Nisan attiktan 2 ay sonra biriyle tanistim ne oluyo bana ?

ciddiyet degilde konunun yataga baglanmasi sinirimi bozdu
Gercekten kanka olarak gordugu icin degil tabiki senin tepkini gormek icin yazmistir ☺

yanlış anladıysam düzeltin ama zaten 1 kere görüştünüz o da tanışma görüşmesiydi değil mi? yahu ne hissetmesini bekliyorsunuz ki kara sevdamı. yazışın takılın gezin keyfini çıkarın bu ne ciddiyet. baktınız haddini aşıyor talepleri sizin arz etmek istediğiniz şeyler değil yol veririsiniz gider.
kanka dedigi icin ne istedigine karar ver dengemi bozuyosun desem yersiz mi olur ?

evet yersiz olur. sanada günaydın panpa yazın gönderin. :) niye sizi deli ettiğini ona gösteresiniz ki. bırakın sır küpü olan siz olun o sizi çözmek için delirsin.

ben sunu anladim belkide dun niyeti kotu degildi sadece flortlesmek istiyodu ve benim ondan hoslanmadigimi dusundu

Yahu piknik alanı ne kadar abartılmış.
Hangi devirde yasıyoruz da yeşilçamla bağdaştırıyoruz.
Elektrik hissetmen normal ama adam ciddi beraberlik değil takılmak istiyor.
Senin cevabınla takılamayacağını anlayıp geri çekilmiş.
Ikinci gorusmede (sevgili bile degil) iki kisi ormana gidiyorlar. Muze degil, bowling salonu degil. Orman ya. :KK45: Kaza geliyorum demis. Yesilcam da var boyle temali filmler remakeleri bile cekiliyor demek ki guncel bir problem. Bir de gazoz olayi var.:ruh:

sabah annem hissetmis gibi yanlis bisey yapmandan korkuyorum dedi benim de icime dert oldu . aslinda bakarsaniz 5 senenin ustune kimseyi umursamam saniyodum ama bu cocugun olayi cinsellige cevirmesi zoruma gitti
Yani aslında cinsellik de gayet normal birşey ama toplumsal baskılar yüzünden kadınlar bu konuda kendilerini isteseler bile geri çekiyorlar. Bazı düşüncelere göre kadınlar daha duygusal oldukları için erkekler gibi sadece cinsellik odaklı ilişkiler yaşayamazlar falan diyorlar, evet bu da doğru ama bu durum kadınların kendilerini tamamen geri çekmesi ve hormonlarını yok sayması anlamına gelmiyor. Yani bizim geleneksel toplum yapımıza göre bir erkek bize sadece cinsellik odaklı falan yaklaşınca biz kendimizi kötü hissediyoruz, halbuki biz de bazı erkeklere sadece cinsellik odaklı yaklaşabiliriz. Saydığım bütün bu durumlar iki tarafın da rızası varsa yaşanır, rıza, istek yoksa, insanın içinden gelmiyorsa yaşanmaz, yaşansa da mutlu etmez zaten. 5 sene çok uzun bir zaman, ortada evlilik yok, ilişki mutsuz sonla bitmiş, artık onu 5 senenin ziyanı olarak görebilirsiniz yani kimseyi umursamam diye düşünmeyin. Kısmet değilmiş ki olmamış.

Sevgilimin bana ilk yazdığı cümlesi "sen benim olmalısın her sabah yatağımda seni görmeliyim" olmuştu. :KK68:

Sonra ben bu laftan bir etkilen, ulan bi hoşuma gitti diğer tipik tanışma laflarına bakınca. Gayet ciddi ilişkimiz var evleniyoruz seneye de. İlla güvenilmez ya da amacı abazalık demek doğru olmaz bence, yani illa o amaçla yaklaşılıyor demek olmuyor bu onu demek istiyorum. konu sahibi rahatsızlığını belirtmiş. Oğlan da dikkat eder bi daha gevşek muhabbetler yapmazsa bence bu işten çok güzel şeyler olur:KK31:

dun bu konusmanin yanlis anlasilmaya musait oldugunu soyledim ve gece baska bi sekilde konusup gunaydin kanka diyosun dedim oda dün tepki verdigin icin bende sabahkine devam ettm dedi bende ben baska biseye tepki vermistim ama dedim farketmez benim icin ayni hesap dedi simdi bu ne demek kizlar
Sevgilimin bana ilk yazdığı cümlesi "sen benim olmalısın her sabah yatağımda seni görmeliyim" olmuştu. :KK68:

