Nişan Atmaya Değer Mi?

Nişan atmaya değer mi nasıl bir başlık:53:
Dehşete kapıldım yazdıklarını okurken,
bence hemen hattını değiştir,ev telefonunuzu değiştir işte sana ulaşabileceği ne varsa kapat o yolları,
ve koşar adım arkana bakmadan kaç!!!
Bir tek fiziksel şiddet uygulamadığı kalmış sana,daha ne bekliyorsun ki?
Ki evlenirsen onu da yapacak emin ol!
Ve o kadar mesafeden ailen de destek olamayacak sana,
evlenip ayrılmış,psikolojisi yerle bir olmuş,öz güveni zedelenmiş,
mutsuz,çaresiz biri olarak ailenin yanına dönersin.
Sence değer mi?sen karar ver.
Anlamadığım şey 9 sene nasıl katlandın sen bu adama?
İnsan hayatından ne büyük bir kayıp 9 sene...
Zararın neresinden dönsen kar hesabı,arkana bile bakma...

kesinlikle döver ve annesi izler buna eminim.şimdi bile sormuyor neler oluyor diye.avaz avaz bağırıyor odaya girip hiçbirşey demiyor.
evlenip boşanmak istemiyorum,evlilik zaten kumar,en başından boşanacağımı bile bile evlenmek istemiyorum.

sakin sakin bir de kayinvalideyle oturacaksiniz cekeceginiz cileye asik olmussunuz, hic dusunmeyin bile yasiniz kac bilmiyorum ama hicbirsey icin gec degil tamam uzun bir zamaniniz bosa gitti diye dusunebilirsiniz bilinki her iste bir hayir vardir demekki hayatinizi birlestirmemeniz gerekiyormus. bence hemen arkaniza bakmadan uzaklasin sizi sevecek ve saygi duyacak birini bulun.

yaşım 29.bu saatten sonra kiminle yuva kurarım tekrar güvenmek alışmak sevmek bişeylere cesaret etmek,evlenmek çocuk sahibi olmak...çok zor...
ama çile çekmektense ayrılmaya sizlerin de desteğiyle kesin kararımı netleştiriyorum allah sizlerden razı olsun.

bence asıl soru şu olmalıydı... Böyle bir adamla nişanlı kalmaya değer mi?

henüz yolun başındasın kesinlikle yolunu ayırmanı öneririm...

Sen kendin inanıyor musun böyle biriyle evlenilebileceğini.
Canını kurtar ve kaç, herkesin dediği gibi.
Daha nişanlıyken bunları yapan, evliyken neler yapmaz.
Ne kadar şanslısın şuan bunları gördüğün için, düşünülecek en ufak birşey yok.
Sakın arkana bakma .
Kafanda soru işaretleri olması ve bunu sorman bile, bana tuhaf geldi açıkçası.
9 yıllık geçmişine ve hayallerine veriyorum soru işaretlerini de.

aynen öyle 9 yılımı düşünüyorum,aileme koyduğum postayı düşünüyorum,akrabalarıma koyduğum postayı düşünüyorum,tükürdüğümü yaladığımı düşünerek soru işaretleriyle boğuşuyorum.
elalem ne der korkusu da çok var.

Allah aşkına kendinize hiç mi saygınız yok(tu)?

değil 9 yıl, 9 dk bile geçmez bu adamla

Artık kaldıramıyorum,aritmi oldum panik atak oldum sıkıntı stresten olmadığım kalmadı.9 seneme acıyorum.sanıyorum alışkanlık da var,sanki ayrılamazmışım gibi geliyor ama onunla da asla olmaz.bu hafta düğün tarihini konuşmaya geleceklerdi.onunla evlenmek istemiyorum ama sanırım alışkanlıktan tamamen kopmaktan da korkıyorum,uzmandan yardım mı alsam bilemiyorum
bu arada çok teşekkürler

canım bırak sevgiliyi insan bir bardaktan bile 9 yıl su içse o bardağı arar bu kesin zaten ama bardak kırıldığında yokluğunu bir süre hissetse bile sonuçta su içmeye ihtiyacı olduğundan yeni bir tane alır.Aşk su gibi herkesin ihtiyacı olan yokluğunu hissettiği bir şey bence burdaki herkesi dinle ve kendine yeni bir bardak al:27::27:

Son düzenleme:
aynen öyle 9 yılımı düşünüyorum,aileme koyduğum postayı düşünüyorum,akrabalarıma koyduğum postayı düşünüyorum,tükürdüğümü yaladığımı düşünerek soru işaretleriyle boğuşuyorum.
elalem ne der korkusu da çok var.

