunmeyin bile yasiniz kac bilmiyorum ama hicbirsey icin gec degil tamam uzun bir zamaniniz bosa gitti diye dusunebilirsiniz bilinki her iste bir hayir vardir demekki hayatinizi birlestirmemeniz gerekiyormus. bence hemen arkaniza bakmadan uzaklasin sizi sevecek ve saygi duyacak birini bulun.
Sen kendin inanıyor musun böyle biriyle evlenilebileceğini.
Canını kurtar ve kaç, herkesin dediği gibi.
Daha nişanlıyken bunları yapan, evliyken neler yapmaz.
Ne kadar şanslısın şuan bunları gördüğün için, düşünülecek en ufak birşey yok.
Sakın arkana bakma .
Kafanda soru işaretleri olması ve bunu sorman bile, bana tuhaf geldi açıkçası.
9 yıllık geçmişine ve hayallerine veriyorum soru işaretlerini de.
Allah aşkına kendinize hiç mi saygınız yok(tu)?
değil 9 yıl, 9 dk bile geçmez bu adamla
Artık kaldıramıyorum,aritmi oldum panik atak oldum sıkıntı stresten olmadığım kalmadı.9 seneme acıyorum.sanıyorum alışkanlık da var,sanki ayrılamazmışım gibi geliyor ama onunla da asla olmaz.bu hafta düğün tarihini konuşmaya geleceklerdi.onunla evlenmek istemiyorum ama sanırım alışkanlıktan tamamen kopmaktan da korkıyorum,uzmandan yardım mı alsam bilemiyorum
bu arada çok teşekkürler
aynen öyle 9 yılımı düşünüyorum,aileme koyduğum postayı düşünüyorum,akrabalarıma koyduğum postayı düşünüyorum,tükürdüğümü yaladığımı düşünerek soru işaretleriyle boğuşuyorum.
elalem ne der korkusu da çok var.
yaşım 29.bu saatten sonra kiminle yuva kurarım tekrar güvenmek alışmak sevmek bişeylere cesaret etmek,evlenmek çocuk sahibi olmak...çok zor...
ama çile çekmektense ayrılmaya sizlerin de desteğiyle kesin kararımı netleştiriyorum allah sizlerden razı olsun.
canim yasini oyle bir soyluyosunki sanki 40 yasini gecmissin gibi, daha 29 yasindasin onune neler cikar neler yeterki sen inan kendine sosyal aktivitelerde bulun arkadaslarinla takil gez eglen ozgurlugunun tadini cikar.
ben boşanmanın arefesindeyim dul kaynana çok zor oğlundan seni kıskanıcak seninle yarışıcak kavgalarınızda müdahele etmeyip seyredicek sen hakaret edersen onu gün gelicek başına kakıcak hemde ailenden uzakda çok zor önüne bak katlanırm diosan evlen
canım bırak sevgiliyi insan bir bardaktan bile 9 yıl su içse o bardağı arar bu kesin zaten ama bardak kırıldığında yokluğunu bir süre hissetse bile sonuçta su içmeye ihtiyacı olduğundan yeni bir tane alır.Aşk su gibi herkesin ihtiyacı olan yokluğunu hissettiği bir şey bence burdaki herkesi dinle ve kendine yeni bir bardak al![]()
ay lütfen elalem ne derse desin yani ???
elalem için mi yaşayacağız evliliği nişanı...
değer verdiğin insanların söylemi önemli elalemin deil cnm..
yıkalım artık bu aptal tabuları..
elalem nedermiş...en nefret ettiğim laf?? ne derse desin asıl boşanırsan nolucak ,dayak yersen nolucak??
laf sölemeye herkes var ama icraatta o elalem gider yok olur..
nişanı atmaya değer mi die sormuşsun ?? değmes mi öle bi değer ki????
bu ne yaa adam psikolojik şiddetin alasını uyguluyor ve siz susuyorsunuz yapmayın bu kendinize...
adam mı kalmadı???
9 senen gitsin nolcak daha iileri çıkar karşına merak etme...
hem kaynanayla oturulur mu hiç ?
oğluna kıza neden böle konuşuyorsun demeyen kaynana yarın bi gün oğlum döv de der!!!
kaç kurtul cnm...telini deiştir ev telf.deiştir...
defolup gitsin hayatından..
farz etki barıştın emin ol 1 sene bile sürmeden boşanırsın..
bu kadarda net söylüyorum...
canim yasini oyle bir soyluyosunki sanki 40 yasini gecmissin gibi, daha 29 yasindasin onune neler cikar neler yeterki sen inan kendine sosyal aktivitelerde bulun arkadaslarinla takil gez eglen ozgurlugunun tadini cikar.
aynen...sanki 40 yaşındasınız?? nasip bu belli mi olur 6 ayda evlenirsin...
nasip kısmet bu işler..
ama olmuyacak gibiysede fazla uğraşmamak lazım...
psişik adamla zaman mı geçermiş ??
en kötüsü psikolojik şiddet...
öle adamların ağzını burnunu dağıtmak istiyorum ciddi anlamda istiyorum bunu![]()