Sonra ben bu laftan bir etkilen, ulan bi hoşuma gitti diğer tipik tanışma laflarına bakınca. Gayet ciddi ilişkimiz var evleniyoruz seneye de. İlla güvenilmez ya da amacı abazalık demek doğru olmaz bence, yani illa o amaçla yaklaşılıyor demek olmuyor bu onu demek istiyorum. konu sahibi rahatsızlığını belirtmiş. Oğlan da dikkat eder bi daha gevşek muhabbetler yapmazsa bence bu işten çok güzel şeyler olur:KK31:

Adam piknik yeri gibi yalnız kalacağınız bir yere götürmüş. Bir kere ilk buluşmalar kesinlikle insanların yoğun olduğu cafe tarzı yerlerde olmalı. Bir erkek karşısındaki kadının rahatlığı için bunu düşünmeli.

Direkt belinize sarılmış. Teklifsiz. Arada hiçbir şey yokken fazla talepkar. Ayrıca kaba bir davranış. O yakınlık oluşmamış henüz ki şaşırmışsınız.

Arabada "ellerin üşümüş" diye tutmak. Tamam hoş gözüküyor ama adamda romantik düşünceden ziyade "şu kızı inandırayım" düşüncesi var.

Benim için fark etmez demesi de bu. Olsan da olmasan da bir şey değişmez. Ne bileyim adamın niyeti ciddi birliktelik değil. Uzun süreli ilişkiniz yeni bitmiş, kalbinizin kırılmasına müsaade etmeyin. Bu adamdan bir cacık olmaz, sizi üzer. Çok da şeyapmayın yani, salın gitsin.

Adam piknik yeri gibi yalnız kalacağınız bir yere götürmüş. Bir kere ilk buluşmalar kesinlikle insanların yoğun olduğu cafe tarzı yerlerde olmalı. Bir erkek karşısındaki kadının rahatlığı için bunu düşünmeli.

Direkt belinize sarılmış. Teklifsiz. Arada hiçbir şey yokken fazla talepkar. Ayrıca kaba bir davranış. O yakınlık oluşmamış henüz ki şaşırmışsınız.

Arabada "ellerin üşümüş" diye tutmak. Tamam hoş gözüküyor ama adamda romantik düşünceden ziyade "şu kızı inandırayım" düşüncesi var.

Benim için fark etmez demesi de bu. Olsan da olmasan da bir şey değişmez. Ne bileyim adamın niyeti ciddi birliktelik değil. Uzun süreli ilişkiniz yeni bitmiş, kalbinizin kırılmasına müsaade etmeyin. Bu adamdan bir cacık olmaz, sizi üzer. Çok da şeyapmayın yani, salın gitsin.
benim aklima su takildi benim icin ayni hesaba cikiyo dedi ya ben ona soyledigin sey yanlis anlasilmaya musait dedim yani hem sevgili olmak hemde cinsellikden mi bahsediyo ayni hesaba cikiyo derken

2 ay içinde birine kaşrı bişeyle rhissetmen gayet normal. ki aam bunun için herşeyi yapmış zaten arabai el tutma vs. hiç kendini suçlama. ama adam senin kalemin değilmiş. bunu da belli etmiş işte.

Öyle tipler de var. Hoşuna gider. Dersin bir kere ona uyayım ne olcak. Ama sonra seni bir pişmanlık sarar. Bence bu fırsatçıyla görüşme. Kendine göre birini bul.

Adamin niyeti belli işte ellemeler okşamalar yatağima gel demeler sana ne yapman gerektiğini bizmi söyleyelim uzak dur kaç ordan:KK55:

Back
X