ay lütfen elalem ne derse desin yani ???
elalem için mi yaşayacağız evliliği nişanı...
değer verdiğin insanların söylemi önemli elalemin deil cnm..
yıkalım artık bu aptal tabuları..
elalem nedermiş...en nefret ettiğim laf?? ne derse desin asıl boşanırsan nolucak ,dayak yersen nolucak??
laf sölemeye herkes var ama icraatta o elalem gider yok olur..

nişanı atmaya değer mi die sormuşsun ?? değmes mi öle bi değer ki????
bu ne yaa adam psikolojik şiddetin alasını uyguluyor ve siz susuyorsunuz yapmayın bu kendinize...
adam mı kalmadı???
9 senen gitsin nolcak daha iileri çıkar karşına merak etme...

hem kaynanayla oturulur mu hiç ?
oğluna kıza neden böle konuşuyorsun demeyen kaynana yarın bi gün oğlum döv de der!!!
kaç kurtul cnm...telini deiştir ev telf.deiştir...
defolup gitsin hayatından..

farz etki barıştın emin ol 1 sene bile sürmeden boşanırsın..
bu kadarda net söylüyorum...

yaşım 29.bu saatten sonra kiminle yuva kurarım tekrar güvenmek alışmak sevmek bişeylere cesaret etmek,evlenmek çocuk sahibi olmak...çok zor...
ama çile çekmektense ayrılmaya sizlerin de desteğiyle kesin kararımı netleştiriyorum allah sizlerden razı olsun.

canim yasini oyle bir soyluyosunki sanki 40 yasini gecmissin gibi, daha 29 yasindasin onune neler cikar neler yeterki sen inan kendine sosyal aktivitelerde bulun arkadaslarinla takil gez eglen ozgurlugunun tadini cikar.

hayır siz düzelmezsinizz.aslında siz demeyelimm nişanlınız değişmez.siz böyle birine bu kadar süre nasıl tahammül ettiniz hayrrett:53::53::53:

canim yasini oyle bir soyluyosunki sanki 40 yasini gecmissin gibi, daha 29 yasindasin onune neler cikar neler yeterki sen inan kendine sosyal aktivitelerde bulun arkadaslarinla takil gez eglen ozgurlugunun tadini cikar.

aynen...sanki 40 yaşındasınız?? nasip bu belli mi olur 6 ayda evlenirsin...
nasip kısmet bu işler..

ama olmuyacak gibiysede fazla uğraşmamak lazım...
psişik adamla zaman mı geçermiş ??
en kötüsü psikolojik şiddet...

öle adamların ağzını burnunu dağıtmak istiyorum ciddi anlamda istiyorum bunu :37::37:

Öncellikle hakkında neyse hayırlısı Allahım onu getirsin karşına..

Öncellikler şu an için kendin olmalı sen mutluysan etrafınıda mutlu edeceksindir canım. Ama böyle senin bir insan bir birey olduğunu anlamayan bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin.
Hepimizin asabi olduğu dönemler anlar vardır muhakak ama kimse kimseye hakaret edemez.. Helede insan sevdiğim dediği birisine asla ona kötü bir söz bile söyleyemez...

Örnek vermek ne kadar doğru bilmiyorum ;

Benim ablam üni zamanı eski eniştemle tanıştı altı sene boyunca birliktelerdi.Ablam her istanbula geldiğinde eniştem arar bir kavga bir kavga sürekli ama ...Hep içinde bir şüphe ile yaklaşırdı.Üni bitti ablam eve döndü ilişkileri devam etti ben nişanlanıcam dedi isteyecekler beni dedi.Annem karşı çıktı kızım yapma senin okuman kendi paranı kazanman bir yerlere gelmen için uğraştık didindik azıcık hayatını kazan bizimle vakit geçir. Ablam dinlemedi ve evlendi. Ailesi çok iyi çok tatlı insanlar şudur budur dedi.. Neyse aradan sbir gün ablam bana elindeki yüzüğü gösterdi abla ne güzel dedim eniştenin hediyesi dedi aa ne güzel dedim ilk başlangıcı yapmışsınız .. yok dedi beni aldattı özür yüzüğü dedi.Dedim böyle bir insana nasıl katlanabilirsin abla yapma lütfen mecburum dedi.. ( kafasındaki zihniyete tüküreyim .. muhtemelen okul zamanı beraber oldular madem böyle bir zihniyetin var neden birlikte oluyorsun.) Ve ablama söz geçiremedik evlendiler 10. senesinde boşandılar. Eniştemin savsak yaşamı yüzünden bir baltaya sap olamaması yüzünden beyfendinin aşırı zengin olma isteği yüzünden :) ortada bir çocuk. O çocuğun gelmeyen bir baba için ağlaması ... Ama yinede minik yüreğinde ona laf söyletmemesi....

