nişan attım delirmek üzereyim....

Selam konu sahibi ne durumdasın merak ettim, yazdıkların ve cevaplar bana tanıdık geldi de ..

Boğazıma yapıştı cümlesi zaten olayı bitiriyor.

Konu açılalı biraz olmuş son durum ne bilmiyorum ama tek söylemek istediğim:
KURTULMUŞSUNUZ.
Bi sadaka verin

Eskiden de güzel 1 gününüz bile olmadığına eminim.sizin kafa gidik valla kusura bakma.bir de ilaç kullanıyorsun hiç mi faydası olmuyor anlamıyorum ki.

Gözündeki perdenin biran önce kalkmasını diliyorum.Oyun bağımlısı ergenden farkı olmayan, sorumluluğun zerresinden haberi olmayan asalak yaşamaya alışmış bir tip.Bunu mu layık görüyorsun gerçekten kendine.Umarım uyanırsın.

Valla benim eski sevgilime para teklif ettiğimde senden para alamam diyordu kabul etmiyordu. Bir kere 20 bin vermiştim akşamında bulup geri verdi parayı. İyi ki vermemişsiniz, sevgilinizin bunu düşüünp sizden hiç para istememesi gerekiyormuş. Bence you ufak hasarlarla atlatmışsın, egosu da yüksek anladığım kadarıyla.

Ay şimdi eski konunuzu okudum. Ablacım şaka mı yapıyorsun? Mis gibi işin var belli ki maddi durumun da iyi. Kendine gerçekten bu adamı ve tavırları mı layık gördün? Adamın tek iyi yanı yok. Hayır 37 yaşındasın da senin artık bazı şeyleri aşmış olman, olgunlaşmış olman lazım. 27-28 yaşında olsan diyeceğim ki 30 yaş sendromuna girdi, bir an evvel evlenmeliyim diye düşünüyor herhalde. Ama 37 yaşında olan bir kadının artık bazı şeyleri aşmış olması lazım.

Ayrıca adamın gece hayatı yok, sadık diyorsunuz da adamın belli bir geliri ve ortamı olmadığı için olabilir mi? İmkanı olsa eminim çatır çatır onu da yapardı. Zaten asosyal, oyun bağımlısı bir tip. Belki de oyunlarda karıya kıza yürüyor.

İnanılmaz bir değersizlik hissi var ama en kötüsü özgüvensiz ve özsaygınız düşük. Terapinize ve ilaçlarınıza devam edin. Ama bu adamla birlikte olduğunuz sürece daha çok terapi alırsınız.

Valla kusura bakma da insan hiç farkına varmasa bile yazdıklarını okurken bir aydınlanma yaşar dank eder . Şu yazdıklarını 3 kere bastan sona oku.

Yaşlarımız yakın size arkadaşım gibi yazacağım
37 yaşındaymışsın, 23ünde evlenip çocuk yapsaydın aynen böyle bir ergen evladın olacaktı. Sorumluluğu bilmeyen, elinden telefon düşmeyen, para isteyen, marka giysi isteyen, gece oyundan başını kaldırmayıp öğlen 1 e kadar yatmak isteyen...
kendi evladın olduğu için çekecektin, bebekliğinin çocukluğunun yüzü suyu hürmetine sana hala tatlı gelecekti de başkasının evladı olunca hiç çekilmez. E bu yaşta niye elalemin doğurduğuna analık yapacaksın ki?

Herşeyi geçerim ama boğazıma sarılan adamın arkasından kafam asla karışmaz. Alkolü sevmem , sevdiğim bişeyi varki içince insanların gerçek yüzlerini ortaya çıkarması. Sizde de öyle olmuş ama görmemek için kör taklidi yapıyorsunuz.

Yazdığınız şeyleri kendiniz değilde başkasının başına gelmiş gibi okuyun net yazık kıza bula bula bunu mu bulmuş diyeceğinize eminim.
Silkelenip kendinize gelin alışkanlıktan başka elle tutulur hiç bir şeyiniz yok. Salın ipini gitsin. Zaten bu aslalak tipten bir yol olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…