Nisan attiktan 2 ay sonra biriyle tanistim ne oluyo bana ?

vefa12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
32
7
1
33
kizlar 5 denelik bi iliskinin ardindan nisanlandik 2 ay olfu ayrilali eski nisanlim baska birini coktan bulmus bile benim canimi yakacak gururumu incitcek cok sey yapti .
neyse 1 hafta once kuzenim onceden tanidigim ama hic konusmuslugum olmayan biriyle tanistirdi beni . 1 haftadir arada sırada mesajlastik kendisi komik bi cocuk ve boyle kizlarla arkadaslik kurmayi sever göruselim drdi bende kabul ettim egleniriz diye neyse beni aldi ve bi piknik alanina gittik arabayla sohbrt muhabbet derken kuzenime fotograf atalim dedik fotograf cekinirken belime sarildi daha sonra usuduk arabaya gectik ellerin usumus diye elimi tuttu ama cekmedi 1 2 dk ben cektim sonra bidaha tuttu ben cektim sonra yuzumu sevdi 2 3 kere 2 ay oldu nisanlimdan ayrilali ama aramizda bi cekim olustu engel olamadim hosuma gitti daha sonra cok kizdim kendime . aksam aradi hayatim filan dedi daha sonra mesajlasirken uyuycam yatagima asigim diye fotograf atti bende cok rahat belli genis dedim diger taraf sen gel diye dedi ben tepki gosterince belki yanimda olmani istedim dedi daha sonra bende sacmaliyosun cok hizli gidiyosun dedim ben oyle yapinca tamam sacmalamiyorum ve hic bi konuda hizli gitmiyorum ne yapmam gerektigini gosterdin dedi ve bidaha konusmadik dogru duzgun neydi bu simdi ben anlamadim Bana yardimci olurmusunuz ?

arkadaş gayet rahat bi insan. sizin de öyle olduğunuzu düşünüp öyle yaklaşmış. ama yanlış yaptığını fark etmiş.
sizden kendisine ekmek çıkmayacağını anlayınca bozulmuş. olan bu.
bence bi süre kendinizi nadasa bırakın. elbette yeni insanlar girecek hayatınıza ama henüz çok yeni ayrılığınız...

beraberken konustugumuzda askere gitcegi icin kimseyi bekletmemek adina bi iliski yasamadigini soyledi . daha sonra bunlari yapti tuhaf bi cekim oldu aramizda 2 kuzenimlede bes 3 4 yildir gorusurler hic boyle bisey yasanmamis kendime kizdim acikcasi ben mi verdim bu rahatligi diye

Zaten onune gelenle takilan biri. Daha fazla kirilmamak icin uzak durun.

Bide böyle tipler türedi amacı kesinlikle gün geçirmek ciddi degil ! Boşlukta oldugun için samimi hareketler ilgi hoşuna gitmiştir eminim ki ! Bu kadarıyla kalsın Bu tipler gündelik tipler karşılarınada öyleleri çıksın takma kafana böyle Elemanları canım :)

ya bide sinirlendim hani yatagin diger tarafi sen gel diye dedi ya öbur turlu bi amacmi vardi ben mi verdim bu rahatligi diye
Maalesef adam Ciddi bi ilişki değil günü mü doldurayım tarzı bi tip gibi geldi bana..

Ayrıca Yeni bi ilişkiden çıktınız , eski nişanlınız çoktan birini buldu diye hırsla sizde hata yapmayın..

Size gerçekten değer veren birini bulmanız dileğiyle..

arkadaş gayet rahat bi insan. sizin de öyle olduğunuzu düşünüp öyle yaklaşmış. ama yanlış yaptığını fark etmiş.
sizden kendisine ekmek çıkmayacağını anlayınca bozulmuş. olan bu.
bence bi süre kendinizi nadasa bırakın. elbette yeni insanlar girecek hayatınıza ama henüz çok yeni ayrılığınız...

Bide böyle tipler türedi amacı kesinlikle gün geçirmek ciddi degil ! Boşlukta oldugun için samimi hareketler ilgi hoşuna gitmiştir eminim ki ! Bu kadarıyla kalsın Bu tipler gündelik tipler karşılarınada öyleleri çıksın takma kafana böyle Elemanları canım :)

Gününü kurtaran bir tip gibi geldi bana dikkatli ol derim..

ya bide sinirlendim hani yatagin diger tarafi sen gel diye dedi ya öbur turlu bi amacmi vardi ben mi verdim bu rahatligi diye

Kendinizi suçlayacağınız birşey yok ki, onun yazdıkları onu bağlar. Bence tepkiniz yerinde olmuş, fazla hızlı gitmiş. Eğer sizi gerçekten istiyorsa saygı duyacak ve ona göre davranacaktır. Ama bu şekilde bozulup birdaha da yazmıyorsa zaten boşverin.