İleride bu ve bunun gibi durumları yaşamaman için her şeyden öte kendi kişisel ruhsal sağlığın için.. Seni maddi ve manevi olarak sömüren bir insanden uzak dur.. Emin ol yeniden sevebilirsin. Aşk değil önemli olan sevmektir. Zoraki mutluluklarla kendini yorma...

içine bir şüphe düştüğüne göre artık düzelmezsiniz.hem seni bu kadar üzen birini ne yapcan allah aşkına.daha nişanlısınız,birlikte olmuş olabilirsin,
yazılanları okumadım çünkü ...s.... et gitsin.. tövbe tövbe..şunları şehrin göbeğinde yaksak diyom..

ben boşanmanın arefesindeyim dul kaynana çok zor oğlundan seni kıskanıcak seninle yarışıcak kavgalarınızda müdahele etmeyip seyredicek sen hakaret edersen onu gün gelicek başına kakıcak hemde ailenden uzakda çok zor önüne bak katlanırm diosan evlen

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Yalniz burda "dul kaynana" sifatini anlayamadim acikcasi. Dul kaynanalarin hepsi kotu degildir, erkek arkadasimin annesi dul, annemde dul, kotu kaynana mi oluyorlar yani..
Sanirim kaynananizdan cekmissiniz, ama ne olursa olsun lutfen bu tur genelleme yapmayin. Cok gunah.

canım bırak sevgiliyi insan bir bardaktan bile 9 yıl su içse o bardağı arar bu kesin zaten ama bardak kırıldığında yokluğunu bir süre hissetse bile sonuçta su içmeye ihtiyacı olduğundan yeni bir tane alır.Aşk su gibi herkesin ihtiyacı olan yokluğunu hissettiği bir şey bence burdaki herkesi dinle ve kendine yeni bir bardak al:27::27:

inşallah o kadar kolay olur...

ay lütfen elalem ne derse desin yani ???
elalem için mi yaşayacağız evliliği nişanı...
değer verdiğin insanların söylemi önemli elalemin deil cnm..
yıkalım artık bu aptal tabuları..
elalem nedermiş...en nefret ettiğim laf?? ne derse desin asıl boşanırsan nolucak ,dayak yersen nolucak??
laf sölemeye herkes var ama icraatta o elalem gider yok olur..

nişanı atmaya değer mi die sormuşsun ?? değmes mi öle bi değer ki????
bu ne yaa adam psikolojik şiddetin alasını uyguluyor ve siz susuyorsunuz yapmayın bu kendinize...
adam mı kalmadı???
9 senen gitsin nolcak daha iileri çıkar karşına merak etme...

hem kaynanayla oturulur mu hiç ?
oğluna kıza neden böle konuşuyorsun demeyen kaynana yarın bi gün oğlum döv de der!!!
kaç kurtul cnm...telini deiştir ev telf.deiştir...
defolup gitsin hayatından..

farz etki barıştın emin ol 1 sene bile sürmeden boşanırsın..
bu kadarda net söylüyorum...

ben de böyle düşünen bir insanım ama bizim sülalede şöyle bişey var.ben nişanlığımda bazı akrabalar evlenmişsin hayırlı olsun dediler.ben de evlenmedim nişanlandım demiştim.o da evlilik işte demişlerdi çok şaşırmıştım.nişanlısından ayrılmışlara boşanmış diyorlar. nefret ediyorum bunları yazarken ama öyle :(

şuan bulunduğum durumdan kurtulmak dışında önümü düşünemiyorum allah beni bu durumdan biran önce kurtarsın

aynen...sanki 40 yaşındasınız?? nasip bu belli mi olur 6 ayda evlenirsin...
nasip kısmet bu işler..

ama olmuyacak gibiysede fazla uğraşmamak lazım...
psişik adamla zaman mı geçermiş ??
en kötüsü psikolojik şiddet...

öle adamların ağzını burnunu dağıtmak istiyorum ciddi anlamda istiyorum bunu :37::37:

ben 3-5 senede kendime ancak gelirim diye düşünüyorum.bana mı öyle geliyor acaba?

Back
X