Öncellikle hakkında neyse hayırlısı Allahım onu getirsin karşına..
Öncellikler şu an için kendin olmalı sen mutluysan etrafınıda mutlu edeceksindir canım. Ama böyle senin bir insan bir birey olduğunu anlamayan bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin.
Hepimizin asabi olduğu dönemler anlar vardır muhakak ama kimse kimseye hakaret edemez.. Helede insan sevdiğim dediği birisine asla ona kötü bir söz bile söyleyemez...
Örnek vermek ne kadar doğru bilmiyorum ;
Benim ablam üni zamanı eski eniştemle tanıştı altı sene boyunca birliktelerdi.Ablam her istanbula geldiğinde eniştem arar bir kavga bir kavga sürekli ama ...Hep içinde bir şüphe ile yaklaşırdı.Üni bitti ablam eve döndü ilişkileri devam etti ben nişanlanıcam dedi isteyecekler beni dedi.Annem karşı çıktı kızım yapma senin okuman kendi paranı kazanman bir yerlere gelmen için uğraştık didindik azıcık hayatını kazan bizimle vakit geçir. Ablam dinlemedi ve evlendi. Ailesi çok iyi çok tatlı insanlar şudur budur dedi.. Neyse aradan sbir gün ablam bana elindeki yüzüğü gösterdi abla ne güzel dedim eniştenin hediyesi dedi aa ne güzel dedim ilk başlangıcı yapmışsınız .. yok dedi beni aldattı özür yüzüğü dedi.Dedim böyle bir insana nasıl katlanabilirsin abla yapma lütfen mecburum dedi.. ( kafasındaki zihniyete tüküreyim .. muhtemelen okul zamanı beraber oldular madem böyle bir zihniyetin var neden birlikte oluyorsun.) Ve ablama söz geçiremedik evlendiler 10. senesinde boşandılar. Eniştemin savsak yaşamı yüzünden bir baltaya sap olamaması yüzünden beyfendinin aşırı zengin olma isteği yüzünden :) ortada bir çocuk. O çocuğun gelmeyen bir baba için ağlaması ... Ama yinede minik yüreğinde ona laf söyletmemesi....
İleride bu ve bunun gibi durumları yaşamaman için her şeyden öte kendi kişisel ruhsal sağlığın için.. Seni maddi ve manevi olarak sömüren bir insanden uzak dur.. Emin ol yeniden sevebilirsin. Aşk değil önemli olan sevmektir. Zoraki mutluluklarla kendini yorma...
Allahım göstermesin,tabiki başkasıyla evlendiğimde bu sorunlar olmayacak çok mutlu olucam boşanmıycam diye kaide yok ama bu resmen bile bile laddes olur.