Devam etmezdim ben olsam. Dün bir bugün iki yatakta yanımda olsan ne demekmiş.

elbette ki yeni kişiler girecek hayatına. yalnızlık Allah' a mahsus. nişanlılık süreci denemedir. denediniz olmadı bitti.
amaaaaa bu adamla olmaz yani çok cıvık geldi bana. kaliteli insanlar biraz daha ağırdan gider, karşısındakinin fikirlerini önemser ona göre hareket eder. bir de daha ilk buluşmalarda , arabada ormanlık alana gitmek falan çok fazla tehlikeli. artık güvenilmesi çok zor bir dünyadayız. temkinli ol.

biz kucuk biyerde yasiyoruz o yuzden yeni biri olmasi tepki yaratir daha oncede kuzenimle gittigimde de oraya gitmistik oyuzden gittik
elbette ki yeni kişiler girecek hayatına. yalnızlık Allah' a mahsus. nişanlılık süreci denemedir. denediniz olmadı bitti.
amaaaaa bu adamla olmaz yani çok cıvık geldi bana. kaliteli insanlar biraz daha ağırdan gider, karşısındakinin fikirlerini önemser ona göre hareket eder. bir de daha ilk buluşmalarda , arabada ormanlık alana gitmek falan çok fazla tehlikeli. artık güvenilmesi çok zor bir dünyadayız. temkinli ol.

biz kucuk biyerde yasiyoruz o yuzden yeni biri olmasi tepki yaratir daha oncede kuzenimle gittigimde de oraya gitmistik oyuzden gittik

ya boşver insanları. onların her zaman konuşacak şeyleri vardır. ben mutlu muyum ?? sorusuna evet bulana dek bildiğini oku.

Biz cocugumuzu komsuya emanet edemezken daha yeni tanidiginiz birine kendinizi nasil emanet ettiniz de arabayla sade ikiniz ormana gittiniz..

yeni bir ayrılık yaşadığınız için birinin sizinle ilgilenmesi hoşunuza gitmiş. kadınlar duygusaldır siz yaklaşım amacını kestirememiş olabilirsiniz. o da belki kötü niyetli değildi ama en nihayetinde erkek yani beyinleri farklı çalışıyor. bende uzun bir ilişki sonucu nişanlanıp ayrıldım. insan boşlukta hissediyor kendini. gerçi eşimle tanışmamız 2 yıl sonra olmuştu ama arada boşluktan yararlanmaya çalışan denezekler de oldu :) eşimlede aynı iş yerindeydik şehir dışına gittik iş icabı tabi yolda sohbet muhabbet. benim hoşuma gitti tabi. sonra benim kaldığım oda sigara içilebilen odalardanmış ben sabaha kadar uyuyamadım sigaradan nefret ederim. sabah kahvaltıda konuşurken çok huzursuzdum uyuyamadım acayip koku vardı dedim. o da ne dese beğenirsin arasaydın ben huzur verirdim sana :KK57: aha dedim bi denezek daha sonra uzak durdum ama şu an evliyiz yani biraz sizin yaklaşımınıza göre şekilleniyor. belliki çocukta şansını denemiş ve almış boyunun ölçüsünü. önünüze bakın niyeti kötü değilse hatasını telafi etmeye çalışacaktır. kötü ise de sizden bişey çıkmayacağını anladığı için arkasına bile bakmadan kaçar :)

düzgün bir kişiliğe sahip değil uzak dur bence.ayrıca iki tarafta aşk olmadan sevgili olunmaz bunu unutma

yani sunu dusunuyorum bisey hissetti de yanlis mi ifade etti kendini acaba cunku ozur dilerim sacmaladim dedi soguk konstu benim tepkimden sonra evet nisanlimla son 1 yildir olan sorunlardan dolayi ilgiye sevgiye hasret kalmisim acikcasi nisanlimdan aylarca gormedigim ilgiyi gorunce hosuma gitti
yeni bir ayrılık yaşadığınız için birinin sizinle ilgilenmesi hoşunuza gitmiş. kadınlar duygusaldır siz yaklaşım amacını kestirememiş olabilirsiniz. o da belki kötü niyetli değildi ama en nihayetinde erkek yani beyinleri farklı çalışıyor. bende uzun bir ilişki sonucu nişanlanıp ayrıldım. insan boşlukta hissediyor kendini. gerçi eşimle tanışmamız 2 yıl sonra olmuştu ama arada boşluktan yararlanmaya çalışan denezekler de oldu :) eşimlede aynı iş yerindeydik şehir dışına gittik iş icabı tabi yolda sohbet muhabbet. benim hoşuma gitti tabi. sonra benim kaldığım oda sigara içilebilen odalardanmış ben sabaha kadar uyuyamadım sigaradan nefret ederim. sabah kahvaltıda konuşurken çok huzursuzdum uyuyamadım acayip koku vardı dedim. o da ne dese beğenirsin arasaydın ben huzur verirdim sana :KK57: aha dedim bi denezek daha sonra uzak durdum ama şu an evliyiz yani biraz sizin yaklaşımınıza göre şekilleniyor. belliki çocukta şansını denemiş ve almış boyunun ölçüsünü. önünüze bakın niyeti kötü değilse hatasını telafi etmeye çalışacaktır. kötü ise de sizden bişey çıkmayacağını anladığı için arkasına bile bakmadan kaçar :)

Biz cocugumuzu komsuya emanet edemezken daha yeni tanidiginiz birine kendinizi nasil emanet ettiniz de arabayla sade ikiniz ormana gittiniz..
+1 ve OHA ÇÜŞ.
Araba-orman-hava sogumus arabaya gecmissiniz falan yuh beynim yandi. :confused:Konu sahibi seni cok maceraci gordum.

+1 ve OHA CÜŞ.
Araba-orman-hava sogumus arabaya gecmissiniz falan yuh beynim yandi. :confused:Konu sahibi sen cok maceraci gordum.
hava cok guzeldi icecek fln alip bi banka oturduk oturdugumuz yerde aileler fln vardi daha sonra cidden cok usuduk ve kaliferleri acti arabada kotu niyetim yoktu

Back
X